پای مرغ را جایگزین قرص‌های گران قیمت غضروف کوسه کنید

پای مرغ را جایگزین قرص های گران قیمت غضروف کوسه کنید

پای مرغ را جایگزین قرص های اروپایی که با نام غضروف کوسه ماهی در
بازار دارو موجود است کنید، تا بدون پرداخت هزینه های بالا به راحتی از
اثرات آن بهره ببرید.

,مواد غذایی,[categoriy]

,مواد غذایی

آکاایران: پای مرغ را جایگزین قرص های گران قیمت غضروف کوسه کنید

توصیه می‌شود بیمارانی که از پوکی استخوان رنج می‌برند از پای مرغ در رژیم غذایی خود استفاده کنند.

به گزارش آکاایران پای مرغ دارای مقدار زیادی پروتئین و ویتامین‌هایی
است که برای بدن بسیار ضروری است، به همین جهت افرادی که از کمبود کلسیم،
پوکی استخوان و آرتروز رنج می‌برند از این ماده خوراکی استفاده کنند چرا که
می‌توان با استفاده از آن نظام استخوان‌ها را به کلی تغییر داد.

پای مرغ حاوی مقدار زیادی مواد غضروف ساز است و به همین دلیل است که
برای درمان بچه‌هایی که به نکروز استخوانی مبتلا هستند، مصرف پای مرغ تجویز
می‌شود.

پای مرغ را جایگزین قرص‌های اروپایی که با نام غضروف کوسه ماهی در بازار
دارو موجود است کنید، متاسفانه برخی پزشکان وقتی بیماری با مشکلی پوکی
استخوان به آن‌ها مراجعه می‌کند به جای اینکه حساب درآمد بیمار را بکنند
آن‌ها را به دنبال قرص‌های گران قیمتی می‌فرستند که ممکن است هیچ خاصیتی
نیز برای وی نداشته باشد در صورتی که با یک درمان ساده مانند تجویز اضافه
کردن پای مرغ در سبد غذاییشان می‌توانند به راحتی معالجه شوند.

یکی از دلایل بروز بیماری نرمی استخوان کمبود ویتامین دی و تغذیه
نامناسب است و اگر کلسیم به میزان کافی در بدن نباشد افراد گرفتار آن
می‌شوند که این بیماری با مصرف پای مرغ به طور مستمر قابل پیشگیری و درمان
خواهد بود.

پای مرغ را ظرف چندین ساعت در مقداری آب بجوشانید و در هر غذایی که
می‌خورید مقداری از آن را اضافه کنید تا از فواید آن بهره‌مند شوید.

البته افرادی که مبتلا به بیماری قلبی و چربی خون و کلسترول بالا هستند از مصرف آن بپرهیزند و یا اینکه چربی آن را بگیرند.



سوپ قلم،‌ ضدپیری و التیام‌بخش

افرادی که در تلاش برای مقابله با افزایش وزن،
احساس خستگی، چین و چروک پوست و دیگر نشانه‌های پیری هستند، بیشتر به مصرف
قرص رژیمی، نوشیدنی انرژی‌زا یا تزریق بوتاکس روی می‌آورند.

 

به گزارش مدیکال دیلی، سوپ قلم غذایی با خاصیت بالای درمانی و ضد پیری
است که مصرف روزانه آن توصیه می‌شود و مهمترین خواص آن به شرح زیر است:

– التیام‌بخش معده: استخوان گاو و مرغ استفاده شده برای تهیه آبگوشت و
سوپ حاوی کلاژن است که در زمان پخت به ژلاتین تبدیل می‌شود. ژلاتین یکی از
موثرترین التیام‌بخش‌های معده در جهان است. همچنین این ماده مملو از
«گلیسین»، قوی‌ترین آمینو اسید ضدالتهابی است. علاوه بر این دارای مواد
مغذی شفابخش دیگری شامل منیزیم، پرولین و آرژنین است.

خاصیت التیام‌بخش بودن ژلاتین برای معده حائز اهمیت است زیرا برای لاغر
ماندن و سالم بودن باید معده سفت و منسجم باشد. معده محل زندگی میلیاردها
میلیارد میکروب است که متخصصان آنها را با عنوان «میکروبیوم» می‌شناسند.
میکروبیوم‌ به عنوان یک اکوسیستم است که می‌تواند به حالت تعادل یا خلاف آن
باشد. در صورتی که میکروبیوم‌ در حالت تعادل باشد تنوع وسیعی از
میکروب‌های خوب و مفید در بدن وجود دارد اما در صورتی که خلاف این وضعیت
باشد، دو خطر وجود خواهد داشت:

1- میکروب‌های بد با سرعت زیاد تکثیر شده و به مواد شیمیایی سمی تبدیل می‌شوند.

2- رشد مازاد باکتریایی روده کوچک به وجود می‌آید.

  • پزشکان دلایل متعددی را در برهم خوردن تعادل میکروب‌های معده دخیل می‌دانند که عبارتند از:

1- مصرف آنتی بیوتیک‌ که از بین برنده میلیاردها میلیارد میکروب خوب در معده است.

2- رژیم غذایی اشتباه که آنها را به دلیل گرسنگی از بین می‌برد.

3- استرس که فضای اطراف آنها را مسموم می‌سازد.

4- داروهای آنتی اسیدی، NSAIDs و دیگر داروهایی که تغییر دهنده محیط گوارشی هستند.

زمانی که میکروب‌های بد کنترل معده را به دست می‌گیرند یا حتی وقتی
میکروب‌های مفید با سرعت غیرعادی تکثیر می‌شوند، ماده شیمیایی تولید
می‌کنند که موجب التهاب می‌شود. این التهاب دیواره روده را از بین می‌برد و
شرایطی به وجود می‌آورد تا باکتری، ماده سمی و مواد زائد، وارد جریان خون
شوند.

– پاکسازی چین و چروک پوست: کرم‌های ضد چین و چروک حاوی کلاژن هستند که
سلول‌های پوست را سفت و محکم می‌سازد. هرچند موثرتر آن است که کلاژن داخل
بدن تولید شود. همچنین این ماده خوراکی دارای اسید هیالورونیک است که با
مرطوب ساختن پوست، چین و چروک را از بین می‌برد.

– کاهش وزن: تنها مصرف یک کاسه کوچک از این ماده خوراکی همانند خوردن یک
وعده غذایی کامل است و حدود 50 تا 60 کالری به بدن می‌رساند. در نتیجه در
صورتی که میزان غذای دریافتی خود را کاهش دهید با خوردن سوپ قلم میلی به
مصرف غذای بیشتر نخواهید داشت.

– حفظ مفصل‌ها: در مفصل‌های بدن غضروف وجود دارد؛ پوششی تفلون مانندی که
به مفصل‌ها اجازه می‌دهد روی یکدیگر حرکت داشته باشند. استخوان‌های
حیوانات هم دارای غضروف است. غضروف علاوه بر آنکه حاوی کلاژن است در
برگیرنده گلوکزامین و سولفات کندرویتین است که بسیاری از پزشکان مصرف آنها
را به عنوان مکمل برای حفظ سلامت مفصل‌ها توصیه می‌کنند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top