ترشی سیر با رب انار

آشنایی با روش تهیه ترشی رب انار

زندگی > تغذیه – همشهری آنلاین:
این ترشی خوشمزه را با رب انار ترش تهیه کرده و همراه با غذا میل کنید.

مواد لازم:

بادنجان کباب شده: یک عدد

هویج: متوسط 2 عدد

گل‌کلم: 300 گرم

سیب‌ترش: 200 گرم

فلفل سبز تند: یک عدد

کرفس: یک ساقه

گردوی چرخ شده: 100 گرم

جوز هندی: یک قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

رب انار ترش: یک تا یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

* بادنجان را پوست گرفته و با چاقو ریز خرد کنید.

* هویج، گل کلم، سیب‌ترش، فلفل سبز تند و کرفس را در خرد کن ریخته و کاملاً ریز خرد کنید.

* درون کاسه‌ای سبزی‌جات،‌ بادنجان، گردو، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کنید.

*  رب انار را اضافه کرده و همة مواد را با هم مخلوط کنید. سپس در شیشة در بسته ریخته و بعد از 10 روز میل کنید.

ترشی رب انار

 

*************************************************************

 

ترشی رب انار

این خبر در تاریخ ۱۸م آذر 1394 بە نقل از منبع ذکر شده، در پورتال خبری ممتاز نیوز منتشر گردیده است

مواد لازم :

بادنجان کباب شده= ۱ عدد

هویج متوسط= ۲ عدد

گل‌کلم =۳۰۰ گرم

سیب‌ترش =۲۰۰ گرم

فلفل سبز تند= ۱ عدد

کرفس= ۱ ساقه

گردوی چرخ شده= ۱۰۰ گرم

جوز هندی= ۱ قاشق چایخوری

نمک =۱ قاشق چایخوری

رب انار ترش= ۱ تا یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

بادنجان را پوست گرفته و با چاقو ریز خرد کنید. هویج، گل کلم، سیب‌ترش، فلفل سبز تند و کرفس را در خرد کن ریخته و کاملاً ریز خرد کنید. داخل کاسه‌ای سبزیجات،‌ بادنجان، گردو، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کرده، سپس رب انار را اضافه کرده و همة مواد را با هم مخلوط کنید. سپس در شیشة در بسته ریخته و بعد از ۱۰ روز میل کنید.

**************************************************************

 

مواد لازم ترشی مخلوط با رب انار

تمر هندی     ۲۵۰ گرم

رب اناز      ۲۵۰ گرم

سرکه انگور     ۱ لیتر

بادمجان     ۲ عدد

گل کلم      ۳۰۰ گرم

هویج     ۲ عدد بزرگ

برگ کلم      چند عدد

سیر       ۴ حبه

فلفل سبز     ۴ عدد

ساقه کرفس     ۳ عدد

نمک     ۱ ق م

سیاه دانه    ۱ ق غ

 

طرز تهیه ترشی مخلوط با رب انار

سپس سبزیجات را شسته و بگذارید کاملا خشک شود . به سلیقه خودتان سبزیجات را خرد یا حلقه کرده و لایه لایه درون شیشه ی مورد نظر بریزید.

فلفل ها را سالم بگذارید که دانه هایش وارد ترشی نشود.

تمر هندی را با سرکه مخلوط کنید تا کاملا حل شود . آن را از الک رد کرده و ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید رب انار و نمک را اضافه کرده حل کنید.بعد ازین که کاملا سرد شد روی سیزیجات ریخته و کمی ظرف را تکان دهید که هوای بین سبزیجات خارج شود . در ظرف را ببندید.

بهتر است ترشی را به مدت ۱۵- تا ۲۰ روز در دمای حدود ۱۷ درجه نگهداری کنید تا کاملا جا بیوفتد.

نکته :اگر خواستید سبزیجات را هم بجوشانید میتواند آن ها را به سرکه اضافه کره و بگذارید ۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشند و بعد ازین که کاملا سرد شد درون ظرف مورد نظر بریزید. مدت جا افتادن این ترشی ۵ روز زودتر است.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top