طرز تهیه “کیک تولد” ساده
لذت یک جشن تولد خانوادگی و صمیمی خاطرات شیرینی را در ذهن می سازد که اگر اصلی ترین خوراکی آن که همان “کیک تولد” است ساخته دست خودمان باشد به یاد ماندنی تر هم خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کیک:
طرز تهیه و دستور آماده سازی کیک:
نکات تکمیلی در مورد کیک تولد
کیک تولد جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کیک تولد را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
کیک تولد ، طرز تهیه سریع کیک تولد ساده
*********************************************************************
طرز تهیه کیک چوبی شکلاتی برای نوروز
برای نوروز 94 این شیرینی های خوشمزه شکلاتی را درست کنید.
برای تهیه این کیک های چوبی ابتدا باید یک کیک شکلاتی ساده با بافت نرم و مرطوب بپزید
مواد مورد نیاز کیک شکلاتی :
– تخم مرغ : 2 عدد
کاکایو : 4 قاشق غذاخوری
نسکافه : 1 قاشق غذاخوری
شکر : 2 فنجان
آرد : 2 و 2/3 فنجان
بکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری
جوش شیرین : 1 قاشق مرباخوری
آب جوش 2 فنجان
روغن مایع : 2/3 فنجان
نمک : کمی
مراحل تهیه :
– ابتدا کاکائو و نسکافه را در آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
– تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن بزنید و شکر را کم کم به تخم مرغ ها اضافه کنید تا همه شکر حل شود، سپس روغن و آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را که سه بار الک کرده اید به تخم مرغ ها بیفزاید، آب جوش خنک شده را نیز اضافه کنید، مایه کیک ما روان است، مایه کیک را در قالب 20.30 یا هر قالبی به دلخواه بریزید و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 30 دقیقه اجازه پخت دهید.
– پس از پخت کیک باید کاملا در یخچال خنک شود، کمی گاناش روی کیک بریزید تا کیک چسبنده شوداز کیک به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست گرد کنید،حدود 45-50 عدد کیک گرد کوچک می توانید با این مقدار درست کنید کیک ها دوباره نیم ساعت باید در یک سینی در یخچال خنک شوند،دوباره درآورید و سیخ چوبی را در آن فرو کنید.
– شکلات تخته ای را روی بخار کتری به روش بن ماری ذوب کنید و کیک های ایستاده بر روی سیخ چوبی را در شکلات فرو کنید ،بعد از اینکه کیک ها را در شکلات فرو بردید ،دوباره در یخچال اجازه دهید خنک شود و شکلات خودش را بگیرد و روی آن را با اسپرینکل و قندهای خوراکی زینتی تزیین کنید.
– این کیک ها مناسب جشن تولد بچه ها می باشد.
**************************************************************
5 نکته برای پخت یک کیک نرم و خوشمزه
با 5 نکته کیکی به خوشمزگی کیک های حاضری درست کنید.
_ به زمان پخت توجه کنید. پخت بیش از زمان تعیین شده باعث خشک شدن کیک می شود. بهتر است ۱۰ دقیقه قبل از به پایان رسیدن زمان پخت، کیک بررسی شود.
_ دمای فر را با دماسنج مخصوص فر مطابقت دهید. معمولاً دمای فر با آن چه نشان می دهد متفاوت است. پخت بیش از حد می تواند منجر به خشک شدن کیک شود.
_ ماست، ماست چکیده یا شیر بریده را با مقداری از شیر جایگزین کنید زیرا ماده اسیدی در آن گلوتن موجود در مایه کیک را نرم تر می کند. چربی زیاد در این مواد به کیک نرمی می دهد. با جایگزین کردن این مواد کیک مرطوب تر و نرم تر خواهد شد. برای تهیه شیر بریده، در یک لیوان شیر، یک قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو بریزید.
_ برای کیک پخته شده ای که خشک است، چه باید کرد؟ مقدار یک پیمانه شکر را با ۲ پیمانه آب مخلوط کنید، روی کیک چند سوراخ ایجاد کنید و آب را روی کیک بپاشید. پس از جذب شدن این مایع دوباره روی کیک مقدار دیگری از این آب بپاشید.
_ قرار دادن کیک داغ در فریزر به مدت ۳۰ دقیقه باعث نرمی و مرطوب شدن کیک می شود.