خواص بامیه

از این زولبیا بامیه ها نخورید

زولبیا بامیه با رنگ تیره نخورید

پروسه تهیه و اماده سازی زولبیا بامیه
اگر به درستی انجام نشود می تواند باعث ایجاد مشکلاتی شود ، مشکلاتی که
برای یک فرد روزه دار می تواند جدی باشد به همین دلیل رعایت نکات مهم در
انتخاب و خرید آن اهمیت ویژه ای دارد.

زولبیا بامیه

اهمیت دقت به رنگ زولبیا بامیه در هنگام خرید

توصیه ای مهم درمورد مصرف زولبیا بامیه در ماه رمضان

این نوع زولبیا و بامیه رنگشان کدر، حاوی ذرات سوخته و مواد مضرر برای بدن است و به شکل بهداشتی طبخ نشده اند.

 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به شهروندان توصیه کرد زولبیا و بامیه هایی را که رنگشان روشن تر است و ذرات سوخته ندارند، از قنادی های مجاز که کنترل بهداشتی می شوند، تهیه کنند.

البته
توصیه ما به روزه داران این است که در روزهای ماه رمضان حتی الامکان از
زولبیا و بامیه به این علت که قند طبیعی ندارند، استفاده نکنند.

 با بیان اینکه کشمش و خرما
از جمله موادی هستند که می توانند قند طبیعی را به بدن افراد وارد می
کنند، زولبیا و بامیه به طور عمده تولید و در قنادی ها عرضه می شود و این
مواد همانند گذشته در شیرینی فروشی ها طبخ نمی شوند.



تمبر هندی ،خواص و مضرات آن

تمبر هندی که از Tamaria Hindi مشتق شده و به معنای میوه هندی می
باشد . تمبر هندی درختی است بلند که منشا آن از هند و آفریقای شمالی بوده
است ولی امروزه در بیشتر مناطق گرمسیر دنیا پرورش می یابد .
برگهای آن متناوب و مرکب شامل ۱۰ تا ۲۰ جفت برگچه فشرده و نزدیک بهم است .
گلهای آن به رنگ زرد مایل به قرمز و به شکل خوشه در انتهای ساقه ظاهر می
شود .
میوه آن شبیه باقلا به شکل غلاف و نیام و با کمی خمیدگی است . این غلاف به
طول ۱۰ سانتیمتر می باشد که در آن بین ۳ تا ۱۰ دانه قرار درد .
برای تهیه تمبر هندی ها میوه ها را شکافته و قسمت گوشتدار آنها را با هسته بیرون آورده و خشک می کنند .
خشک کردن تمبر هندی طرق مختلفی درد و در هر منطقه فرق می کند . مثلا در
جزایر آنتیل قسمت گوشتدار آنرا در ظرف بزرگی که دارای شربت غلیظی در حال
جوش است وارد می کنند تا شربت در منافذ میوه نفوذ کرده و آنرا حل کند .
ترکیبات شیمیایی:قسمت گوشتدار میوه دارای کمی قند و پکتین و همچنین اسید
سیتریک ، اسید مالیک ، تارتارات و اسید پتاسیم می باشد . در پوست درخت تمبر
هندی مقدری تانن وجود دارد . سرشاخه های جوان و سبز این درخت دارای مقدر
زیادی ویتامین های گروه B می باشد.
خواص داروئی:
تمبر هندی از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است .
۱)خوردن تمب هندی باعث پائین آمدن تب می شود .
۲) به هضم غذا کمک می کند .
۳)تمبر هندی خنک کننده بدن است .
۴)برای رفع تشنگی مفید است .
۵)دل بهم خوردگی و تهوع را برطرف می کند .
۶)پوست تمبر هندی قابض ور فع کننده اسهال است .
۷)بهترین طریقه استفاده از تمبر هندی این است که این ماده را درآب خیس کنید و سپس آنرا صاف کرده و با نبات بخورید .
۸)دم کرده تمبر هندی نیز اثر ملین درد . برای تهیه دم کرده یک قاشق غذا
خوری تمبر هندی را با نیم لیتر آب جوش مخلوط کرده و به مدت یک ساعت بگذارید
بماند سپس این دم کرده را در طول روز مصرف کنید .
۹)تمبر هندی را بپزید و ضماد از آن درست کنید . این ضماد را روی ورم و قسمتهای دردناک بدن بگذارید .

مضرات :
تمبر هندی برای ریه و طحال خوب نیست و در اشخاصی که ریه و طحال ضعیف دارند
ممکن است تولید اشکال کند . اینگونه اشخاص بهتر است که تمبر هندی را با
کتیرا و یا خشخاش بخورند .



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top