میگو پفکی رستورانی

میگوی پفکی

من یه دستوری دارم که فکر کنم تو نی نی سایت نجما جون گذاشته بود دقیق یادم نیست ولی هر چی ه هست من درست کردمو خوب بود البته اون دستوری که سفیده تخم مرغ هست بنظر من بهتر بود
1)
تخم مرغ 6 عدد
آرد گندم: 200 گرم يا 2 پيمانه
ماءالشعير : يك پيمانه
فلفل سياه يك قاشق چايخوري
زعفران آب شده 2 قاشق سوپخوري
شكر : 2قاشق سوپخوري
نمك :1 قاشق سوپخوري
سفيده تخم مرغها را جدا ميكنيم و با همزن برقي خوب ميزنيم تا حسابي پف كند.ادويه و زعفران نمك را به مخلوط افزوده وسپس آرد و بعد ماءالشعير را به آن مي افزاييم.. آرام آرام هم ميزنيم به طوري كه سفتي مايع مانند ماست شود.حالا میگوها را در داخل سس ميزنيم و سپس در روغن سرخ ميكنيم

2)خمير بنيه نوع اول
اين خمير خوب پف مي كنه و به درد كساني مي خوره كه مواد پفكي رو دوست دارند.

شير 2/1 پ
تخم مرغ 3 عدد
آرد سفيد 1 پ
روغن مايع 2 ق سوپخوري
1 ق مربا خوري bp
نمك و فلفل در صورت لزوم

bp و نمك و فلفل را در شير حل مي كنيم.تخم مرغ ها را در آن مي شكنيم و مخلوط مي كنيم آرد و روغن را اضافه مي كنيم و خوب به هم مي زنيم تا صاف و يك دست شود.
اين خمير تقريبا به غلظته ماست است
(از كتاب رزا منتظمي)

خمير دوم تردتر و شكننده تر از خمير اول.به درد كساني مي خوره كه دوست ندارند مواد پفكي زياد باشه (ملاطش رو بيشتر دوست دارند) جسن ديگه ش هم اينه كه چون تخم مرغ نداره اگه بخوايم بنيه (مرغ ميگو و ….) رو به تعداد زياد درست كنيم.و بعد از درست كردن همه مواد يه دور گرمش كنيم(توي فر و ..) ترديش رو از دست نمي ده.

نشاسته ذرت 4/1 پ
آرد سفيد 1 پ
آرد برنج 2/1 پ
8/1 پ bp
ماء الشعير يا سودا(آب گاز دار) به مقداري كه خمير شل شود
وانيل و پدر قند به ميزان لازم(براي مصرف دسر و شيريني)

همه مواد را تركيب مي كنيم و ماء الشعير مي ريزيم تا جايي كه وقتي انگشت رو توي مواد فرو ببريم .مواد كاملا دور انگشت بچسبه و به صورت يك لايه انگشت رو در بر بگيره

**********************************************************************

طرز تهیه و دستور پخت میگو سوخاری

میگو سوخاری,www.res2ran.com

مواد لازم:
ميگو:500گرم
تخم مرغ: 3عدد
آردسوخاري: به ميزان لازم
بیكينگ پودر يا جوش شيرين:يك قاشق چايخوري
زعفران: كمي
نمك: به ميزان لازم
طرز تهيه:

میگوها را پاک کرده، پشت آن‌ها را برش داده روده آن را خارج کرده و کنار می‌گذاریم.
مواد بالا را به غير از آرد سوخاري با هم مخلوط كرده وسپس ميگو رادر آن ريخته وبعد از آن در آرد سوخاري مي غلطانيم دوبار اين عمل را تكرار مي كنيم و سپس در روغن فراوان سرخ مي كنيم.به همراه سسهای مختلف می توان این غذا را سرو کرد.

منبع:

ashpazonline.com

——————————————

روش تهیه 2 : 

معمولاً وقتی میگو را سرخ می‌کنیم حجمش کم می‌شود این روش کمک می‌کند تا میگوهای درشت‌تری بر سر سفره داشته باشید.

مواد لازم : 

میگو 400 گرم

سیر له شده دو حبه

زعفران و آرد به میزان لازم

ماءالشعیر نصف پیمانه

بیکینگ‌پودر یک قاشق چای‌خوری

روغن مایع دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

دستور طبخ : 

میگوها را پاک کرده، پشت آن‌ها را برش داده روده آن را خارج کرده و کنار می‌گذاریم.
سیر، زعفران بیکینگ‌پودر، ماءالشعیر، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم، آرد را کم‌کم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید.
میگوها را داخل مایه می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم به مدت 30 دقیقه درون مواد بماند.
سپس میگوها را داخل روغن داغ سرخ نموده و درون ظرف چیده و آن را تزیین می‌کنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top