ژله موز یا کرم موز
کرم
موز,کرم موز,کرم موزی,کرم موز شکلاتی,کرم موز و شکلات,دسر کرم موز,دسر کرم
موز,آموزش کرم موز,طرز تهیه کرم موز,درست کردن کرم موز,ژله موز,طرز تهیه
ژله موز,انواع دسر,پیش غذا,دسرهای خوشمزه
مواد لازم ژله موز یا کرم موز برای 6 نفر :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
زرده تخم مرغ
6 عدد
100 گرم / 339 کالری
وانیل
یک چهارم قاشق چایخوری
100 گرم / 330 کالری
شیر
6 پیمانه
100 گرم / 110 کالری
ورق ژلاتین
10 عدد
100 گرم / 338 کالری
موز
500
100 گرم / 95 کالری
پودر قند
2 پیمانه (250 گرم)
100 گرم / 400 کالری
اسانس موز
1 قطره
نامشخص
خامه شیرین
300 گرم
100 گرم / 250 کالری
*. زرده های تخم مرغ،
پودر قند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. شیر را
بجوشانید و کم کم به مخلوط بالا اضافه کنید. ورق ژلاتین را در آب سرد خیس
کنید و به مواد بالا افزوده و خوب مخلوط کنید تا ژلاتین در شیر حل شود. سپس
صبر کنید تا سرد شود. خامه را بزنید تا فرم بگیرد.
*.
خامه ی فرم گرفته و موز خرد شده را به مواد اضافه کنید و در قالب مورد نظر
بریزید و در یخچال به مدت 7-6 ساعت بگذارید تا کاملا ببندد. سپس ظرف را یک
لحظه در آب نیم گرم قرار دهید و در بشقابی که کف آن مرطوب می باشد برگردانده و تزئین کنید.
تذکر :
*. اگر تهبشقاب مورد نظر کمی مرطوب باشد می توانید دسر را جابه جا کنید.
نکته تغذیه ای :
*. موز انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه – غنی پتاسیم است، بنابراین میان وعده مناسبی می تواند برای کودکان باشد.
انرژی کل دسر :
*. 3450 کیلو کالری
خواص موز :
*.
موز نفاخ است و زیادخوردن آن خصوصاً در سرد مزاجان تولید گاز معده می کند
برای رفع این عارضه باید پس از موز کمی نمک خورد.موز تاثیر خوبی در تامین
رشد و تعادل سیستم اعصاب دارد.موز بعلت دارا بودن قند زیاد برای مبتلایان
به مرض قند مضر است و نباید در خوردن آن افراط کنند.
طرز تهیه ژله بستنی میوه ای
مواد اولیه : برای 8 نفر
پودر ژلاتین1قاشق غذاخوری
گلاب1قاشق غذاخوری
شکربه میزان لازم
توت فرنگیبه میزان لازم
بستنی1ونیم لیوان (توت فرنگی)
پودر ژله2بسته (توت فرنگی )
طرز تهیه:
ابتدا حدود 2سوم لیوان آب جوش را با پودر ژلاتین و گلاب و مقدار مناسبی
شکر(در حدی که شیرینی آن مناسب باشد)مخلوط کرده و داخل مایکروویو کاملا حل
میکنیم(میتوانید به روش بن ماری هم این کار را انجام دهید).
قالب خود را چرب کرده و 15دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم.کف قالب مقدار خیلی
کمی از محلول را ریخته و آن را به مدت 5تا 7دقیقه به فریزر منتقل میکنیم
تا ژله “نیم بند شود.”
ظرف را از فریزر خارج کرده و ظرف بزرگتری(مثل قابلمه)را انتخاب کرده و داخل
آن حوله قرار میدهیم.حال ظرف ژله را به صورت مورب روی حوله قرار میدهیم و
توت فرنگی ها را کمی داخل آن فشار میدهیم طوری که مقدار کمی از توت فرنگی
ها داخل ژله قرار گیرد.
حال روی ژله را تا حد دلخواه از محلول پر میکنیم در حدی که بعد از بسته شدن توت فرنگی ها کاملا فیکس شوند.
هر بسته ژله توت فرنگی را با 3چهارم لیوان آب جوش مخلوط کرده و داخل
مایکروویو قرار میدهیم تا کاملا ذرات ژله حل شوند(میتوانید روی بخار کتری
هم این کار را انجام دهید).حال بستنی را داخل اتاق قرار میدهیم تا کاملا
روان شود .
کمی صبر میکنیم تا ژله از دما بیفتد اما نبندد.وقتی ژله حسابی خنک شد آن را
با بستنی مخلوط میکنیم .ژله بستنی را روی محلول بسته شده ریخته و داخل
یخچال قرار میدهیم تا کاملا ببندد.سپس ژله را با دقت و حوصله داخل ظرف
برمیگردانیم.
نکات:
1)این ژله را با هر نوع میوه دلخواه میتوان تهیه کرد.تهیه این ژله با پرتقال و ژله پرتقالی بسیار شکیل است.
2)در صورت تمایل به جای ژله بستنی ژله معمولی استفاده کنید اما سعی کنید رنگ آن بسیار تیره باشد(ژله شاتوت و بلوبری مناسبند)
3)در صورت تمایل بعد از ژله بستنی از چند رنگ دیگر ژله هم زیر ژله استفاده کنید تا دسر زیباتری داشته باشید.
4)اگر ژله به راحتی روی ظرف برنگشت از سشوار استفاده کنید یا ظرف را چند ثانیه داخل اب گرم قرار دهید.
5)به جای محلول اولیه میتوانید از نصف بسته ژله آلئه ورا نیز استفاده کنید