مواد لازم (روش اول)
کدوحلوایی ( بدون تخم و خرد شده)۹۰۰ گرم
شکر۲۵۰ گرم
آب پرتقال دو قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
لوبیای وانیل نصف یک عدد (از طول بریده شود)
نمک نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه مربا کدوحلوایی (روش اول)
مرحله اول
کدوها را بخار پز کنید. (حدود ۳۰ دقیقه) وقتی کدوها کاملا پخته شد، آنها را در ظرفی بگذارید تا خنک شوند. سپس پوست کدو را جدا کنید و آنها را در مخلوطکن بریزید یا له کنید. باید حدود دو پیمانه (۵۳۰ گرم) کدوی له شده به دست بیاید.
مرحله دوم
کدو له شده، شکر، آب پرتقال، آب لیمو ترش و نمک را در یک تابه بزرگ بریزید. دانههای درون لوبیای وانیل را روی مخلوط بریزید.
مخلوط را روی حرارت متوسط بپزید و مدام آن را هم بزنید تا کدو نسوزد. وقتی مخلوط خودش را گرفت و دست به دست هم داد (حدود ۱۰ دقیقه)، آن را در یک شیشه تمیز بریزید.
میتوانید مارمالاد کدو حلوایی را روی پنکیک کدوحلوایی بریزید و این صبحانه سالم و خوشطعم را میل کنید.
مواد لازم برای تهیه مربا کدوحلوایی (روش دوم)
کدوحلوایی ( بدون تخم و خرد شده)۹۰۰ گرم
شکر۲۵۰ گرم
آب پرتقال دو قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
لوبیای وانیلنصف یک عدد (از طول بریده شود)
نمک نوک قاشق چایخوری
منبع: رسپی فود