آزمون دكتراي تخصصي (Ph.D) طب سنتي
-
با توجه
به اينكه در سال 1388 براي اولين بار آزمون طب سنتي در مقطع دكتراي
تخصصي
Ph.D
برگزار مي شود پنجاه درصد سؤالات آزمون از دروس
ماژور طب كلاسيك وپنجاه درصد سؤالات ما بقي از منابع طب سنتي
انتخاب مي گردد. -
آزمون
دكتراي تخصصي
Ph.D
طب سنتي در دو مرحله كتبي و شفاهي (مصاحبه ) مطابق با جدول شماره
يك برگزار مي گردد.
جدول شماره يك
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2-1- آزمون
شفاهي (مصاحبه ) بعد از اعلام نتايج آزمون كتبي انجام مي شود.
2-2- داوطلبان
كه در مرحلة اول آزمون پذيرفته مي شوند توسط مركز سنجش آموزش پزشكي جهت
شركت در مصاحبه دعوت مي شوند.
2-3 – نحوه
برگزاري مصاحبه متعاقبا از طريق سايت مركز سنجش اعلام خواهد شد.
-
مواد
امتحاني و ضرائب آزمون مربوط به منابع طب كلاسيك و منابع طب سنتي
به ترتيب در جداول شماره 2 و 3 و بشرح ذيل اعلام مي گردد:
جدول شماره 2 :
مواد امتحاني و ضرايب طب كلاسيك
|
|
|
1 |
|
4 |
2 |
|
2 |
3 |
|
|
4 |
|
|
5 |
|
1 |
6 |
|
|
جدول شماره 3 :
مواد امتحاني و ضرايب طب سنتي
|
|
|
1 |
|
|
2 |
|
|
3 |
|
1 |
4 |
|
2 |
5 |
|
2 |
6 |
|
2 |
7 |
|
|
4- منابع
آزمون در بخش طب سنتي مطابق با جدول شماره 4 و بشرح ذيل اعلام مي گردد.
جدول شماره 4:
منابع آزمون در بخش طب سنتي
|
|
|
1 |
|
|
2 |
|
|
3 |
|
|
4 |
|
|
5 |
|
|
6 |
|
|
5- منابع
آزمون در بخش طب كلاسيك مطابق جدول شماره 5 و بشرح ذيل اعلام مي گردد .
جدول شماره 5
منابع آزمون در بخش طب كلاسيك
عناوين و منابع پيشنهادي آزمون دكتري تخصصي (
(Ph.Dطب
سنتي سال 88
|
|
|
|||
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
خانه ریشهها پیاز
نام: | پیاز |
مزاج: | گرم و خشک |
درجه: | 3-3 |
گروه: | ریشهها |
مصلحات
سرکه
سایر مصلحات
آبلیمو
هویج
بیشتر بدانیم
بهترین نوع پیاز سفید و بزرگ و آبدار آن است.
پیاز کاملا پخته شده غذائیت زیادی دارد و شکم را نرم می کند.
برای ضعف اعصاب مفید می باشد.
سبب تقویت نیروی جنسی می شود (مخصوصا اگر با گوشت چرب مصرف شود).
پختن پیاز با دنبه برای سرماخوردگی، ناراحتی های سینه و دفع اخلاط لزج از ریه ها مفید است.
چکاندن آب آن در گوش در درمان کاهش شنوایی و وزوز گوش مفید است.
ضماد آن با زرده تخم مرغ جهت درد مقعد و با روغن کوهان شتر در رفع شقاق مقعد مفید است.
بوی بد بعضی گوشت ها، حبوبات و سبزیجات با سرخ کردن آن ها همراه پیاز از بین می رود.
زیاده روی در مصرف آن سبب فراموشی و تولید کرم در دستگاه گوارش می شود.
در گرم مزاجان مصرف زیاد آن مضر و باعث ایجاد باد غلیظ و خلط غلیظ در معده و تشنگی و سردرد می شود.
مفید برای: تقویت اشتها،بازکننده انسدادها،تقویت قوای جنسی،دفع ضرر آب و هوای نامطلوب،ادرار بول،تنقیه فضولات ریه،اعصاب،تنقیه فضولات ریه،
مضر برای: مزاج گرم،حافظه،