آموزش طرز تهیه فینگرفود الویه برای جشن ها و مهمانی ها

فینگرفود الویه رولی

فینگرفود الویه یکی از فینگرفودهایی است که در مراسمات جشن تولد و یا عقد از آن بی نهایت استقبال می شود. در این مطلب سعی شده است انواع طرز تهیه فینگیرفود الویه و تزیین آن و نکاتی در رابطه با چگونگی نحوی سرو این فینگرفود آموزش داده شود.

 فینگرفود به غذاهایی گفته میشود که بدون نیاز یه قاشق و چاقو و چنگال و با دست خورده میشود. در فرانسه به آن کاناپه (جایی برای استراحت) نیز گفته میشود. در کشورهای آسیایی از جمله هم بعنوان لقمه و یا قاضی شناخته می شود. و فینگرفود از دو کلمه finger به معنای انگشت و food به معنای غذا برگرفته شده است و بر همین اساس به آن غذای بند انگشتی نیز گفته می شود.

فینگرفود الویه را به سبک ها و مدل های مختلف تهیه و سرو می کنند،و ما سعی کردیم انواع و اقسام این روش ها را در طی یک مقاله جامع و کامل جمع آوری کنیم و در اختیار همراهان همیشگی لادین قرار بدهیم.

 طرز تهیه فینگرفود الویه با نون تست

مواد لازم :

1.الویه آماده شده

2.یک بسته نون تست

3.ژامبون به مقدار لازم

4.پنیر گودا به مقدار لازم

4.مقداری میوه متناسب با فصل به منظور تزیین

مراحل تهیه فینگرفودالویه با نون تست

ابتدا قطعه های نون تست را به ابعاد که مد نظر دارید با استفاده از چاقو و یا کاتر برش دهید.( برای ایجاد طرح های متنوع می توانید از کاتر های طرح دار استفاده کنید.)

سپس الویه آماده شده را به اندازه دلخواه بر روی یکی از قطعه های نون تست برده شده قرار می دهیم و قطعه دیگر نون تست را بر روی آن قرار می دهیم.

در این مرحله ژامبون را به قطعه های کوچکتر از ابعاد نون تست برش داده و بر روی لقمه آماده شده قرار میدهیم.

ورقه های پنیر گودا را برش میدهیم. باید ورقه های گودا را به ابعاد کوچکتر از برش های ژامبون برش داد.ورقه های پنیر گودای برش داده شده بر روی ژامبون ها میگذاریم.

با استفاده از یک خلال دندان لایه های ایجاده شده فینگرفود را به هم دوخت میکنیم که از یکدیگر جدا نشوند.و در نهایت می توان از یک قطعه کوچک میوه فصل ( می توان از گیلاس ،توت فرنگی ، و یا زیتون استفاده کرد)

فینگرفود الویه با نون تست آماده شده است.

نحوی سرو فینگرفود الویه با نون تست

در انتها لقمه های آماده شده در یک سینی قرار داده و با سلیقه خودمان سینی را تزیین میکنیم و می توان با آن از مهمان های مراسم جشن تولد یا عقدمان پذیرایی کرد.

فینگرفود الویه با نون تست

طرز تهیه فینگرفود الویه رولی

مواد لازم

1.الویه آماده شده

2.آرد سفید                      3قاشق غذاخوری

3.روغن مایع                    3قاشق غذاخوری

4.ماست شیرین              3قاشق غذاخوری

5.تخم مرغ                       3عدد

6.ژامبون                       به مقدار لازم

7.ادویه                        به مقدار لازم

8.رنگ خوراکی             به مقدار لازم

مراحل درست کردن فینگرفود الویه رولی

ابتدا همه مواد بجز آرد و ژامبون را با هم مخلوط کرده و بهم میزنیم.سپس آرد را به مخلوط آماده شده اضاف میکنیم و دوباره آن را هم میزنیم تا یک خمیر یکدست آماده شود.

حالا ترکیب به دست آمده را با درون یک ماهی تابه نچسب میریزیم و 5 دقیقه روی شعله کم تفت میدهیم. و 5 دقیقه دیگر نیز به آن زمان میدهیم تا روی شعله کم حرارت بخورد.

اکنون خمیر بدست آمده را به مدت 5 دقیقه روی یک دستمال نمدار رول میکنیم تا شکل رول به خود بگیرد،

ورقه های ژامبون را در کنار یکدیگر چیده و الویه اماده شده را روی آن پخش میکنیم و همین موضوع را برای خمیری که تهیه کردیم تکرار میکنیم. (سعی شود لایه های اضافه شده بر روی هم به یک ضخامت یکسان باشند) و حالا وقت آن است که محصول نهایی بدست آمده را بشکل رول بپیچیم. یک ربع به آن در یخچال فرصت بدهیم که شکل رول مد نظر را بخود بگیرد.

در انتها با استفاده از یک چاقوی تیز رولت را به اندازه دلخواه برش میدهیم.

نحوه سرو فینگرفود الویه رولی

رولت های برش داده شده در درون یک سینی چیده و با کمی خلاقیت آن را تزیین میکنیم. حالا دیگر همه چیز برای یک پذیرایی بینظیر از مهمان ها آماده است.

 

طرز تهیه فینگر فود الویه با خمیر یوفکا

مواد لازم

1.الویه آماده شده

2.خمیر یوفکا                  یک بسته

3.تخم مرغ                    2عدد

4.شیر                       دو فنجان

5.بکینگ پودر             نصف قلشق چایی خوری

6.روغن زیتون           به مقدار لازم

مراحل انجام کا برای تهیه فینگرفود الویه با خمیر یوفکا

ابتدا دمای فر  را تا 180درجه سانتیگراد گرم کنید.

سپس خمیر یوفکا را در سه لایه روی هم قرار میدهیم و انها در ابعد 10*10 سانتی مترمربع برش میدهیم

تخم مرغ ها و شیر و بکینگ پودر و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کرده و هم میزنیم

یک لایه خمیر یوفکا را در ته قالب مافین قرار میچینیم و کمی از مایع تخم مرغ را بر روی ان میمالیم و سپس لایه های دیگر خمیر یوفکا را روی ان قرار میدهیم. تا به 3 لایه برسد

قالب مافین در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا کاملا برشته شود. و بعد از 20 دقیقه قالب را از فر خارج کرده و به آن اجازه میدیم تا خنک شود.

الویه اماده شده درون تارت تهیه شده میرزیم و با استفاده از زیتون و یا میوه های فصل انرا تزیین میکنیم.

 نحوه سرو فینگر فود الویه با خمیر یوفکا

تارت ها اماده شده را درون یک سینی چیده و با کمی از سبزیجات تازه انرا تزیین میکنیم و در صورت تمایل مقداری سس گوجه فرنگیدر کاسه های کوچک در کنار سینی قرار میدهیمتا مهمان های عزیزمان جشن تولدمان از یک پذیرایی راحت و بدون دردسر لذت برنند.

فینگرفود الویه با خمیر یوفکا

 

طرز تهیه فینگرفود الویه با نون باگت

مواد لازم

1.الویه اماده شده

2.تعدادی نان باگت

3.گوجه فرنگی به مقدار لازم

4.سبزیجات تازه به مقدار لازم

 مراحل انجام کار در تهیه فینگرفود الویه با نون باگت 

نون های باگت تهیه شده در طول 6 سانتی متر برش میدهیم  و خمیر داخل نان را خارج کنیم.

گوجه فرنگی ها را شسته شده را برش میدهیم

الویه اماده شده را به میزان دلخواه در نون باگت میریزیم. کمی گوج فرنگی و. خیارشور را به لقمه آماده شده اضافه میکنیم

لقمه به همین راحتی و با سرعت آماده میشوند. در نهایت آنرا با سبزیجات تازه میکنیم.

نحوه سرو فینگرفود الویه با نون باگت

فینگرفودهای تهیه شده در یک پیش دستی قرار میدهیم و روی میز پذیرایی قرار میدهیم تا بدون هیچ دردسری پذیرایی ما از مدعوین محترمان انجام شود.

فینگرفود الویه با نون باگت

 

در نهایت امیدواریم مقاله تهیه شده برای خوانندگان محترم سایت لادین مفید واقع شده باشد.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top