آلبالو، بمب کوچک سلامتی
با توجه به فصل رسیدن این میوه، شاید مهمترین خاصیت آن رفع عطش
است. آب آلبالو یا شربت آلبالو هر دو این خاصیت را دارند و تحمل تشنگی را
به شدت بالا میبرند.
این میوه میتواند به راحتی جای چربیسازها و چربیسوزهای شیمیایی را
بگیرد و نقش یک باشگاه تناسب اندام را بازی کند. خاصیت چربیسوزی این میوه
خصوصا در بافت چربی شکم خیلی زود خودش را نشان میدهد. این خاصیت آلبالوی
تازه است و اگر میخواهید از این ویژگی آلبالو در طول سال استفاده کنید،
آلبالو یخزده بهتر از آلبالوی خشک است. از طرفی آلبالو تازه اشتهاآور است و
برای کسانی که میخواهند کمی وزن اضافه کنند میوه مفیدی است. نگران غذایی
که می خورید نباشید، آلبالو نمیگذارد چربیها تناسب اندامتان را بهم
بریزند.
این میوه مثل خواهرش گیلاس یک آرامبخش طبیعی هم هست و بعد از شام
میتواند نوید بخش یک خواب آرام باشد. آلبالو در طب سنتی برای درمان
نارساییهای کبد، کلیه و مثانه توصیه شده است. همینطور خاصیت رقیق کنندگی
خون و صفرا از جمله مواردی است که اطبا قدیم برای درمان بیماران خود از آن
استفاده میکردند.
این میوه، مثل همه میوههای قرمز حاوی آنتی اکسیدان است و این یعنی
سلاح طبیعی دربرابر سرطان و بیماریهای قلبی. ضدعفونی کردن روده، درمان
کمخونی و گرفتگی عروق، رفع خستگی و التهاب مفاصل هم از جمله بیماریهایی
است که میتوانید با خیال راحت به دست این میوه کوچک بسپارید تا درمان و یا
دستکم عوارض آن را کمتر کند.
آلبالو فشار خون را کاهش میدهد، بنابراین برای افرادی که فشار خون
بالا دارند، مفید است و اگر فشار خون شما به طور نرمال پایین است بعد از
خوردن آلبالو مقدار کمی نمک بخورید. خوردن این میوه برای هیچ کس حتی
بیماران دیابتی مضر نیست. خاصیت رقیق کنندگی خون این میوه خودش را در
زیبایی و سلامت پوست شما نشان میدهد. از ماسک این میوه هم میتوانید برای
شادابی پوست استفاده کنید.
در طب سنتی دم کرده این میوه برای درمان بیماریهای کلیه و صفرا توصیه
شده است و حکمای قدیمی از بیماران خواسته اند ساقه نازک این میوه را هم از
آن جدا نکنند. پس اگر برای درمان از این میوه استفاده میکنید به این موضوع
هم دقت کنید. تنها بخش ممنوعه این میوه مغز هسته آن است که سمی است و
طبیعتا هیچ خاصیتی هم جز ایجاد مسمومیت ندارد.
ویتامین های C و A، آهن، فسفر و کلسیم از جمله مواد موجود در آلبالو
هستند. این میوه زیبا و خوشمزه، خام یا پخته، تازه یا خشک شده به هرحال همه
خواص خود را حفظ میکند و با این همه خاصیت شایستگی این را دارد که یکی از
دوستان طبیعی شما باشد. پس از او غافل نشوید و بگذارید این بمب سلامت هر
از چندگاه در بدنتان منفجر شود.
رنگی که برای عینک آفتابی توصیه میشود
استفاده
از عینک آفتابی برای همه افراد جهت محافظت از چشم در تمام فصول سال توصیه
میشود، اما در فصول گرم با توجه به افزایش شدت تابش نور خورشید، استفاده
از عینک آفتابی اهمیت بیشتری مییابد.
مارک عینک
آفتابی اهمیت چندانی ندارد، بلکه عینک آفتابی استاندارد باید اشعه
ماوراءبنفش را در طول موج 400 نانومتر و پایینتر کاملا جذب کند.
عینکهای
آفتابی که قاب بزرگتر و دسته پهنتری دارند به جهت این که تمامی کره چشم
را میپوشانند و از ورود اشعه به چشم جلوگیری میکنند، از استاندارد
بالاتری برخوردارند.
جهت تشخیص استاندارد بودن
عینک در جذب اشعه نور خورشید، میتوان عینک را با دستگاه ویژه که در
عینکفروشیها موجود است، تست و از استاندارد بودن آن اطمینان حاصل کرد.
بهتر است رنگ شیشه عینک آفتابی خاکستری یا قهوهای باشد.