انواع ماکارونی

طرز تهیه تیمپانو لازانیا

آکایران :سس آلفردو

به میزان دلخواه

گوشت چرخ کرده

به میزان دلخواه

پنیر ریکوتا

30گرم

سس گوجه

به میزان دلخواه

پنیر پیتزا

200گرم

ورقه لازانیا

2 الی 3 بسته

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا

طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,

آکاایران: طرز تهیه تیمپانو لازانیا

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا
در اولین لایه روی لازانیا سس آلفردو و سالامی
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا
بنا به گزارش آکاایران : بعد از 3 لایه سس آلفردو یک لایه سس پستو
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا
یک لایه پنیر
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا
یک لایه گوشت چرخ کرده با سس گوجه
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا
نکته مهم اینه که بعد از هر لایه لازانیا با دست کمی لازانیاها رو فشار بدیم.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا
لایه آخر با کمی پنیر ریکوتا
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا
روی لایه آخر لازانیا با سس آلفردو
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا
لبه هارو روی لازانیا بر می گردونیم
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا
در فر می پزیم
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا


اسپاگتی ماتری چیانا

مواد لازم

اسپاگتي – 500 گرم
قارچ – 200 گرم
فلفل دلمه‌اي – يك عدد
پياز – يك عدد
فلفل تند – سه عدد
سير – پنج حبه
زيتون سياه – 100 گرم
ژامبون گوشت – 200 گرم
رب گوجه‌فرنگي – سه قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده – دو قاشق غذاخوري
روغن مايع – چهار قاشق غذاخوري

اسپاگتی ماتری چیانا

اسپاگتی ماتری چیانا

طرز تهيه

پياز، فلفل دلمه و ژامبون را به صورت خلال‌هاي نازك خرد
كرده، قارچ را به صورت ورقه‌هاي نازك برش داده و سير و فلفل تند را به
صورت ريز خرد كنيد.

پياز را در تابه‌اي سرخ كرده و بعد از چند دقيقه سير و
فلفل تند را اضافه كنيد. سپس قارچ، ژامبون، زيتون و فلفل دلمه‌اي را همراه
مواد داخل تابه تفت داده و پس از چند دقيقه رب گوجه مخلوط با نصف فنجان
آب‌جوش كه از قبل آماده كرده‌ايد را به مخلوط اضافه كنيد. پس از سه دقيقه
هم زدن حرارت را كم كنيد.

در قابلمه ديگري آب را با كمي نمك، جوش آورده و اسپاگتي
را براي شش دقيقه جوشانده و پس از آبكشي به مخلوط اضافه كنيد. مي‌توانيد
اسپاگتي خود را در ظرف گود سرو كرده و با جعفري تازه خرد شده تزئين كنيد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top