کاشت درخت لیمو عمانی

عکس : چگونه خودمان یک درخت لیمو پرورش دهیم ؟

برای کاشت درخت لیمو ترش در منزل لازم است ابتدا دانه های لیمو را از داخل آن خارج کرده و به مدت 48 ساعت داخل آب گرم قرار دهید .
سعی کنید دانه های درشت را انتخاب کنید . پس از قرار دادن در آب، آنها را با دستمال کاغذی خشک کرده و پوست روی دانه ها را جدا کنید .
یک گلدان آماده کرده، دانه ها را داخل آن بکارید و سپس روی آنها را آب پاشی
کنید تا خاک گلدان مرطوب شود. حال برای پوشاندن دانه ها روی آنها دو سانتی
متر خاک بریزید. و ذوباره کمی آب پاشی کنید.
سپس بر روی گلدان را یک کیسه پلاستیکی شفاف کشیده و آن را در محلی گرم و
آفتاب گیر قرار دهید. معمولا یک تا دو هفته زمان نیاز است تا دانه ها جوانه
زده و از خاک بیرون بیایند.
پس از اینکه جوانه های سبز را مشاده کردید باید کیسه پلاستیکی را از روی
گلدان برداشته تا جوانه ها بتوانند به رشد خود ادامه دهند. فراموش نکنید
درخت لیمو حتما به 5 ساعت آفتاب در روز نیازمند است. همچنین بهترین دما
برای رشد درخت لیمو بین 18 تا 27 درجه سانتی گراد است. پس گلدان خود را در
یک مکان گرم و آفتاب گیر فرار دهید .

پرورش درخت لیمو

پرورش درخت لیمو

پرورش درخت لیمو

پرورش درخت لیمو

پرورش درخت لیمو

پرورش درخت لیمو

پرورش درخت لیمو

پرورش درخت لیمو

پرورش درخت لیمو



آموزش درست کردن رولت خرمایی

بهتر است در ماه مبارک رمضان عوض استفاده دائم و هر روزه از زولبیا و بامیه، گاهی نیز از شیرینی‌های مقوی خانگی همانند رولت خرما که حاوی موادی مغذی چون گردو و خرماست استفاده کنید.
203185

مواد لازم :
آرد ۳ پیمانه
کره سه چهارم پیمانه
پودرقند یک دوم پیمانه
زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
شیر یک دوم پیمانه
خرما حدود ۵۰ عدد
گردوی خرد شده ۱ پیمانه
پودر پسته
دارچین ۱ قاشق غذاخوری
شکر یک دوم پیمانه
سفیده تخم‌مرغ به مقدار لازم

روش تهیه :
کره و پودر قند را با همزن بزنید، زرده
تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده، شیر و آرد را هم به تدریج اضافه نمایید و
ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد؛ هسته‌های خرما را درآورده و یک چهارم مغز
گردوی در آن قرار دهید؛ خمیر را به قطر نیم سانت باز کنید و به صورت
نوارهای ۲ سانتی‌ برش دهید، نوار را یک دور دور خرما بپیچید؛ سفیده را با
چنگال بزنید و خرماها را در سفیده و سپس در مخلوط شکر، پودر پسته و گردوی
خرد شده و دارچین بغلطانید و در سینی فر  چرب شده قرار دهید، آن‌گاه در فر
با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و در طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه بپزید، سپس صبر
کنید تا سرد شود و در ظرف بچینید. برای ماندگاری بیشتر رولت خرما باید آن‌ها را در ظرف دردار و داخل یخچال نگهداری نمایید.

نکته تغذیه‌ای : 
بهتر است در ماه مبارک رمضان عوض استفاده دائم و هر روزه از زولبیا و بامیه، گاهی نیز از شیرینی‌های مقوی خانگی همانند رولت خرما که حاوی موادی مغذی چون گردو و خرماست استفاده کنید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top