آشنایی با روش تهیه ترشی رب انار
این ترشی خوشمزه را با رب انار ترش تهیه کرده و همراه با غذا میل کنید.
مواد لازم:
بادنجان کباب شده: یک عدد
هویج: متوسط 2 عدد
گلکلم: 300 گرم
سیبترش: 200 گرم
فلفل سبز تند: یک عدد
کرفس: یک ساقه
گردوی چرخ شده: 100 گرم
جوز هندی: یک قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
رب انار ترش: یک تا یک و نیم پیمانه
طرز تهیه:
* بادنجان را پوست گرفته و با چاقو ریز خرد کنید.
* هویج، گل کلم، سیبترش، فلفل سبز تند و کرفس را در خرد کن ریخته و کاملاً ریز خرد کنید.
* درون کاسهای سبزیجات، بادنجان، گردو، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کنید.
* رب انار را اضافه کرده و همة مواد را با هم مخلوط کنید. سپس در شیشة در بسته ریخته و بعد از 10 روز میل کنید.
*************************************************************
ترشی رب انار
این خبر در تاریخ ۱۸م آذر 1394 بە نقل از منبع ذکر شده، در پورتال خبری ممتاز نیوز منتشر گردیده است
مواد لازم :
بادنجان کباب شده= ۱ عدد
هویج متوسط= ۲ عدد
گلکلم =۳۰۰ گرم
سیبترش =۲۰۰ گرم
فلفل سبز تند= ۱ عدد
کرفس= ۱ ساقه
گردوی چرخ شده= ۱۰۰ گرم
جوز هندی= ۱ قاشق چایخوری
نمک =۱ قاشق چایخوری
رب انار ترش= ۱ تا یک و نیم پیمانه
طرز تهیه:
بادنجان را پوست گرفته و با چاقو ریز خرد کنید. هویج، گل کلم، سیبترش، فلفل سبز تند و کرفس را در خرد کن ریخته و کاملاً ریز خرد کنید. داخل کاسهای سبزیجات، بادنجان، گردو، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کرده، سپس رب انار را اضافه کرده و همة مواد را با هم مخلوط کنید. سپس در شیشة در بسته ریخته و بعد از ۱۰ روز میل کنید.
**************************************************************
مواد لازم ترشی مخلوط با رب انار
تمر هندی ۲۵۰ گرم
رب اناز ۲۵۰ گرم
سرکه انگور ۱ لیتر
بادمجان ۲ عدد
گل کلم ۳۰۰ گرم
هویج ۲ عدد بزرگ
برگ کلم چند عدد
سیر ۴ حبه
فلفل سبز ۴ عدد
ساقه کرفس ۳ عدد
نمک ۱ ق م
سیاه دانه ۱ ق غ
طرز تهیه ترشی مخلوط با رب انار
سپس سبزیجات را شسته و بگذارید کاملا خشک شود . به سلیقه خودتان سبزیجات را خرد یا حلقه کرده و لایه لایه درون شیشه ی مورد نظر بریزید.
فلفل ها را سالم بگذارید که دانه هایش وارد ترشی نشود.
تمر هندی را با سرکه مخلوط کنید تا کاملا حل شود . آن را از الک رد کرده و ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید رب انار و نمک را اضافه کرده حل کنید.بعد ازین که کاملا سرد شد روی سیزیجات ریخته و کمی ظرف را تکان دهید که هوای بین سبزیجات خارج شود . در ظرف را ببندید.
بهتر است ترشی را به مدت ۱۵- تا ۲۰ روز در دمای حدود ۱۷ درجه نگهداری کنید تا کاملا جا بیوفتد.
نکته :اگر خواستید سبزیجات را هم بجوشانید میتواند آن ها را به سرکه اضافه کره و بگذارید ۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشند و بعد ازین که کاملا سرد شد درون ظرف مورد نظر بریزید. مدت جا افتادن این ترشی ۵ روز زودتر است.