آشنایی با روش تهیه مربا پوست پرتقال

آشنایی با روش تهیه مربا پوست پرتقال

مواد لازم برای تهیه مربا پوست پرتقال

پوست پرتقال خشک شده        2 کاسه ماست خوری
شکر                                     4 کاسه ماست خوری
آب نارنج                                یک چهارم فنجان
خلال پسته و بادام                  یک قاشق غذاخوری
هویج رنده شده                      دو کاسه ماست خوری

با این مقدار مواد لازم به اندازه شش کاسه ماست خوری از “مربا پوست پرتقال” خواهیم داشت.

مواد لازم

  • شکر

    چهار کاسه ماست خوری شکر معادل یک کیلوگرم

  • خلال بادام و پسته

    یک قاشق غذاخوری خلال پسته و یک قاشق غذاخوری خلال بادام

  • هویج رنده شده

    دو کاسه ماست خوری هویج رنده شده، معادل 300 گرم که حدود 350 گرم هویج پوست نکنده نیاز می باشد.

  • آب نارنج

    یک چهارم فنجان آب نارنج تازه یا آب لیمو تازه

  • خلال پوست پرتقال

    دو کاسه ماست خوری پوست پرتقال خشک شده که برای تهیه آن حدود یک و نیم الی دو کیلو پرتقال نیاز می باشد.

  • کاردک خلال کن

    کاردک مخصوص برای تهیه پوست پرتقال

 

 

طرز تهیه مربای پوست پرتقال

با کاردک مخصوص خلال پوست پرتقال تهیه کرده، در یک سینی می ریزیم تا خشک شود و دو کاسه ماست خوری پوست پرتقال خشک شده تهیه شود.

مربا پوست پرتقال

پوست
پرتقال های خشک شده را در آب جوش ریخته، تا یکی دو جوش بزند و بعد در آبکش
می ریزیم. سپس این عمل را دوباره تکرار می کنیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته
شود.
دو کاسه ماست خوری هویج رنده شده را همراه چهار کاسه ماست خوری شکر و یک کاسه ماست خوری آب در یک قابلمه ریخته، تا حدود 15 دقیقه با شعله متوسط بجوشد.

مربا پوست پرتقال

پوست پرتقال های تلخی گرفته را اضافه کرده، هم می زنیم تا مربا حدود 15 دقیقه دیگر بپزد (در صورت تمایل می توان کمی زعفران ساییده نیز اضافه کرد). سپس آب نارنج، خلال پسته و بادام را اضافه کرده، هم زده، شعله را خاموش می کنیم.
مربا آماده می باشد. بعد از سرد شدن آن را در ظرف می کشیم. نوش جان

مربا پوست پرتقال

کالری موجود در مربای پوست پرتقال

مقدار کالری موجود در کل مربا 4200 کیلوکالری می باشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست خوری از مربا پوست پرتقال حدود 700 کیلوکالری می باشد.


طرز تهیه ترشی پوست پرتقال

سرکه  1 لیتر
نمک  قدری
پوست پرتقال  400 گرم
فلفل  قدری
پوست نارنج  قدری

طرز تهیه :
پوست پرتقال
یا نارنج بدون گرفتن قسمت سفیدی آن دو بار در آب می جوشانیم و 24 ساعت در
آب سرد می گذاریم بماند و گاهی آب آنرا عوض می کنیم تا تلخی آن کاملا گرفته
شود . بعد پوستها را روی پارچه پهن می کنیم تا رطوبت آن از بین برود بعد
آنرا از چرخ رد می کنیم و مقداری سرکه بطوریکه روی پوستها را بگیرد روی ان می ریزیم و چند جوش می دهیم تا سرکه کاملا به خورد پوستها برود و کمی غلیظ شود ، مقدار کمی نمک و فلفل در آن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم .
ممکن است به این ترشی مقداری خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته اضافه کنیم ، در این صورت وقتی پوستهای تلخی گرفته را چرخ کردیم با کمی خلال مخلوط می نمائیم و می جوشانیم .



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top