لیستی از انواع میوه های قند دار و مقایسه آنها
سيب، انگور،توت سفيد
،انجیر،هندوانه،خرما ،موزو..بسیاری میوه های دیگر را می توان نام برد که
قند دارند اما برخی از آنها برای افراد دیابتی مضر هستند که نباید مصرف
شوند می خواهیم میزان قند موجود در آنها را با هم مقایسه کنیم
اکثر افرادی که به
دنبال تناسب اندام هستند در جستجوی میوههایی هستند که آنها را به
آرزویشان برساند. در زیر لیستی از میوههای کم قند را عنوان میکنیم.
مصرف کربوهیدراتها و قند برای تولید انرژی
بدن و به خصوص تامین غذای مغز لازم و ضروری است به طوری که بدون این مواد
ادامهی زندگی و تغذیه برای ارگانهای بدن ممکن نیست.
با این حال برنامهی غذایی در روزگار ما حاوی
قند بیشتر از نیاز است به طوری که به نظر میآید انسان معاصر بیش از هر
زمان دیگر در طول تاریخ بشری میزان زیادی قند افزوده به صورت غذا،
میانوعده، نوشیدنی، دسر و غیره دریافت میکند. در نتیجه هر کسی که
میخواهد وزن کم کند در اولین گام مصرف این مواد غذایی را کاهش میدهد به
خاطر اینکه مواد غذایی حاوی قند افزوده و صنعتی صرفاً کالری اضافه به بدن
تحمیل میکند.
این قندها میل شدید ما به قند را ارضا
میکنند و کالریهای اضافی حاصل از آنها نیز در بدن به ویژه دور شکم ما
تجمع میکند. اگر قصد کاهش وزن دارید یا به هر علتی دنبال میوههای کم قند
هستید که بدون کاهش ویتامینهای دریافتی، قند کمی عایدتان شود مطالعهی این
مطلب کوتاه را از دست ندهید.
میوههای کم قند
اکثر افرادی که به دنبال تناسب اندام هستند
در جستجوی میوههایی هستند که آنها را به آرزویشان برساند. در زیر لیستی
از میوههای کم قند را عنوان میکنیم.
میزان قند اشاره شده، برای هر 100 گرم از
این میوهها است. شما میتوانید بر حسب علاقه و نیازهایتان و با توجه به
قند موجود در این میوهها نسبت به انتخاب آنها تصمیم بگیرید:
انگور 4 قاشق غذاخوری
انبه 3.2 قاشق غذاخوری
موز 3 قاشق غذاخوری
سیب 2.6 قاشق غذاخوری
آناناس 2.5 قاشق غذاخوری
کیوی 2.3 قاشق غذاخوری
زردآلو 2.3 قاشق غذاخوری
بلوبری 1.7 قاشق غذاخوری
توتفرنگی 1.3 قاشق غذاخوری
تمشک 1 قاشق غذاخوری
زغالاخته 1 قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی 0.7 قاشق غذاخوری
لیموترش 0.6 قاشق غذاخوری
توجه داشته باشید که انواع توتها و میوههای
ریز جزو مغذیترین و پرویتامینترین میوهها هستند که به نسبت بقیه قند
کمتری نیز وارد بدن میکنند
خوراکی های مضر و مفید در تابستان
خوراکی های مضر و مفید در تابستان
این دانستنی های مفید می توانند به اطلاعات
عمومی شما در زمینه های مختلف غذایی اضافه کنند که با به کارگیری آنان می
توانید بفهمید چه میوه ای و چه خوراکی برای چه فصلی مناسب تر است.
از این موضوع بگذریم کم کم به فصل تابستان
نزدیک می شویم با رسیدن به فصل تابستان و افزایش رطوبت و گرما ، اشتها و
قدرت سیستم گوارشی نیز افزایش می یابد به همین دلیل قصد داریم شما را با 5
ماده غذایی که به دلیل عوارض انها در تابستان که نباید در مصرف انها زیاده
روی کرد اشنا کنیم با ما همراه باشید
سیر
سیر دارای خواص آنتی بیوتیکی فراوانی است اما شهرت ان بیشتر به علت خاصیت
ضد سرطانی ان بوده و و ان را به عنوان یک سبزی ضد سرطان می شناسند اما چرا
باید از انها در طول تابستان کمتر استفاده کرد ؟ دلیل ان این است که باعث
به هم خوردن تعادل دمایی بدن شده و همچنین باعث عدم تعادل در مایعات بدن
نیز می گردد که به دنبال ان می تواند باعث ایجاد بیماری های پوستی ناگهانی،
راشهای قرمز رنگ بر روی پوست ،آکنه احساس سوزش و آسیب کبدی شود.
• شما می توانید به جای سیر در فصل تابستان مقدار کمی زنجبیل یا رازیانه و یا نعنا استفاده کنید
لیمو
نوشدنیهای حاوی لیمو یکی از محبوب ترین و موردعلاقه ترین نوشنیدنی ها در
فصل تابستان می باشد اما به دلیل افزایش سوخت وساز بدن در فصل تابستان باعث
عدم تعادل در مایعات بدن می شود .مصرف نوشدنی های حاوی لیمو در فصل
تابستان باعث افزایش شیره معده می شود که به دنبال ان عوارض عذاب اوری
مانند سوهاضمه ، سوزش سردل، رفلاکس اسید معده ،زخم معده و… را به دنبال
دارد.
• جایگزین مناسب برای لیمونادها در فصل تابستان نوشیدنی های گیاهی و اب
نارگیل می باشد که می تواننداز عوارض ناشی از سومصرف لیمونادها را جلوگیری
کنند
عسل
بعضیها به عسل لقب شفا دهنده راداده اند زیرا دارای فواید زیادیست ولی
همانطور که قبلا گفتیم در کنار فواید عوارضی نیز وجود دارد زمانی که عسل در
معرض گرما قرار گیرد باعث می شود که در مولکولهای انها واکنشهای انجام شده
و عسل را به یک ماده سمی تبدیل می کند که این ماده سمی می تواند باعث
ایجاد بیماری های مانند سرطان اختلالات خود ایمنی مشکلات عصبی و… شود.
• به جای عسل می توان شکر مصرف کرد، به خاطر داشته باشید که در مصرف شکر نیز زیاده روی نباید کرد
ماست
یکی دیگر از مواد غذایی مشکل ساز در فصل تابستان ماست است ، همانگونه که می
دانید ماست نیز دارای خاصیت اسیدی است البته این میزان در ماست ترش بیشتر
است که باعث عوارضی در سیستم گوارشی بدن در فصل تابستان می شود که از جمله
انها ورم معده، بیماری های معده وسوهاضمه اشاره کرد.
نوشیدنی های سرد
اگر چه نوشیدنیهای سرد در فصل تابستان بسیار لذت بخشند اما در کنار این حس
لذت باعث توقف هضم و کند کردن سوخت و ساز بدن می شوند که به نوبه خود باعث
ایجاد مشکلاتی در سیستم بدن می شود که از جمله انها می توان به تشکیل سموم
داخلی در بدن اشاره کرد.
• همچنین باید در فصل تابستان از جاگزین کردن این مواد به جای اب در حین غذا خوردن تا حد ممکن اجتناب کرد
این مقاله با کمک از پایگاههای اینترنتی طب سنتی نوشته شده است و نمی
توان عوارض ناشی از این مواد غذایی را به طور صد در صد تایید کرد پس حتما
به شما توصیه می کنیم که در این مورد و عوارض ناشی از این مواد حتما ولطفا
با پزشک خود مشورت کنید.
همانگونه که دیدید در کنار فواید بسیار زیاد مواد غذایی انها دارای مضراتی
نیز می باشند پس به شما توصیه می کنیم در مصرف هیچ ماده غذایی زیاده روی
نکنید تا به عوارض عذاب اور ناشی از انها دچار نشوید.