طرز تهیه کیک اسفنجی دو تخم مرغی

 

مواد لازم

کیک اسفنجی

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 50 گرم آرد (1/3 لیوان)
  • 50 گرم شکر (1/4 لیوان)
  • 1/3 ق م بکینگ پودر
  • وانیل کمی

مراحل پخت

مرحله اول :
تخم مرغ ها رو با دور تند همزن حدود ۵ دقیقه می زنیم تا حجم آن ها ۲ برابر بشه شکر رو اضافه و ۲ دقیقه دیگه هم می زنیم آرد و بکینگ پودر رو ۳ بار الک کرده و کم کم اضافه و با لیسک در یک جهت مخلوط میکنیم. اگه بد هم بزنید یا زیاد هم بزنید پف کیک میخوابه.

مرحله دوم :
داخل قالب کاغذ روغنی گذاشته(من روغن جدا کننده زدم طبق لینک)و مایه کیک رو می ریزیم و ۲ بار به سطح کار می زنیم تا حباب ها خالی شوند و سطح مایه کیک صاف بشه داخل توستر گرم شده با دمای ۱۶۰ حدود ۲۵ دقیقه میذاریم تا بپزه

مرحله سوم :
در آخر با سیخ چوبی تست می کنیم ، اگه چیزی به سیخ نچسبید کیک ما آماده ی خوردنه اما با گاناش خوشمزه (طبق لینک زیر) تزئین کنین بعد میل کنین

کیک تخته ای ۴ تخم مرغی

مواد لازم

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 و ½ پیمانه آرد سفید
  • 2/3 پیمانه شکر
  • 1/3 پیمانه روغن مایع
  • 1/3 پیمانه شیر
  • 1 قاشق غذاخوری سرخالی بکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چای خوری وانیل

مراحل پخت

مرحله اول :
آرد سفید و بکینگ پودر رو ۳ بار الک کردم و گذاشتم کنار. تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو ۵ دقیقه با همزن زدم تا حسابی پف کنه و حجیم بشه.

مرحله دوم :
بعد روغن رو اضافه کردم و چند ثانیه با همزن زدم بعد شیر (یا آب) رو اضافه کردم و چند ثانیه دیگه با همزن زدم.

مرحله سوم :
آرد و بکینگ پودر رو طی ۳ مرحله به مواد اضافه کردم و هم زدم. بعدش در حد ۲۰ ثانیه با همزن زدم تا مواد یکدست بشه.

مرحله چهارم :

مرحله پنجم :
داخل ماهیتابه دو طرفه رو کاغذ روغنی گذاشتم و مایه کیک رو داخلش ریختم و حدودا ۳۵ دقیقه بعدش پخته بود. ❤️این کیک رو داخل فر یا توستر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد، به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه میتونید بپزید.

مرحله ششم :
بعد از خنک شدن کاغذ روغنی رو جدا و کناره های کیک رو برش زدم برای کیک سابله روز پدر (پست بعدی)…

 

Back To Top