طرز تهیه فریتاتا مارچوبه و ژامبون | صبحانه مقوی
طرز تهیه فریتاتا مارچوبه و ژامبون
ژامبون گوشت 6 ورق نازک . مارچوبه 150 گرم . گوجه فرنگی گیلاسی 1 مشت
تخم مرغ 8 عدد . سس پستوی تازه 2 قاشق سوپخوری . روغن زیتون 3 قاشق
نمک 1/2 قاشق چایخوری . فلفل سیاه 1/3 قاشق چایخوری . نان به دلخواه
این غذا شامل تخم مرغ، ژامبون، گوجه فرنگی
است یعنی تقریبا تمامی اجزای یک صبحانه ی کلاسیک را دارد. اما با پِستوی
ریحان (نوعی سس ماکارونی) و سبزیجات تازه ی فصلی مخلوط می شود.
طرز تهیه: با قیچی آشپزخانه ژامبون ها را لقمه ای ببرید. یک تابه را حرارت دهید، سپس ژامبون را به آن اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید.
در همین زمان، 5 سانتی متر از انتهای هر کدام از مارچوبه ها را
ببرید، زیرا معمولا انتهای آن کمی سفت می شود. بقیه را به قطعات کوتاهتر
بریده و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.
فر را از قبل گرم کنید. مارچوبه را در تابه ریخته و به مدت 3 دقیقه
تا زمانی که به رنگ سبز روشن درآمده و برای جویدن به قدر کافی نرم شود،سرخ
کنید. (اگر مطمئن نیستند کمی آن را امتحان کنید و به یاد داشته باشید که
قرار است پس از افزودن تخم مرغ بازهم بپزد).
تخم مرغ ها را به هم بزنید. فلفل و نمک را
بپاشید. ژامبون را به تابه برگردانده، سپس تخم مرغ ها را در آن بریزید.
شعله را کم کنید. فریتاتا را تا زمانی که تخم مرغ ها خود را بگیرند بپزید.
هنگام پختن چند بار تخم مرغ ها را آرام هم بزنید، اجازه دهید تخم مرغ محل
های فرورفتگی قاشق را پر کند.
گوجه های گیلاسی را روی آن ریخته، پستو را روی سطح آن می ریزیم سپس
با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. تابه را چند دقیقه زیر فر قرار دهید تا تخم
مرغ ها پخته و سطح آن طلایی شود. برای سرو آن را قاچ بزنید، کمی روغن
زیتون روی آن ریخته و در صورت تمایل با مقداری نان تازه میل کنید.
سمبوسه، آموزش سمبوسه آسان در منزل
کمتر کسی را پیدا می کنید که اسم جنوب و آبادان را بشنود اما به یاد سمبوسه نیافتد، سمبوسه جزو غذاهای جنوبی که طرفداران بسیاری را دارد، در این بخش از سایت آکاایران برای شما طرز تهیه سمبوسه را آماده کرده ایم، با ما همراه باشید.
سمبوسه,سمبوسه
پیتزایی,طرز تهیه سمبوسه,سمبوسه گوشت,سمبوسه در فر,سمبوسه سیب
زمینی,سمبوسه سبزیجات,سمبوسه جنوبی,سمبوسه هندی,سمبوسه مرغ,آموزش سمبوسه
خوشمزه,انواع ساندویچ
مواد لازم سمبوسه :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
گوشت چرخ کرده |
200 گرم |
100 گرم / 240 کالری |
سیب زمینی آب پز |
3 عدد |
100 گرم / 75 کالری |
پیاز |
1 عدد |
100 گرم / 5 کالری |
3 قاشق غذاخوری |
100 گرم / 25 کالری |
|
نمک، زردچوبه و فلفل |
به مقدار کافی |
100 گرم / 0 کالری |
نان لواش |
6 عدد |
100 گرم / 250 کالری |
طرز تهیه سمبوسه :
*. پیاز را رنده می کنیم و با گوشت مخلوط کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم. سپس نمک، زردچوبه و فلفل (سمبوسه معمولا تُند است، ولی شما مقدار فلفل را طبق ذائقه خودتان اضافه کنید) و یک فنجان آب درون گوشت سرخ شده می ریزیم و می گذاریم تا گوشت بپزد.سیب زمینی پخته را رنده کرده و با جعفری خرد شده به گوشت اضافه می کنیم.
*. در صورت تمایل می توانید از قارچ هم استفاده کنید.نان لواش را که بهتر است کمی خمیر باشد، به صورت نوارهای باریکی می بریم و در ابتدای نوار، از مایه سمبوسه روی نان می گذاریم و به شکل مثلثی آن ها را می پیچیم (در ادامه طرز پیچیدن نان سمبوسه توضیح داده شده است).در ظرف گودی روغن می ریزم و وقتی داغ شد، سمبوسه ها را در آن سرخ می کنیم.
*. برای سبزی سمبوسه می توانید از سبزی های معطر هم استفاده کنید. همین طور اگر تخم گشنیز به آن اضافه کنید، خوشمزه و معطر می شود.(تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری) با 6 عدد نان لواش، 18 عدد سمبوسه درست می شود. این سمبوسه ها را می توانید با سُس گوجه فرنگی میل نمایید.
*.
نکته : مراقب باشید که نان لواش در حین پیچیدن خشک نشود. برای این منظور
می توانید نان ها را یکی یکی از کیسه در آورده و اضافی آن را درون کیسه
قرار دهید تا نرم باقی بماند. طرز پیچیدن نان سمبوسه: نان را به صورت مستطیل می بریم و در گوشه چپ، مقداری از مواد را می گذاریم. سپس گوشه نان را روی مواد می آوریم.
*.
این طوری یک ضلع مثلث ساخته می شود. در مرحله بعد باید ضلع دیگر آن را
بسازیم. در نتیجه نان سمت راست را روی مواد می آوریم. بدین ترتیب ما دو ضلع
از مثلث را ساخته ایم. اگر دقت کنید، دو ضلع بالایی مثلث را داریم. ولی
مثلثمان ضلع پایینی ندارد. در نتیجه میزان نان باقیمانده که در پایین مثلث
دیده می شود.
*.
را از زیر مثلث رد می کنیم تا ضلع سوم ساخته شود. به این ترتیب سه ضلع
مثلث ایجاد شده و ما یک تکه اضافه نان هم داریم. می توانید آن را روی سمبوسه بیاورید. اگر به سمبوسه های حاضری نگاه کنید، معمولا یک تکه نان اضافه هم روی آن قرار دارد. امیدواریم با تهیه این سمبوسه خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
خواص جعفری :
*. برای رفع لکه ها و جوش های صورت دم کرده جعفری را روی پوست صورت بمالید .برای روشن شدن رنگ پوست مقدری جعفری را در نیم لیتر آب به مدت 5 دقیقه بجوشانید و صبح وشب صورت خود را با آن بشوئید بعد از یک هفته پوست صورت شما روشن می شود.دم کرده جعفری ضد تب است.