کالزونه کالباس و ذرت ( ایتالیا )
کالزونه کالباس و ذرت ( ایتالیا )
آرد 3 لیوان . مخمر فوری 2 قاشق چایخوری . نمک 1 قاشق چایخوری . شیر 3/4 لیوان . آب 1/2 لیوان
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری . شکر 1 قاشق چایخوری . کالباس 200 گرم . زرده تخم مرغ 1 عدد
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان . ذرت 1 لیوان . جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری . سیر 2 حبه
طرز تهیه :
مخمر فوری و 1/2 لیوان آب ولرم را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس
شیر ، روغن زیتون ، 2 لیوان آرد ، نمک و شکر را اضافه کنید و پس از اینکه
مواد مخلوط شدند 1 لیوان باقی مانده آرد را اضافه کنید.
با دست مواد را مخلوط کنید تا خمیر نرمی
بدست بیاید ، خمیر را چند دقیقه ورز دهید ، کاسه ای را چرب کنید و خمیر را
داخل کاسه بگذارید ، روی ظرف را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید
تا حجم خمیر 2 برابر شود.
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن
کنید تا گرم شود ، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه نازک پهن
کنید سپس با لیوان خمیر را به شکل گرد قالب بزنید.
ذرت کنسروی ، کالباس خرد
شده ، سیر خرد شده ، پنیر پارمزان و جعفری خرد شده را داخل کاسه ای بریزید
و مخلوط کنید ، روی هر خمیر مقداری از این مایه قرار دهید سپس خمیر را تا
بزنید ، لبه های خمیر را با آب مرطوب کنید سپس با فشار لبه چنگال دو طرف
خمیر را به هم بچسبانید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها
را داخل سینی بگذارید ، زرده تخم مرغ را با کمی اب رقیق کنید و روی خمیرها
بزنید ، سینی را 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا روی کالزونه ها طلایی شود
سپس سرو کنید.
طرز پخت کیک شکلاتی با مایکروفر
تخم مرغ 4 عدد
کره 100 گرم
شکر 130 گرم
آرد سفید 110 گرم
کاکائو 2 قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه 0.15 لیتر
بکین پودر 1 قاشق مرباخوری
روغن 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
تخم مرغ
ها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملا سفید و سفت شود کره و شیر را به آن
اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. ظرف مایکروفر ( بشر ) را تا نیمه آب کرده و
آن را به مدت 4-3 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید . آرد ،
بکینگ پودر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مایه کیک اضافه
مرده و در این مرحله تنها با یک چنگال و به مقدار کم هم بزنید که مخلوط
شود. یک ظرف گود مناسب را انتخاب کرده مقداری روغن مایع در آن ریخته و تمامی دیواره ظرف را روغن
اندود نمایید . سپس مایه کیک را داخل آن ریخته و ظرف آب که تا این مرحله
کاملا جوش آمده و باعث شده فضای داخل مایکروفر داغ شود، بیرون آورده و ظرف
کیک را داخل مایکروفر قرار دهید و سریع در مایکروفر را ببندید و آن را به
مدت 10 دقیقه با قدرت 70% داخل مایکروفر قرار دهید.