مواد لازم
- 1 عدد تخم مرغ
- 1/4 قاشق چایخوری وانیل
- 10 گرم آب ولرم (1 قاشق غذاخوری)
- 15 گرم روغن مایع (2 قاشق غذاخوری)
- 50 گرم شکر (4 قاشق غذاخوری) سرصاف)
- 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر
- 60 گرم آرد (4 قاشق غذاخوری سر پر) من آرد نانوایی ریختم
مراحل پخت
مرحله اول :
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن اونقدر میزنیم تا سفید رنگ و کشدار بشه آب و روغن رو اضافه میکنیم و با همزن دستی یکم میزنیم.
مرحله دوم :
مرحله سوم :
آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و اضافه میکنیم. خیلی آروم با همزن دستی در حد اینکه مخلوط بشه هم میزنیم. کف قالب با قطر ۱۰ سانتی متر کاغذ روغنی میندازیم. مواد رو داخل قالب میریزیم. با چند ضربه قالب رو به زمین میزنیم. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه میپزیم. یا در توستر با دمای ۱۵۰ بمدت ۲۰ دقیقه
مرحله چهارم :
وقتی خنک شد (بهتره روز قبل کیک رو بپزید و فرداش برای خامه کشی و…استفاده کنید) با چاقو از وسط نصف می کنیم و طبق لینک سس که آماده و خنک شد روی لایه ی کیک می ریزیم و بعد گردو و موز ریخته لایه ی دوم کیک رو گذاشته و دوباره تزئین روی کار رو انجام میدیم
کیک تخته ای دورنگ
مواد لازم
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان شکر
- 1 لیوان روغن مایع
- 1 لیوان ماست یا شیر
- 1 ق چایخوری وانیل
- 2 ق چایخوری بکینگ پودر
- 1 ق غذاخوری رنده پوست پرتقال(به دلخواه)
- 2 لیوان آرد
- 2 ق غذاخوری پودر کاکائو
مراحل پخت
مرحله اول :
همه مواد به دمای محیط رسیده باشد.
مرحله دوم :
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی پنج دقیقه میزنیم تا کشدار و کرم رنگ شود.روغن مایع و ماست و رنده پوست پرتقال را اضافه میکنیم
مرحله سوم :
میتوانید رنده پوست پرتقالو حذف کنید ولی اگه باشه کیک خوشمزه تر میشه و اگر استفاده میکنید حتما از قسمت نارنجی پوست پرتقال رنده کنید که تلخ نشه
مرحله چهارم :
سپس آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را کمکم اضافه کرده و به آرامی مخلوط میکنیم
مرحله پنجم :
سپس نصف لیوان یا کمتر از این مواد را جدا کرده و با پودر کاکائو مخلوط کنید و این مواد کاکائویی روداخل قیف یکبار مصرف و یا کیسه فریزر بریزید و نوک قیف را با قیچی جدا کنید
مرحله ششم :
قالب رو کاغذ روغنی انداخته و یا چرب و آرد پاشی میکنیم و مایع سفید رنگ کیک را داخل قالب ریخته و از مواد کاکائویی روی مواد کیک چند خط افقی بکشید و با نوک چاقو یا سیخ چوبی یا خلال دندان با فاصله ۲ سانت از بالا به پایین خط بکشید و حالت زبرا به کیک بدهید و قالب را درون فر یک ربع گرم شده با دمای۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه قرار دهید
مرحله هفتم :
می توانید برای خوشرنگ شدن کیک شعله بالایی را روشن کنید تا روی کیک کمی طلایی شود و بعد از سرد شدن کیک را برش دهید