روشی جدید برای سالاد ماکارونی

روشی جدید برای سالاد ماکارونی

این
سالادماکارونی با دیگر سالادماکارونی ها فرق می کند و مواد تشکیل دهنده آن
متفاوتند از مرغ و سبزیجات در آن استفاده شده است و بسیار خوش طعم و لذیذ
است با ما در ادامه مطلب همراه باشید


اگر عاشق سالاد ماکارونی هستید، این سالاد را هم امتحان کنید. سالاد
پاستا و بادام هندی با طعم اسفناج و مرغی که دارد، طعم هیجان‌انگیزی به آن
می‌دهد.


 مواد لازم برای 4 نفر


 350 گرم پاستای شکل دار1 پیمانه سس فرانسوی 2 /1 پیمانه سس ماست1 ق چ سس خردل1 پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی2 عدد فیله مرغ3 پیمانه اسفناج1 ق س آب‌لیمو 2 /1 پیمانه بادام‌هندی خرد شدهبه میزان لازم نمک و فلفلبه میزان لازم روغن

طرز تهیه:


1. ابتدا فیله‌های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کرده،  سرخ کنید. بعد از خوب سرخ شدن آنها را  به‌صورت تکه‌های یک سانتی خرد کنید.


2. در این میان در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار
دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با کمی نمک و روغن داخل آن بریزید و
صبر کنید تا نرم شود. بعد آن را آبکشی کنید.


3.  در یک کاسه سس فرانسوی، سس ماست و سس خردل را همراه با آب‌لیمو
بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا سس سالاد آماده شود. حالا سس را داخل
یخچال قرار دهید تا خنک شود.


4.  اسفناج‌ها را بعد از شست‌وشو در سبدی بریزید تا کاملا خشک شوند، سپس
آنها را کمی خرد کنید. اسفناج خرد شده را همراه بادام هندی  خرد شده،
پاستا و تکه‌های مرغ داخل یک ظرف مناسب بریزید. گوجه‌ها را هم از وسط نصف
کنید. آنها را هم داخل ظرف بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری
نمک و فلفل هم اضافه کنید.


5.  موقع سرو، سس را روی سالاد بریزید و به‌آرامی هم بزنید تا سس به
خورد مواد برود. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود، سپس آن را سرو
کنید.



سالاد سه رنگ قالبی

سالاد ماکارونی: ماکارونی رو آبکش کرده میزاریم تا آبشو کاملا بکشه
سیب زمینی هارو نگینی خرد میکنیم (کمی کوچکتر از قند حبه ای) با نمک آبپز میکنیم دقت کنین بسیار نپزه تا له نشه

سالاد سه رنگ قالبی

مواد لازم:

ماکارونی فرمی حدود ۱ لیوان
خامه صبحانه ۱بسته کوچک
سس مایونز به میزان لازم
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
مرغ تکه تکه شده یا کالباس به میزان لازم
نمک و فلفل
کلم قرمز
هویج خام رنده شده
خیارشور ۲ عدد

طرز تهیه:

سالاد ماکارونی: ماکارونی رو آبکش کرده میزاریم تا آبشو کاملا بکشه
سیب زمینی هارو نگینی خرد میکنیم (کمی کوچکتر از قند حبه ای) با نمک آبپز میکنیم دقت کنین بسیار نپزه تا له نشه
مرغ پخته شده هم تکه تکه میشه
خیارشور هم نگینی خرد میشه
این مواد رو با مقداری از خامه و سس مایونز و فلفل کاملا مخلوط میکنیم
سالاد کلم قرمز: کلم قرمز ریز خرد شده با سس مایونز و خامه مخلوط میشه
هویج رنده شده هم با سس مایونز و خامه مخلوط میشه
حالا
کف قالب مورد نظرمون سلیفون یا کیسه فریزر میکشم کف ظرف رو به دلخواه یا
سالاد کلم یا هویج میریزیم خوب فشارش میدیم تا یکدست شه بعدش سالاد
ماکارونیرو میرزیم روش فشارش میدیم و روش سالاد سوم و صافش میکنیم در نهایت
میزاریم یخچال حداقل ۳ ساعت بمونه
موقع سرو برمیگردونیم رو ظرف سرو و سلیفون رو ازش جدا میکنیم



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top