آموزش طرز تهیه میتلف

آموزش طرز تهیه میتلف غذای سنتی آلمانی

 آموزش انواع غذاها

آموزش طرز تهیه میتلف غذای سنتی آلمانی

در اینجا با طرز تهیه میتلف غذای سنتی و خوشمزه آلمانی ها آشنا شوید.

میتلف غذای سنتی آلمانی

میتلف غذایی اصالتا اروپاییست که احتمالا تاریخچه آن به کشور آلمان بر می گردد. این خوراک گوشتی خوشمزه و معطر می تواند غذایی ساده و متفاوت باشد بر سر سفره های رنگین شما.

مواد لازم میتلف :

  • گوشت چرخ شده      ۷۵۰ گرم
  • کرفس     یک و نیم پیمانه
  •  پیاز داغ طلایی      ۳ قاشق غذاخوری
  •  سبزی خرد شده     یک و نیم پیمانه
  • تخم مرغ     ۱ عدد
  • شیر     یک و نیم پیمانه
  • آرد سوخاری     یک و نیم پیمانه
  • روغن مایع     ۳ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی     ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران آب شده     ۱ قاشق مرباخوری
  • هویج     ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای رنگی     ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل     به میزان لازم
  • دارچین     به میزان لازم

آموزش طرز تهیه میتلف غذای سنتی آلمانی

طرز تهیه میتلف :

۱-پیاز را نگینی ریز خرد کرده و کمی در روغن تفت داده تا نرم شود. سپس از روغن خارج کرده و در همان روغن هویج ریز خرد شده و کرفس و فلفل دلمه ای را کمی تفت داده تا نرم شود.

۲-گوشت را به همراه نمک و فلفل و دارچین کامل ورز داده تا یک دست شود سپس کرفس، فلفل دلمه ای، هویج و پیاز را که از قبل تفت داده شده همراه سبزیجات معطر به گوشت اضافه کرده و ورز دهید.

۳-در روغن باقی مانده رب را کمی تفت دهید و پس از سرد شدن به گوشت به همراه زعفران اضافه نمایید.

۴-آرد سوخاری را با شیر مخلوط کرده و به مایه گوشتی افزوده و کاملا ورز دهید تا یک دست شود.

۵-قالب مخصوص (قالب میتلف یا پاند کیک) را کامل چرب کرده و مواد را داخل آن ریخته و روی قالب را فویل کشیده و به مدت ۴۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه طبقه پایین قرار دهید.

۶-پس از ۴۵ دقیقه فویل را از روی ظرف برداشته و دوباره قالب را در فر به مدت ۳۰ دقیقه دیگر قرار دهید.

۷-پس از این زمان میتلف شما آماده است میتلف را از قالب خارج کرده برش زده و همراه با سبزیجات آب پز به عنوان دورچین و کمی برنج قالبی یا پوره سیب زمینی سرو نمایید.

نکات:

۱-قالب لُف قالبی مستطیل شکل است با لبه هایی نسبتا بلند که برای این غذا و بسیاری دیگر از غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد.

۲-این غذا را با سس گوجه فرنگی یا تمام زیر مجموعه های این سس مادر می توانید سرو نمایید.

۳-برای برش این غذا اجازه دهید که کمی سرد شده و سپس برش بزنید تا بهتر برش خرده و خرد نشود.

۴-سبزی ساطوری شده (نعناع، ترخون، مرزه و جعفری)…. جعفری بیشتر از سایر سبزی ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top