ذرت برای تقویت سلامت بدن مفید است

ذرت برای تقویت سلامت بدن مفید است

کارشناسان تغذیه در یک مطالعه جدید تاکید کردند
که ذرت به دلیل دارا بودن خواص تغذیه‌ای مفید برای تقویت سلامت بدن و
مبارزه با بیماری‌های قلبی و سرطان سودمند است.

به گزارش ایسنا،‌ این کارشناسان در مطالعه جدیدی که به تازگی در
دانشگاه کورنل انجام گرفته نشان دادند که طبخ ذرت باعث آزاد شدن مواد مغذی
و مفید آن شامل کاروتنوئیدها (نسخه گیاهی ویتامین A) می‌شود که این مواد
تاثیر به سزایی در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان دارند.

به گزارش پایگاه اینترنتی کانسریتم، به رغم این باور عمومی که فرآوری
کردن میوه‌ها و سبزی‌ها باعث کاهش ارزش غذایی آنها می‌شود اما متخصصان
تغذیه می‌گویند ذرت پخته حتی پس از کاهش ذخیره ویتامین C خود،‌ خاصیت آنتی
اکسیدانی‌اش را حفظ می‌کند.

در واقع پختن ذرت باعث
می‌شود که خاصیت آنتی اکسیدانی آن تا 53 درصد افزایش پیدا کند. علاوه بر
آنتی اکسیدان‌ها،‌ این ماده غذایی مهم پس از طبخ ترکیبی موسوم به اسید
فرولیک آزاد می‌کند که خواص فوق العاده‌ای دارد. این خواص در ذرت شیرین به
مراتب بیشتر است.

همچنین بتاکاروتن‌های موجود در ذرت تاثیر فوق العاده‌ای در پیشگیری از
واکنش‌های اکسیدیته در بدن دارد و در نتیجه از بروز سرطان‌ها جلوگیری
می‌کند. ذرت در عین حال منبع مفیدی از املاح و ویتامین‌ها شامل پتاسیم،
فسفر، آهن و «تیامین» است.



ذرت، برنج یا ماکارونی! کدامشان ضد استرس است؟

ذرت، برنج یا ماکارونی! کدامشان ضد استرس است؟


106808
برای آنکه در طول روز استرس کمتری را تجربه کنید و کمتر تحت تاثیر
محرک‌های محیطی قرار بگیرید، باید سهم کربوهیدرات‌ها را در رژیم غذایی‌تان
بیشتر کنید.
محققان می‌گویند مصرف کربوهیدرات‌ها سبب آزاد شدن ماده سروتین در مغز شده و ایجاد آرامش می‌کند.
از نظر آنها برنج، ماکارونی، سیب‌زمینی، نان، ذرت بوداده و کلوچه‌های
کم‌کالری ازجمله مواد غذایی‌ای هستند که استرس را کاهش می‌دهند و برای
رهایی از استرس توصیه می‌شود که افراد معادل یک لیوان ماکارونی، برنج یا یک
عدد سیب‌زمینی در روز مصرف کنند.
پس مصرف هر سه این خوراکی‌ها را از
یاد نبرید و در کنارشان با مصرف سبزیجات فیبردار و نان‌های سبوس‌دار، از
بروز یبوست جلوگیری کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top