طرز تهیه مسقطی با شیر
مسقطی
با شیر,مسقطی با شیره انگور,مسقطی زعفرانی با شیر,مسقطی با شیر,تهیه مسقطی
با شیر,طرز تهیه مسقطی با شیر,طرز تهیه ی مسقطی با شیر,طرز تهیه مسقطی با
شیره
طرز تهیه مسقطی با شیر
مواد لازم مسقطی با شیر :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
نشاسته |
1 لیوان |
نامشخص |
شکر |
2 لیوان |
100 گرم / 400 کالری |
کره |
50 گرم |
100 گرم / 737 کالری |
گلاب |
1/2 لیوان |
نامشخص |
وانیل |
کمی |
100 گرم / 330 کالری |
شیر |
1 لیتر |
100 گرم / 110 کالری |
طرز تهیه مسقطی با شیر :
*. به نقل از آکاایران : نشاسته را در شیر حل کنید بعد روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
*. بعد شکر را کم کم به آن اضافه کنید.سپس گلاب و وانیل را اضافه کرده در آخر کره را اضافه نمائید.
*. پس از 5 تا 6دقیقه از روی حرارت بردارید و در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را باخلال بادام و پسته یا پودر نارگیل تزئین کنید.
کاهش خستگی و تقویت قلب
*. با
نزدیک شدن تابستان علاوه بر گرمی هوا میزان حرارت درونی بدن نیز افزایش می
یابد و این مسئله می تواند تاثیر زیادی در خستگی جسمی افراد داشته باشد.
یکی از روش های طبیعی و موثر برای افزایش نشاط و کاهش خستگی بدن گنجاندن
عرقیجات گیاهی همچون گلاب خنک به برنامه غذایی است. نوشیدن گلاب خنک در
تابستان و حتی ماه های پیش از شروع تابستان به کاهش میزان حرارت بدن و همین
طور تقویت بدن و افزایش توان بدن کمک می کند. البته باید توجه داشت که
بهتر است برای مصرف روزانه گلاب حتما با یک متخصص طب سنتی مشورت و متناسب
با نوع مزاج برای مصرف این عرق گیاهی اقدام کرد.