ساندویچ مرغ و قارچ
مواد لازم برای 2 نفر :
ترجیحاً سینه مرغ : یک عدد
پیاز : یک عدد متوسط
فلفل سیاه : هرچقدر دوست دارید
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری (میتونید حذفش کنید مثل مرغ و قارچ بیرون بشه.در اصل این ساندویچ رب نداره)
قارچ درشت خرد شده: 200 گرم
بقیه مواد هم که نان و خیارشورو گوجه فرنگی و سس ساندویج یا سس سفید.
اول پیاز رو نگینی خرد میکنیم میذاریم با کمی روغن طلایی کم رنگ شه بعد
مرغ که به قطعات کوچیک دراوردیم با نمک و فلفل و یه کوچولو زردچوبه تفت
میدیم با پیاز بعد یه کم آب میریزیم که هم خوب بپزه هم فقط حدود یه ملاقه
آب بمونه تو قابلمه. بعد مرغارو ریش ریش میکنیم و با روغن تفت میدیم بازم
یه کم فلفل سیاه و اگه نمکش کم بود نمک اضافه میکنیم و در حین سرخ شدن هر
چند دقیقه یه کم ازون آب مرغی که نگه داشتیم رو میریزیم توش که نرم و
خوشمزه بشه .پیازاشم تا آخر بریزید توش. حالا اگه خواستیم رب اضافه کنیم
اینجا اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.من خودم بدون رب رو بیشتر دوست
دارم.میتونید مثل من نصف تابه رو رب بزنید نصفشو نزنید.بعد درآخر شعله رو
تا آخر زیاد میکنیم و قارچ رو اضافه میکنیم و مرتب با شعله زیاد هم میزنیم
تا قارچ آب نندازه و تفت بخوره .اگه قارچ آب انداخت هم که یه کم میذاریم
بمونه تا آب اضافیش تبخیر شه.اما این موادمون خیلی نباید خشک باشه یه کم
نرم و آبدار باشه خیلی خیلی ساندویچش خوشمزه تره.بعدشم که با بقیه مخلفات
میچینیم تو نون و با یه عالمه سس ساندویچ و یه لیوان نوشابه سیاه یخ نوش
جون میکنیم
توپک خرما
موادلازم:
خرما : به میزان لازم
روغن زیتون یا کره :کمی
پودر نارگیل : به میزان لازم
گردو یا خلال بادام :در صورت تمایل کمی
طرزتهیه:
اول از همه هسته های خرماهامونو جدا میکنیم .اگه خرمای مضافتی بود
پوستشم باید جداکنیم.اما اگه خرمای بوشهر ازونایی که تو کارتن چسبیدن به هم
داشتیم دیگه نیاز نیست پوست کنیم.من بوشهری داشتم که خیلی خوشمزه تره.بعد
با چند قاشق روغن زیتون با شعله ملایم تفتش میدیم.این کار باعث میشه که نرم
بشه و راحت با پشت قاشق له بشه.حالا هرچی که دوست داشتید پودر نارگیل یا
گردو یا بادوم بهش اضافه کنید.یه کم واستید سرد بشه بعد توپک درست کنید و
توی پودر نارگیل بغلطونید