انواع دسر

طرز تهیه مسقطی با شیر

مسقطی با شیر,مسقطی با شیره انگور,مسقطی زعفرانی با شیر

مسقطی
با شیر,مسقطی با شیره انگور,مسقطی زعفرانی با شیر,مسقطی با شیر,تهیه مسقطی
با شیر,طرز تهیه مسقطی با شیر,طرز تهیه ی مسقطی با شیر,طرز تهیه مسقطی با
شیره

طرز تهیه مسقطی با شیر

 

مواد لازم مسقطی با شیر :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

نشاسته

1 لیوان

نامشخص

شکر

2 لیوان

100 گرم / 400 کالری

کره

50 گرم

100 گرم / 737 کالری

گلاب

1/2 لیوان

نامشخص

وانیل

کمی

100 گرم / 330 کالری

شیر

1 لیتر

100 گرم / 110 کالری

 

طرز تهیه مسقطی با شیر :

*. به نقل از آکاایران : نشاسته را در شیر حل کنید بعد روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.

*. بعد شکر را کم کم به آن اضافه کنید.سپس گلاب و وانیل را اضافه کرده در آخر کره را اضافه نمائید.

*. پس از 5 تا 6دقیقه از روی حرارت بردارید و در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را باخلال بادام و پسته یا پودر نارگیل تزئین کنید.

 

خواص گلاب :

کاهش خستگی و تقویت قلب

*. با
نزدیک شدن تابستان علاوه بر گرمی هوا میزان حرارت درونی بدن نیز افزایش می
یابد و این مسئله می تواند تاثیر زیادی در خستگی جسمی افراد داشته باشد.
یکی از روش های طبیعی و موثر برای افزایش نشاط و کاهش خستگی بدن گنجاندن
عرقیجات گیاهی همچون گلاب خنک به برنامه غذایی است. نوشیدن گلاب خنک در
تابستان و حتی ماه های پیش از شروع تابستان به کاهش میزان حرارت بدن و همین
طور تقویت بدن و افزایش توان بدن کمک می کند. البته باید توجه داشت که
بهتر است برای مصرف روزانه گلاب حتما با یک متخصص طب سنتی مشورت و متناسب
با نوع مزاج برای مصرف این عرق گیاهی اقدام کرد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top