طرز تهیه بامیه دراز

طرز تهیه ی بامیه خانگی
مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه ی بامیه خانگی آسان و خوشمزه!

مواد لازم جهت تهیه ی خمیر:

تخم مرغ                                              2عدد
آرد سفید                                             8 قاشق غذا خوری
روغن جامد یا کره                                  2قاشق غذاخوری
آب                                                      1 لیوان
جوش شیرین                                       یک چهارم قاشق چایخوری
شربت                                                1قاشق غذاخوری
روغن مایع برای سرخ کردن                      به میزان لازم

ابتدا طرز تهیه ی شربت:
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

طرز تهیه ی خمیر بامیه :
آب را با روغن در قابلمه ای جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود، تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش شیرین را تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود .خمیر را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت اضافه ی آن گرفته شود.

**********************************************************

 

طرز تهیه :

آب و روغن را در ظرفی می ریزیم و روی شعله می گذاریم تا جوش بیاید. آرد را یک مرتبه داخل آبی که جوش آمده است می ریزیم و یکی دو بار آهسته به هم می زنیم تا آب کاﻤﻸ تبخیر و مایه سفت شود. ظرف را از روی شعله برمی داریم. مایه که کمی سرد شد تخم مرغ ها را دانه دانه در مایه می شکنیم و مرتب بهم می زنیم تا خمیر کاﻤﻸ نرم و لطیف شود. بعد در تابه ، مقداری روغن مایع می ریزیم و روی شعله می گذاریم تا داغ شود. مایه را داخل قیف مخصوص می ریزیم و حرارت را ملا یم می کنیم. دهانه قیف را جمع می کنیم و از مایه به هر مقدار که بخواهیم با فشار دادن کیسه قیف در روغن می ریزیم. طوری که سطح روغن پوشیده شود . گاهی بامیه ها را پشت و رو می کنیم تا دو طرف آن کمی برشته شود. بعد با کفگیر بامیه ها را از داخل روغن بیرون می آوریم و در صافی می ریزیم تا روغن آن گرفته شود. بعد بامیه های آماده شده را در شربت می ریزیم . درصورتیکه بخواهیم بامیه خرمایی رنگ شود، یکی دو قاشق شکر درآب روغن بامیه می ریزیم و بعد از جوش آمدن آرد را اضافه می کنیم .

 

طرز تهیه بامیه

طرز تهیه بامیه

مواد لازم (برای 4 نفر) :

 

125 گرم آرد
3 عدد تخم مرغ
200 گرم شکر
4 تا 5 قاشق روغن
2 پیمانه شربت غلیظ
2 تا 3 قاشق گلاب

 

طرز تهیه بامیه,طرز تهیه بامیه خانگی,طرز تهیه بامیه و زولبیا,[categoriy]

**************************************************************

طرزتهیه بامیه خوشمزه و سریع

مواد لازم جهت تهیه ی خمیر:

تخم مرغ ۲عدد
آرد سفید ۸ قاشق غذا خوری
روغن جامد یا کره ۲قاشق غذاخوری
آب ۱ لیوان
جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری
شربت ۱قاشق غذاخوری
روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم

ابتدا طرز تهیه ی شربت:
دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

طرز تهیه ی خمیر بامیه :
آب را با روغن در قابلمه ای جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود، تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش شیرین را تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود .خمیر را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت اضافه ی آن گرفته شود.

 

***************************************

ماه رمضونه و بازار زولبیا و بامیه داغه و چقدر خوب میشه آدم خودش تو خونه این شیرینی‌ها رو تهیه کنه. در ادامه طرز تهیه بامیه خانگی را به همراه شربت بار به علاقمندان آموزش میدهیم .با ما همراه شوید … بامیه بامیه مواد لازم برای تهیه بامیه : آرد یک پیمانه =۱۲۵ گرم آب ۱ پیمانه= ۲۵۰ سی‌سی تخم‌مرغ ۲ عدد روغن جامد یا مایع ۲ قاشق سوپ‌خوری شربت بار ۲ قاشق سوپ‌خوری نمک خیلی کم وانیل شکری نصف قاشق مرباخوری یا وانیل خالص یک هشتم قاشق مرباخوری شربت بار به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه شربت بار : شکر ۲/۵(دو و نیم) پیمانه آب ۱ پیمانه گلاب ۱/۴ (یک چهارم) پیمانه آب‌لیمو ۱ قاشق سوپ‌خوری یا جوهر لیمو ۱/۸(یک هشتم) قاشق چای‌خوری زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپ‌خوری گلوکز ۲ قاشق سر پر ابتدا طرز تهیه شربت بار را آموزش می دهیم: طرز تهیه شربت بار * ابتدا شکر و آب و گلاب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم (حتماً حرارت ملایم باشه نه اینکه بخواد قل‌قل بجوشه) قرار بدین. تا زمانی که شکر کاملاً حل بشه، تقریباً ۱۰ دقیقه. شربت بار شربت بار * بعد زعفران رو اضافه کنید و اجازه بدین ۴ – ۳ دقیقه دیگه روی حرارت بمونه. شربت بار (شربت زولبیا بامیه ) شربت بار (شربت زولبیا بامیه ) اگه شکر حل نشد با یه قاشق چوبی (نه قاشق فلزی!) اونو هم بزنید. با یه قلم مو که به کمی آب آغشته کردید دور قابلمه رو تمیز کنید چون اگه همین شکرها بعداً داخل شربت بریزه باعث شکرک زدن شربت بار می شه. آب‌لیمو رو بریزید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید. شربت بار آماده هست. بعد از برداشتن از روی حرارت ۲ قاشق سوپ‌خوری گلوکز اضافه کرده و مخلوط‌کنید. نکات تهیه شربت بار برای تهیه بامیه خوب باید شربت خوبی داشته باشیم. شربت باید کاملاً کشدار و غلیظ و براق باشد و شکرک نزده باشد. اگر جایی زندگی میکنید که رطوبت دارد میتوانید داخل این شربت یک یا دو قاشق گلوکز بریزید تا بامیه و زولبیا خمیر نشود. با این مقدار شربت می‌تونید ۲ بار بامیه درست کنید. شربت بار رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا شکرک نزنه. حالا میرسیم به طرز تهیه بامیه : طرز تهیه بامیه برای تهیه بامیه ابتدا آب و شربت بار و روغن و نمک رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار بدین. توجه : اگر بخواهیم زولبیا و بامیه رنگ قهوه ای و برشته شده داشته باشند از شربت قوام آمده ۲ قاشق داخل مواد آنها اضافه میکنیم. طرز تهیه بامیه طرز تهیه بامیه به محض اینکه جوش‌های ریزی روی سطح آب اومد تمام آرد رو یک دفعه اضافه کنید. طرز تهیه بامیه در منزل طرز تهیه بامیه در منزل سریع شروع به هم زدن کنید تا آرد جمع بشه. نکته مهم : حتماً و حتماً حرارت رو کم کنید. توجه : مشکلی اصلی که بسیاری در تهیه بامیه دارند این است که فکر میکنند وقتی آرد را به مواد اضافه کردیم چون مواد سفت میشود باید آنها را از روی حرارت برداریم. در حالی که باید بگذاریم بعد از اضافه کردن آرد، این مواد ۱۰ – ۲۰ دقیقه کاملاً آرد داخل مواد بپزد. طرز تهیه بامیه خانگی طرز تهیه بامیه خانگی با پشت قاشق خمیر رو در داخل قابلمه یا ماهیتابه پخش‌کنید. تا زمانی که از روی حرارت بردارید بایستی مدام این کار رو انجام بدین. توجه : تقریباً ۱۵-۱۰ دقیقه طول می‌کشه. طرز تهیه بامیه با تصویر طرز تهیه بامیه با تصویر همون طوری که در تصویر مشخصه به سطح ماهیتابه کمی از خمیر چسبیده این نشون دهنده اینه که کم‌کم خمیرمون آماده می شه. نکته مهم : مواد در این حالت سفت است و ممکن در هم زدن آن دچار مشکل شویم اما باید این مدت زمان سپری شود و مواد کاملاً بپزند وگرنه اگر داخل شربت غلیظ هم بریزیم باز بامیه ها خمیر میشوند و حالت پوکی نخواهند داشت. گاهی حتی ۲۰ دقیقه زمان میبرد تا این آرد پخته شود و نشانه پخته شدن آن صدایی است که از مواد بلند میشود و تقریباً صدای جلز و ولز میدهد. طرز تهیه بامیه با تصویر طرز تهیه بامیه با تصویر بعد به ظرف دیگه‌ای منتقل کنید و اجازه بدین خمیر سرد بشه. در این فاصله دو سه بار خمیر رو زیر و رو کنید تا به سرد شدن اون کمک کنید. بعد از اینکه خمیر سرد شد تخم‌مرغ اول رو می‌ریزیم و با دست هم می‌زنیم. نکته : ممکنه اولش به نظرتون شل بیاد ولی با هم زدن خودش رو جمع می کنه. آموزش تصویری درست کردن بامیه آموزش تصویری درست کردن بامیه بعد از اینکه خمیر سفت شد مجدداً تخم‌مرغ دوم و وانیل رو بریزید و هم بزنید تا خمیر خودش رو جمع کنه. طرز تهیه بامیه در خانه طرز تهیه بامیه در خانه نکته: هر دفعه حدود ۵ دقیقه ممکنه طول بکشه. طرز تهیه بامیه در خانه طرز تهیه بامیه در خانه برای درست کردن بامیه نیاز به یک قیف و یک ماسوره هست. نکات : بهتره قیف یک‌بار مصرف باشه چون شستن این خمیر کمی سخته. ماسوره‌ای که باهاش بامیه درست می‌کنن به ماسوره آچاری معروفه. طرز تهیه بامیه مخصوص خانگی طرز تهیه بامیه مخصوص خانگی بعد با قیچی آشپزخونه اونو به اندازه لازم ببرید. نکته : قیچی را قبل از برش اول و بعد از هر بار برش داخل روغن مایعی که بامیه ها را می اندازیم میزنیم تا چرب شود. طرز تهیه بامیه مخصوص خانگی طرز تهیه بامیه مخصوص خانگی در یه قابلمه به مقدار لازم روغن بریزید (بهتره سطح بامیه‌ها رو بپوشونه). طرز تهیه بامیه مخصوص خانگی طرز تهیه بامیه مخصوص خانگی برای سرخ کردن بامیه نباید روغنش داغ نباشه. پس همون اول داخل روغن سرد بریزید و حتماً با حرارت کم سرخ‌کنید. نکته: باز هم تکرار می‌کنم حرارت کم در سرخ کردن بامیه خیلی مهمه. طرز تهیه بامیه خانگی طرز تهیه بامیه خانگی طرز تهیه بامیه خانگی طرز تهیه بامیه خانگی بعد از سرخ شدن کامل بامیه‌ها، همون طور داغ داخل شربت بار ولرم بریزید تا شهد در اون نفوذ کنه. معمولاً ۳-۲ دقیقه بیشتر زمان نمی بره تا شربت در اون نفوذ کنه ولی بهترین روش برای اینکه بفهمید مقدار شیرینی اون کافی هست یا نه، تست کردن اون هستش. طرز تهیه بامیه خانگی طرز تهیه بامیه خانگی نکات : پس در تمامی مراحل بامیه باید حرارت کم باشه. نکته خیلی مهمی که در سرخ کردن بامیه وجود دارد این است که وقتی بامیه ها سرخ میشود هنگامی که به هم میخورند صدا بدهند و این نشانه سرخ شدن آنهاست و نباید آنها را خمیر برداریم. هرگز خودتون رو مقید به بودن وسایل نکنید اگر قیف و ماسوره ندارید میتونید گوشه یک پلاستیک محکم رو بچینید و به صورت استوانه‌ای بامیه‌ها رو دربیارید درسته شکلش مثل بامیه‌های بیرون نمی‌شه ولی مزه‌اش فرق نداره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top