طرز تهیه شیرینی هندوانه و دسر نارگیل

طرز تهیه دسر نارگیل

آموزش شیرینی پزی

پخت دسر نارگیل,درست کردن دسر نارگیل

این بار با نارگیل و خامه دسر نارگیلی درست کنید

دسرهای مختلفی وجود دارد که می توانید در منزل تان به راحتی درست کنید. این بار با نارگیل و خامه دسر نارگیلی درست کنید.

مواد لازم برای دسر نارگیل :

 خامه فرم گرفته 2 لیوان
 پنیر خامه‌ای  250 گرم
پودر نارگیل  یک پیمانه
 پودر ژلاتین  دوسوم لیوان
زرده تخم مرغ 5 عدد
شیر نارگیل یک لیوان
شکر یک لیوان

طرز تهیه دسر نارگیل :

زرده‌های تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و خوب بزنید تا پف کند.
بعد شیره نارگیل را به شکر و زرده‌ها اضافه کنید و کاملا مخلوط کرده و آن را روی حرارت بگذارید.

بعد از جوش آمدن، مرتب به هم بزنید تا کاملا زرده‌ها پخته شده و مایه صاف و یکدست باشد.‌ در این مرحله پودر نارگیل را اضافه و مخلوط کنید. سپس مواد را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. ‌

پودر ژلاتین را به روش بن ماری با مقدار کمی آب روی حرارت بخار کتری بگذارید تا حل شود. پنیر خامه‌ای و خامه را هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید.

حالا همه مواد را در مخلوط کن ریخته تا کاملا زده شود. از مواد به اندازه یک فنجان بردارید و با رنگ خوراکی مورد نظرتان مخلوط کنید و برای تزئین نگه دارید و بقیه مواد را در قالب ژله بریزید و یک و نیم‌ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مواد بسته شده و بعد مواد رنگی را روی آن بریزید و چند ساعت دیگر در یخچال بگذارید.
ظرف ژله را در دیس مناسبی برگردانید و روی آن را با پودر پسته و پودر نارگیل تزئین کنید و از مهمانان خود پذیرایی نمایید.

***********************************************

طرز تهیه شیرینی هندوانه

تهیه شیرینی هندوانه,شیرینی مخصوص شب یلدا

طرز تهیه شیرینی هندوانه

مدت زمان آماده سازی : 75 دقیقه
مدت زمان پخت : 10 دقیقه
کل زمان پخت : 85 دقیقه

مواد لازم برای شیرینی هندوانه :

 کره 150 گرم
پودر قند  100 گرم
 تخم مرغ  1 عدد
آرد  300 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل کمی

طرز تهیه شیرینی هندوانه :

ابتدا کره را با پودر قند کمی هم می زنیم. بعد تخم مرغ و کمی وانیل به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. حالا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به مایه مان اضافه می کنیم و با دست کمی ورز می دهیم و خمیر را به سه قسمت تقسیم می کنیم و یک قسمت را رنگ سبز و یک قسمت را قرمز و یک قسمت را هم رنگ نمی کنیم.

این خمیر یک ساعت احتیاج به استراحت در یخچال دارد بعد از بیرون آوردن از یخچال با وردنه به قطر نیم سانت باز می کنیم و قالب می زنیم و کف سینی فر که کاغذ روغنی پهن می کنیم و شیرینی ها را در آن می چینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه و به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top