نحوه پخت سوسیس بندری

طرز تهیه بیف یاکیتوری

طرز تهیه کباب های ژاپنی,مواد لازم برای بیف یاکیتوری

از مهمانهایتان با بیف یاکیتوری غذا ژاپنی پذیرایی کنید

زمان پخت و آماده سازی: 15 دقیقه

مواد لازم برای بیف یاکیتوری :

 سس سویا  2 قاشق غذاخوری
 شکر ریزدانه یک قاشق غذاخوری
 زنجبیل تازه رنده شده  یک قاشق چای خوری
 فیله گوشت خرد شده به تکه های سه سانتیمتری  800 گرم
پیاز خرد شده 4 عدد
مایونز نیم فنجان
سس خردل یک قاشق چایخوری

طرز پخت و تهیه بیف یاکیتوری :
ابتدا
در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل را بریزید و هم بزنید تا شکر حل
شود. گوشت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب گوشت به آن آغشته شود.

روی
آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید 3 ساعت در یخچال بماند. بعد از 3 ساعت
گوشت را از سس جدا کنید و با پیازها به سیخ بکشید. گریل اجاق یا باربکیو
را داغ کنید. سیخ ها را روی آن گذاشته و گوشت ها را 6 تا 8 دقیقه کباب
کنید. در همین حین مایونز و سس خردل را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با سیخ
های کباب سرو کنید.

 



طرز تهیه چیپس هویج

نحوه درست کردن چیپس هویج,مواد لازم برای چیپس هویج

با نحوه درست کردن چیپس هویج در خانه آشنا شوید

مواد لازم برای چیپس هویج :

 هویج بزرگ ۳ عدد (۴۵۰ گرم)
 هویج وحشی بزرگ  ۲ عدد (۴۵۰ گرم)
 روغن  برای سرخ کردن
 نمک ۱ قاشق چایخوری
آویشن تازه خرد شده نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه چیپس هویج :
بعد
از پوست کندن هویج ها، با استفاده از یک پوست کن مخصوص سبزیجات کل هویج را
به صورت نوارهای باریک خرد کنید، اجازه بدهید این باریکه های هویج داخل یک
ظرف بریزید. هویج را بعد از ۴ تا ۵ بار بریدن به مقدار یک چهارم بچرخانید
تا اندازه شان برابر شود هویج فرنگی و هویج وحشی هردوشان هسته سفتی دارند
که وقتی به آن رسیدید باید آن را دور بندازید (معمولا رنگ هسته خیلی کمرنگ
تر از خود هویج است)

روغن را در یک ظرف بزرگ بریزید (روغن باید به
اندازه ای باشد که حدود یک اینچ ظرف را بگیرد). حالا آن را روی حرارت متوسط
بگذارید تا به ۳۷۵ درجه برسد.

در حالی که روغن دارد گرم می شود، نمک و آویشن را با هم بین انگشتانتان فشار بدهید و داخل یک ظرف کوچک بریزید تا عطر آویشن آزاد شود.

 

طرز تهیه چیپس هویج,درست کردن چیپس هویج

بعد از خلال کردن هویج ها را داخل ظرف بزرگی بریزید و پهن کنید

به دقت مقداری از هویج های خرد شده را
به روغن اضافه کرده و تا زمانی که ترد و قهوه ای رنگ شوند ادامه بدهید (۱
تا ۲ دقیقه). با استفاده از یک قاشق سوراخ دار باریکه های هویج را داخل
روغن فشار داده و آن ها را پخش کنید تا خوب بپزند.

 

درست کردن چیپس هویج, نحوه درست کردن چیپس هویج

تا وقتی که هویج ها قهوه ای و ترد شوند سرخ کردن را ادامه می دهیم

 

وقتی باریکه ها ترد شدن، آن ها را بیرون
آورده و روی یک دستمال کاغذی پخش کنید تا خشک شوند. همین روند را برای بقیه
هویج ها هم ادامه بدهید، اگر روغن گرماش را از دست داد، اجازه بدهید
دوباره گرم شود.

 

طرز تهیه انواع چیپس,طرز درست کردن چیپس هویج

هویج ها را از روغن بیرون آورده و روی دستمال کاغذی پخش کنید تا خشک شوند

چیبس ها را به کاسه مخصوص سرو منتقل
کرده و مخلوط نمک و آویشن را روی آن بپاشید و سرو کنید. بهتر است بعد از
سرخ شدن چیبس ها را سرو کنید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top