طرز تهیه مارمالاد کدو حلوایی

مارمالاد کدوحلوایی

 

مواد لازم (روش اول)

کدوحلوایی ( بدون تخم و خرد شده)۹۰۰ گرم

شکر۲۵۰ گرم

آب پرتقال دو قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری

لوبیای وانیل نصف یک عدد (از طول بریده شود)

نمک نوک قاشق چای­خوری

 

طرز تهیه مربا کدوحلوایی (روش اول)

مرحله اول
کدوها را بخار پز کنید. (حدود ۳۰ دقیقه) وقتی کدوها کاملا پخته شد، آن­ها را در ظرفی بگذارید تا خنک شوند. سپس پوست کدو را جدا کنید و آنها را در مخلوط­کن بریزید یا له کنید. باید حدود دو پیمانه (۵۳۰ گرم) کدوی­ له شده به دست بیاید.

مرحله دوم
کدو له شده، شکر، آب پرتقال، آب لیمو ترش و نمک را در یک تابه بزرگ بریزید. دانه‌­های درون لوبیای وانیل را روی مخلوط بریزید.

مخلوط را روی حرارت متوسط بپزید و مدام آن را هم بزنید تا کدو نسوزد. وقتی مخلوط خودش را گرفت و دست به دست هم داد (حدود ۱۰ دقیقه)، آن را در یک شیشه تمیز بریزید.

می‌توانید مارمالاد کدو حلوایی را روی پنکیک کدوحلوایی بریزید و این صبحانه سالم و خوش‌طعم را میل کنید.

 

 

مواد لازم برای تهیه مربا کدوحلوایی (روش دوم)

کدوحلوایی ( بدون تخم و خرد شده)۹۰۰ گرم

شکر۲۵۰ گرم

آب پرتقال دو قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری

لوبیای وانیلنصف یک عدد (از طول بریده شود)

نمک نوک قاشق چای­خوری

منبع: رسپی فود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top