14 هیزم گیاهی برای به آتش کشیدن چربی

14 هیزم گیاهی برای به آتش کشیدن چربی

امروزه مصرف غذاهای آماده، چرب، سرخ کرده و بسیار شیرین بسیار افزایش یافته
است و از طرفی دیگر، افراد اکثرا فعالیت‌های نشسته دارند که تحرکی از خود
نشان نمی‌دهند. این عوامل باعث می‌شوند تا بروز چاقی در دنیای امروز پیشرفت
فزاینده‌ای داشته باشد.

برای درمان چاقی راه‌های درمانی زیادی وجود
دارد از جمله استفاده از رژیم غذایی، ورزش، مصرف دارو، جراحی و … . از
جمله یکی از راه‌های درمانی بسیار کارآمد استفاده از گیاهان دارویی‌ای
می‌باشد که اثرات چربی‌سوزی دارند. این گیاهان اکثرا طبیعت گرمی دارند و
تند هستند.

مصرف مواد غذایی تند و گرم می‌تواند متابولیسم را افزایش
دهد و به افراد کمک کند تا مقدار بیشتری چربی را در مدت زمان کوتاهی
بسوزانند. غذاهای بسیار تند میزان متابولیسم را تا 30 دقیقه بعد از صرف غذا
به اندازه 20 درصد افزایش می‌دهند.در این مقاله با ما همراه باشید تا با
چند مورد از این چربی‌سوزهای طبیعی آشنا شوید.
 
خردل

خردل
سرشار از سلنیوم، فیبر، پروتئین، منگنز، منیزیم، آهن و کلسیم است و در هر
قاشق چای‌خوری تنها 30 کالری انرژی دارد. برای افزایش متابولیسم، خردل زرد
کارآمد نیست و مصرف دانه کامل خردل پیشنهاد می‌شود. وقتی خردل به همراه
سایر ادویه‌های تند مانند فلفل قرمز مصرف شود به دلیل دارا بودن کاپسایسین
در این نوع فلفل که خود نوعی چربی سوز است، اثر گرمازایی فلفل قرمز به خردل
اضافه شده و می‌تواند ترکیب موثرتری برای کاهش وزن باشد.
 
چای سبز

چای
سبز سرشار از ترکیبی به نام کاتچین است. کاتچین آنتی اکسیدانی است که با
افزایش متابولیسم و تحریک سوخته شدن چربی‌ها ارتباط دارد. در تحقیقی که در
ژورنال آمریکایی تغذیه بالینی چاپ شده است مشخص گردید افرادی که 690
میلی‌گرم از عصاره چای سبز را در هر روز مصرف می‌کردند کاهش وزن بهتری به
نسبت افرادی که از این عصاره دریافت نمی‌کردند، داشتند.
 
دارچین

برای کنترل قند خون و سطح انسولین می‌توانید از دارچین استفاده نمایید. دارچین از دیابت جلوگیری می‌کند و اشتها را کنترل می‌نماید.
 
سیر
 
اضافه
کردن سیر تازه یا پودر سیر به غذاها کمک می‌کند تا متابولیسم
کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها به گونه موثرتری صورت گیرند.مطالعات بر روی
حیوانات نیز نشان می‌دهد که سیر از تجمع چربی‌ها در بدن جلوگیری می‌کند.
 
نعناع

طی
تحقیقی که در سال 2009 منتشر گردید، بوییدن نعناع باعث کاهش اشتها می‌شود.
در این مطالعه افراد برای مدت یک هفته نعناع را می‌بوییدند. این افراد در
این مدت کالری کمتری به نسبت گروه کنترل مصرف می‌کردند.
 
زردچوبه
 
یکی از علل چاقی التهاب است. تحقیقات نشان می‌دهد که زردچوبه برای کاهش التهاب موثر می‌باشد.
 
گشنیز

گشنیز عملکردهای متابولیک را سرعت می‌بخشد و در تحقیقات انجام شده روی حیوانات باعث کاهش وزن می‌شود.
 
فلفل هندی

ماده
موجود در فلفل سیاه که طعم تندی به آن می‌دهد پیپرین نام دارد و به بدن
کمک می‌کند تا کالری بیشتری را در طی فرآیندهای گرمازایی بسوزاند. پیپرین
باعث می‌شود که مواد غذایی به صورت موثرتری سوزانده شوند.  
 
فلفل سیاه

ماده
موجود در فلفل سیاه که طعم تندی به آن می‌دهد پیپرین نام دارد و به بدن
کمک می‌کند تا کالری بیشتری را در طی فرآیندهای گرمازایی بسوزاند. پیپرین
باعث می‌شود که مواد غذایی به صورت موثرتری سوزانده شوند.  

جعفری
 
جعفری، گلوکز موجود در خون را کاهش می‌دهد؛ در نتیجه اشتها را کنترل می‌کند و فرآیند چربی‌سوزی را تسهیل می‌نماید.
 
هل
 
هل گیاهی است که قند خون را کنترل می‌کند و وضعیت انسولین را بهبود می‌بخشد و همچنین سطح LDL را کاهش می‌دهد.
 
جینسینگ

در بسیاری از مطالعات صورت گرفته روی حیوانات، جینسینگ باعث لاغری شده است زیرا جذب چربی از رژیم‌های پرچرب را کاهش می‌دهد.
 
میخک

این
ماده باعث افزایش سرعت متابولیسم می‌شود و به بدن کمک می‌کند تا کالری
بیشتری را بسوزاند. میخک قند خون را کنترل می‌کند. فنول‌های بسیار قوی که
در روغن میخک وجود دارند، باعث تنظیم انسولین بعد از وعده غذایی می‌شوند؛
در نتیجه این عمل، اشتها و قند خون بعد از وعده غذایی کنترل می‌شود.
 
زنجبیل
 
زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل اشتهای شما را کاهش می‌دهد.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top