روش کاشت سیب زمینی
تا
بهار برای کاشت سیبزمینی صبر کنید. سیبزمینیها هوای سرد را دوست دارند
اگر مایلید که به کاشت سیب زمینی بپردازید ما شما را به خواندن این مقاله
دعوت می کنیم.
دستورالعملها:
1.
تا بهار برای کاشت سیبزمینی صبر کنید. سیبزمینیها هوای سرد را دوست
داشته و اگر در شرایط خوبی کاشته شوند به خوبی رشد میکنند. شرایط بهینه
زمانی است که دمای خاک حدود 7 درجهی سانتیگراد باشد.یک یا دو هفته قبل از آماده شدن شرایط کاشت، سیبزمینی های کاشت را تهیه کنید.با
قرار دادن سیب زمینی ها در مکانی گرم و نورگیر خانه فرآیند جوانه زدن
آنها را شروع کنید. دمای آن منطقه باید 15.5 تا 21 درجه باشد.
2.
با استفاده از یک چاقوی تیز سیبزمینی ها را به چند بخش چشم دار ببرید. هر
بخش باید یک چشم داشته و حدود 2.5 سانتیمتر مربع باشد. اجازه دهید که تکه
های سیب زمینی، به مدت 24 ساعت در این شرایط باشند.خاک
را با کود مخلوط کرده و مواد اضافی مانند خردهسنگها را از آن جدا کنید.
این کار باعث میشود سیبزمینی بتواند ریشههایش را در خاک پایین بفرستد.
3.
تکه های سیبزمینیها را در ناحیهای به عرض 30.5 سانتیمتر قرار دهید.
سیبزمینی را به گونهای در خاک قرار دهید که چشم آن روبه بالا باشد تا
بتواند به سمت بالا جوانه بزند.بر روی تکه سیب زمینی، با خاک تپهای ساخته و روی آن کود بدهید. ضخامت این تپه باید حدود 15 سانتیمتر باشد.مرتباً به آن آب داده و هر بار که سیب زمینی 15 سانتی متر بلند تر شد، کود گیاهی آن را تجدید کنید.
نکات و هشدارها:
هر
تکه سیبزمینی میتواند بیش از یک چشم داشته باشد اما تعداد آن نباید خیلی
زیاد باشد. اگر تعداد چشم ها خیلی باشد، برای به دست آوردن منابع باهم به
رقابت خواهند پرداخت.از
سیبزمینیهایی که به عنوان سیب زمینی بذر قابلاعتماد نیستند استفاده
نکنید. این سیب زمینی ها ممکن است بیماری ای داشته باشند که قدرت رشد
محصولات شما را کم کند.زیاد کود نریزید زیرا سیبزمینی شما پوستهپوسته شده و ظاهر آن بد به نظر خواهد رسید.
8 حقیقت شگفت انگیز درباره اسفناج
اسفناج
یک سبزی عالی و سرشار از مواد مغذی با طعمی عالی است. اما بهترین راه
خوردن آن چیست؟ حقایق شگفتانگیز زیر دربارهی اسفناج را بخوانید.
بهتر
است برگهای کوچک و ترد اسفناج را انتخاب کنید. هرچه برگها بزرگتر باشند
بالغترند و احتمال اینکه سخت و رشتهای باشند بیشتر است. همچنین برگهای
اسفناجی که در مغازه در زیر نور مستقیم نگهداری شدهاند بیشتر از آنهایی
که در تاریکی بودهاند مواد مغذی دارند.
پختن
اسفناج خواص آن را بیشتر میکند. تنها نصف پیمانه اسفناج پختهشده سه
برابر یک پیمانه اسفناج خام خاصیت غذایی دارد. دلیل آن این است که بدن
نمیتواند کاملاً مواد غذایی موجود در اسفناج خام را تجزیه کرده و از آن
استفاده کند.
بهجز
مورد گفتهشده در بالا، دانشمندان میگویند آب اسفناج سالمترین روش مصرف
آن است. اسفناج را به همراه میوه و سبزیجات دیگر در مخلوطکن بریزید تا یک
ترکیب خوشطعم برای شما بسازد و یا تنها اسفناج را آب بگیرید تا یک
نوشیدنی سبز لذیذ داشته باشید.
در
اسفناج مادهای به نام اگزالیک اسید وجود دارد که مانع جذب کلسیم و آهن
میشود. یک راه ساده برای حل این مشکل این است که اسفناج را با غذایی سرشار
از ویتامین c مصرف کنید. نارنگی و طالبی از این جملهاند. روش دیگر کاهش قدرت اگزالیک اسید جوشاندن برگهای اسفناج برای حداقل دو دقیقه است.
یخزده
کردن اسفناج خواص آن را کاهش میدهد. بهترین راه برای گرفتن بیشترین فایده
از خوردن اسفناج این است که آن را تازه خرده و همان روز بخورید.
برای
خود اسفناج را در لیست خرید محصولات ارگانیک قرار دهید زیرا آفتکشهایی
روی برگهای آن اسپری میشوند که با شستن تنها از بین نخواهند رفت.
همه
دربارهی خواص اسفناج برای بهبود دید و ساختار استخوانها صحبت میکنند.
افراد کمی میدانند اسفناج برای دستگاه گوارش نیز عالی است. اسفناج یبوست
را کاهش داده و از لایهی مخاطی شکم محافظت میکند درنتیجه بدن شما از هر
زخمی دور میماند. همچنین اسفناج مواد سمی را از رودهی بزرگ پاک میکند.
یک
خاصیت کمتر شناختهشدهی دیگر اسفناج نقش آن در مراقبت از پوست است.
دستهی بزرگی از ویتامینها و مواد معدنی موجود در اسفناج درمانی سریع برای
خشکی و خارش پوست است و پوست بدن شما را درخشان میکند. مصرف مداوم آب
اسفناج تازه و ارگانیک سلامت پوست شما را تا حد زیادی بهبود میبخشد.