خوردن اين قسمت از ميوه‌ها ممنوع!

خوردن این قسمت از میوه ها ممنوع

بسیاری از افراد معتقدند که میوه ها و سبزیجات چون ترکیبات کاملا طبیعی و
بدون هرگونه مواد شیمیایی و نگه دارنده هستند، پس منعی ندارد که تمام قسمت
های آنها بدون هیچ نگرانی و مشکلی خورده شود.

بسیاری از افراد
معتقدند که میوه ها و سبزیجات چون ترکیبات کاملا طبیعی و بدون هرگونه مواد
شیمیایی و نگه دارنده هستند، پس منعی ندارد که تمام قسمت های آنها بدون هیچ
نگرانی و مشکلی خورده شود. اگر شما هم جزو این گروه از افراد هستید، باید
به شما بگوییم که سخت در اشتباهید. بعضی از قسمت های میوه ها و سبزیجات می
تواند محتوی مقادیر بالایی از سموم خطرناک باشد و اگر شما علاقه به خوردن
این قسمت از این میوه ها و سبزیجات دارید، در عادات غذایی تان حتما تغییر
ایجاد کنید.

چون سموم موجود در این قسمت از میوه ها و سبزیجات می
تواند به مرور زمان در بدنتان انباشته شده و زمینه ساز مشکلات فراوانی برای
شما شود. در ادامه به شما خواهیم گفت که کدام قسمت از میوه ها و سبزیجات
خوراکی نیستند و می توانند مضر باشند. با ما همراه باشید.

بادام تلخ ممنوع!

بادام
تلخ محتوی مقادیر بالایی از آمیگدالین گلوکوزید است که در بدن به اسید
پیروسیک یا همان سیانید هیدروژن تبدیل می‏شود. سیانید هیدروژن یکی از اصلی
ترین ترکیبات آفت کش هاست که در صنعت کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد و
دقیقا همان ترکیب کشنده ای است که نازی ها برای کشتار دسته جمعی از آن
استفاده می کردند.

بنابراین اگر در جنگلی مشغول پیاده روی بودید و
به یک درخت بادام برخورد کردید، بهتر است مبادرت به خوردن نکنید چراکه این
بادام ها می توانند محتوی مقدار قابل توجهی از آمیگدالین سمی باشند. اگر
میزان این سم حدود 68 میلی‏گرم به ازای هر پوند(حدود نیم کیلوگرم) از وزن
بدن برسد، می تواند ظرف چند ثانیه سبب مرگ شود. فرآیند حرارت دادن بادام می
تواند با غیر فعال کردن آمیگدالین گلوکوزیداز مانع از مشکلات خطرآفرین آن
شود.

دانه های سیب ممنوع!

شاید بسیار دیده باشید که بعضی ها
سیب را چنان می خورند که تنها قسمت زائد و دور ریختنی‏اش، چوب آن است. اگر
شما هم از این گروه هستید بهتر است بدانید که دانه های سیب محتوی سم بسیار
خطرناکی به نام آمیگدالین است. که تجمع و انباشته شدن آن به مرور زمان در
بدن می تواند مشکل ساز باشد. آمیگدالین ترکیب سیانید و قند است که در بدن
به سیانید هیدروژن تبدیل می شود. این ترکیب با آسیب رساندن به گلبول های
قرمز خونی، مانع از اکسیژن رسانی صحیح در بدن می شود.

البته جای
شکرش باقی است که دانه های سیب پوشش تقریبا ضخیمی دارند که مانع خارج شدن
آمیگدالین می شوند و تنها در صورتی که این دانه ها خرد شوند، له شوند یا
زیر دندان جویده شوند، دیگر عامل محافظتی به حساب نمی آیند و از آن پس
آمیگدالین به راحتی وارد بدن می شود و در دراز مدت می تواند صدمات جبران
ناپذیری ایجاد کند. بنابراین بهترین حالت آن است که جانب احتیاط را رعایت
کنید و از خوردن دانه های سیب جدا خودداری کنید.

سیب زمینی سبز ممنوع!

شاید
بارها چشم تان به سیب زمینی هایی که قسمت هایی از آن سبز شده، افتاده باشد
و با خود فکر کرده اید که این رنگ سبز روی سیب زمینی از چه می تواند باشد.
زمانی‏که سیب زمینی ها در حال رشد هستند، آن قسمت هایی که خارج از خاک و
در مقابل نور خورشید قرار می گیرد و همچنین در زمان هایی که تغییرات درجه
حرارت بسیار زیاد است، پروسه سبز شدن در سیب زمینی اتفاق می افتد و ماده ای
سمی به نام سولانین در آن تشکیل می شود. سولانین سمی بسیار خطرناک است که
اگر مقدار آن به طور قابل توجهی در بدن بالا برود، می تواند با تاثیر روی
سیستم عصبی مشکلات متعددی را برای فرد ایجاد کند. در رابطه با سیب زمینی ها
همیشه یادتان باشد که هرگز سیب زمینی های سبز را مصرف نکنید و قسمت هایی
که به این رنگ هستند را هنگام پخت و پز برش بزنید و دور بریزید.

خوردن هسته زردآلو و هلو ممنوع!

خیلی
ها عادت دارند که پس از خوردن زردآلو، هسته آن را بشکنند و دانه آن را میل
کنند چون بیشتر این افراد معتقدند که دانه های زردآلو، نفخ شدید این میوه
خوشمزه را می تواند کنترل کند. البته این اتفاق در رابطه با هسته های هلو
کمتر اتفاق می افتد. چرا که سختی بیش از اندازه هسته و تلخ بودن دانه آن
معمولا مانع از خوردن آن می شود اما به هر حال در هسته هر دوی این میوه های
تابستانی خوشمزه مقادیر قابل توجهی سم آمیگدالین موجود است که مشابه
مکانیسم های گفته شده می تواند برای بدن مشکل ساز باشد.

خوردن گیلاس با هسته ممنوع!

مشابه
همان مشکلی که در رابطه با دانه های سیب وجود دارد، هسته گیلاس هم محتوی
آمیگدالین است. آمیگدالین موجود در هسته گیلاس هم می تواند به محض ورود به
بدن با آزادسازی آنزیم گلوکوزیداز از دستگاه گوارش، متابولیزه شده و به
سیانید و گلوکز تبدیل شود. سیانید آزاد شده ترکیبی بسیار سمی، خطرناک و حتی
کشنده است که با اختلال در سیستم اکسیژن رسانی به سلول ها می تواند سبب
مرگ تدریجی سلول شده و در مقادیر بالا سبب مرگ فرد شود. پس به یاد داشتن
این نکته بسیار حائز اهمیت است که هرگز گیلاس را با هسته نخورید. این
اشتباه به ویژه در کودکان بسیار اتفاق می افتد و به سبب پایین تر بودن قدرت
سیستم ایمنی در آنها می تواند خطر بیشتری به همراه داشته باشد.

دانه های گلابی ممنوع!

در
رابطه با دانه های گلابی هم همان داستان گفته شده است. بسیاری از افراد
گلابی را هم مشابه سیب تمام قسمت هایش را می خورند و تنها چوب آن را دور می
ریزند. دانه های گلابی هم محتوی مقادیر قابل توجهی از سم آمیگدالین است که
در بدن تبدیل به سیانید می شود. ترکیب سمی حاصله می تواند با اختلال در
سیستم اکسیژن رسانی برای بدن مشکل ساز باشد. پس فکر نکنید که تمام اینها از
طبیعت آمده است و خوردن تمام قسمت های یک خوراکی مشکلی برای سلامتی تان به
وجود نمی آورد.

برگ ریواس ممنوع!

همان قدر که ساقه های ترش
مزه این گیاه می تواند اشتها برانگیز و پر خاصیت باشد، برگ های آن به سبب
داشتن دو ترکیب به نام اکسالیت و آنتراکوینون گلیکوزید بسیار سمی و خطرناک
است و در صورت مصرف طولانی مدت و انباشته شدن بیش‏از حد این مواد سمی در
بدن می تواند بسیار خطرناک باشد.


اگر حافظه‌تان ضعيف شده…

هميشه
نخوردن و پرهيز غذايي نيست كه مي‌تواند سلامت شما را تضمين كند؛ گاهي براي
سالم ماندن، بايد سراغ يخچال برويد و كالري بگيريد؛ اما به شرط آنكه
بدانيد چه خوراكي را براي برطرف كردن مشكلي كه گريبان سلامت‌تان را گرفته،
مصرف كنيد. ديلي ميل از زبان پژوهشگران نوشته كه مواد غذايي مناسب نه‌تنها
مي‌تواند خطر ديابتي‌شدن‌تان را پايين بياورد، بلكه از دچار شدن‌تان به
آرتريت و چاقي جلوگيري می‌كند. از نظر اين پژوهشگران، مواد غذايي گاهي
تاثيري نيرومندتر از داروهاي شيميايي دارند و مي‌توانند سلامت شما را تضمين
كنند. پس اين مطلب را بخوانيد و براي كنترل مشكلاتي كه به جسم‌تان هجوم
آورده‌اند تلاش كنيد.

داروخانه در آشپزخانه

اگر ژن ابتلا به ديابت داريد…

يك كاسه فرني بخوريد

حتما
قرار نيست ديابتي باشيد تا سراغ مواد غذايي كه به كنترل بيماري‌تان كمك
مي‌كنند، برويد. اگر در خانه و در ميان بستگان درجه يك‌تان كسي سابقه ابتلا
به اين بيماري را داشته، معنايش اين است كه شما هم از خطر دچار شدن به قند
خون بالا و اختلال در ترشح انسولين دور نيستيد. براي پيشگيري از اين
بيماري و كم كردن خطر ابتلا به آن، مي‌توانيد آرد جو درست كنيد و فرني
بپزيد. فيبر موجود در فرني كه با آرد جو درست مي‌شود، مي‌تواند قند خون شما
را در وضعيت تعادل نگه دارد و باعث شود بدن‌تان به اندازه کافی گلوكز جذب
كند. گذشته از اين، فرني كه با اين دستور تهيه مي‌شد، منيزيم فراواني هم
دارد و مي‌تواند از دچار شدن‌تان به ديابت پيشگيري كند. البته براي اينكه
هر روز خوردن فرني شما را به مشكلات ديگري دچار نكند، بايد آن را با شير
كم‌چرب بپزيد و تنها ميزان كمي شكر يا در حالت بهتر شيره خرما براي شيرين
شدنش به آن اضافه كنيد.

اگر كلسترول‌تان بالاست…

آووكادو بخوريد

به
شما گفته‌اند براي پايين آوردن كلسترول‌تان بايد قيد هر ماده غذايي چربي
را بزنيد؟ اشتباه گفته‌اند! محققان مي‌گويند مصرف برخي خوراكي‌هاي چرب
مي‌تواند به شما كمك كند و كلسترول‌تان را پايين بياورد. آنها در بررسي‌هاي
تازه‌شان ثابت كرده‌اند مصرف آووكادو، به شما در رسيدن به چنين هدفي كمك
مي‌كند. درست است كه اين ميوه، چربي بالايي دارد اما از آنجا كه سرشار از
چربي‌هاي اشتباع نشده‌ است، نه‌تنها ضرري به سلامت شما نمي‌رساند، بلكه با
كاهش كلسترول‌تان خطر دچار شدن شما به سكته مغزي و بيماري‌هاي قلبي را مهم
كم مي‌كند.

اگر مي‌خواهيد لاغر شويد…

سبزيجات برگ سبز بخوريد

خوردن
چربي‌هاي خوب تنها راه سوزاندن چربي‌هاي مزاحم نيست؛ براي لاغر شدن، سري
به بازارچه تره‌بار محله‌تان بزنيد و يك بغل سبزيجات برگ سبز با خود به
خانه بياوريد. فيبر فراواني كه اين سبزي‌ها دارند و سرشار بودن‌شان از مواد
مغذي مورد نياز بدن‌تان، هم مي‌تواند به شما در كنترل اشتهاي‌تان كمك كند و
هم سوخت و ساز بدن شما را به تعادل برساند.

اگر آرتريت داريد…

سالمون بخوريد

آرتريت
روماتوئيد، بيماري شايعي است كه به تورم و التهاب مفاصل مي‌انجامد. اما
محققان با بررسي‌ای  كه روي مواد غذايي مختلف انجام داده‌اند، اميدهايي
براي درمان اين بيماري دارند. از نظر پژوهشگران، مصرف ماهي‌هاي چرب مثل
سالمون، نه‌تنها مي‌تواند از اين بيماري پيشگيري كند، بلكه اگر هفته‌اي
يك‌بار اين ماهي‌ها را به سفره‌تان بياوريد، درمان اين بيماري براي‌تان
آسان مي‌شود. مصرف يك وعده ماهي چرب در هفته كه سرشار از امگا3 است، خطر
ابتلا به آرتريت روماتوئيد را تا 52 درصد پايين مي‌آورد.

داروخانه در آشپزخانه

اگر قلب‌تان بيمار است…

بادام بخوريد

درست
است كه آب چغندر مي‌تواند فشار خون‌تان را پايين بياورد، اما مي‌توانيد با
مصرف يك مشت بادام در روز، محكم‌كاري كنيد و خطر مبتلا شدن‌تان به
بيماري‌هاي قلبي را هم در كنار كم كردن فشارخون‌تان پايين بياوريد. براساس
مطالعه‌اي كه در دانشگاه بيرمنگام انجام شده‌، بادام در ميان آجيل‌ها كالري
بسيار پاييني دارد و اگر هر روز 50 گرم از آن را ميل كنيد، مي‌توانيد به
كاهش فشار خون، بهبود جريان خون وكاهش خطر ابتلاي‌تان به بيماري‌هاي قلبي
اميدوار باشيد.

اگر حافظه‌تان ضعيف شده…

شكلات داغ بخوريد

اگر
در خانواده‌تان سابقه ابتلا به آلزايمر داريد، به شكلات داغ پناه ببريد.
دانشمندان دانشكده پزشكي هاروارد در يك بررسي حافظه و تفكر مهارت، گروهي از
افراد مسن را قبل و بعد از نوشيدن دو فنجان شكلات داغ در طول روز، بررسي
كردند. در اين بررسي كه نتايج آن بعد از يك دوره 30 روزه مشخص شد،
پژوهشگران دريافتند آنتي‌اكسيدان‌ها و تركيبات موجود در اين نوشيدني‌هاي
كاكائويي، بر حافظه افراد بررسي‌شده تاثير قابل‌توجهي گذاشته است. در بررسي
ديگري ثابت شده، مصرف كاكائو مي‌تواند به كاهش سطح انسولين و كلسترول بد
بدن منجر شود و هنگامي كه تركيبات موجود در شكلات در بدن تغيير شكل مي‌دهند
خطر ابتلا به بيماري‌هايي مانند حملات قلبي و سكته هم كاهش مي‌يابد. البته
مراقب باشيد در مصرف اين نوشيدني‌ها زياده‌روي نكنيد.

اگر فشارخون‌تان بالاست…

آب چغندر بخوريد

پايين
آوردن فشارخوني كه با يك استرس كوچك يا كمي نمك‌دار بودن غذا بالا مي‌رود،
كار ساده‌اي نيست. اما محققان مي‌گويند اگر تنها هر روز يك ليوان آب چغندر
ميل كنيد، به كاهش فشار خون‌تان كمك زيادي کرده‌اید. سطح بالاي نيترات در
آب چغندر، به استراحت و گشاد شدن عروق خوني كمك مي‌كند و به داد افراد
مبتلا به فشار خون بالا مي‌رسد. اگر هم به جاي آب گرفتن اين گياه آن را در
سالاد‌ها و غذاهاي‌تان به كار ببريد، علاوه بر كاهش فشارخون‌تان، مواد
معدني فراواني هم به بدن‌تان مي‌رسانيد و ويتامين6 B مورد نياز بدن‌تان را
هم تامين مي‌كنيد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top