مواد لازم
- 4 پیمانه برنج
- 1 سینه مرغ
- 2 عدد پیاز
- 4 عدد پرتقال
- 1 عدد کره 100 گرمی
- روغن به میزان لازم
- زردچوبه و زعفران دم کرده به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله اول :
سینه مرغ رو نواری برش میزنیم، داخل مخلوط زعفرون و زردچوبه به مدت نیم ساعت قرار میدیم تا مرغ مزه بگیره. تو این فاصله برنج رو به روش آبکش درست میکنیم و میذاریم تا دم بکشه.
مرحله دوم :
بعد نیم ساعت سینه های مرغ رو رول کرده و با خلال دندون فیکس میکنیم که موقع سرخ کردن باز نشن. داخل یه تابه نصف کره و مقداری روغن ریخته و مرغ ها رو سرخ میکنیم تا دو طرفش خوب بپزه.
مرحله سوم :
بعد سرخ شدن مرغها اونا رو از تابه خارج و پیازها رو رنده و آب اضافی اونا رو میگیریم داخل همون تابه تفت میدیم بعد که رنگ پیاز طلایی شد آب پرتقالها رو با آبمیوه گیر دستی میگیریم و توی تابه میریزیم و میذاریم تا آب پرتقال هم غلیظ بشه. بعد آب گرفتن پرتقال تفاله اونو استفاده نکنید چون غذا رو یکم تلخ میکنه.
مرحله چهارم :
بعد که به غلظت مناسب رسید مرغها رو توی تابه میچینیم و از همون آب پرتقال روشون میریزیم تا مزه بگیره. زرشک رو با خلال پسته و نصف قاشق غذاخوری شکر به همراه نصف دیگه کره توی یه تابه کوچیک تفت میدیم.
مرحله پنجم :
در آخر هم بعد اینکه برنج آماده شد مقداری از اون رو با زعفرون دم کرده مخلوط میکنیم.
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ سرخ شده مجلسی و ساده به سبک پسران کریم