طرز تهیه معجون گل قند
بی شک شما هم تا به حال نام گل
سرخ محمدی را شنیده اید. این گل یکی از زیباترین و پر خاصیت ترین گلهای
دنیاست که ما در کشور عزیزمان به وفور در دسترس داریم چه به صورت خشک و چه
به صورت تازه. امام قصد داریم شمار را با طرز تهیه و همچنین خواص درمانی
معجونی که از این گل زیبا و پرخاصیت تهیه می شود و به نام “معجون گل قند”
آشنا کنیم. شاید شما هم از دسته افرادی باشید که گاهی داستانهایی از خواص
درمانی این گل بی نظیر شنیده اید اما شنیدن کی بود مانند دیدن. امید است که
مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
گل قند طبیعت گرم و تر دارد
خواص درمانی
- آرامبخش اعصاب و خواب
- تقویت معده و روده
- ضد یبوست
- ضد اسپاسم
- بهبود عملکرد گوارش و کبد
- اشتها آور
- نشاط آور
- رفع کم خونی
- درمان افسردگی
- درمان صرع
- شاداب کننده
- رفع بوی بد دهان
- تقویت کننده عمومی بدن
- تقویت(قوه باه)قوای جنسی
- درمان سرد مزاجی بانوان
- تقویت کننده پوست
طرز تهیه
برای تهیه این معجون مفرح به مقداری گل محمدی ، پودر قند کمی گلاب نیاز دارید.
ابتدا ظرفی شیشه ای با دهانه
بزرگ و مقداری پودر قند را در دسترس قرار داده سپس اگر دسترسی به گل تازه
دارید مقداری گل تازه را چیده و گلبرگ های آن را از غنچه جدا کنید و اگر گل
تازه در دسترس ندارید از گل خشک هم می توانید استفاده کنید. مقداری پودر
قند را مانند لایه ای نازک داخل ظرف بریزید و پهن کنید سپس یک لایه نازک
گلبرگ را روی پودر قند قرار داده و چند قاشق چایخوری گلاب را روی آنها
بپاشید این کار را تا پر شدن ظرف ادامه دهید. درب ظرف را بسته و به مدت 3
هفته در جایی مقابل نور مستقیم آفتاب قرار دهید پس از طی این مدت آماده
مصرف شده است .
روش مصرف
بزرگسالان: 1تا2 قاشق مربا خوری، 3 بار در روز، نیم ساعت بعد از غذا
کودکان بالای دو سال: 1 قاشق چای خوری، 3 بار در روز، نیم ساعت بعد از غذا
نکات مهم
از دیدگاه طب سنتی این معجون گرم و تر است و برطرف کننده سردی معده و کبد میباشد.
بهترین اثر بخشی فرآورده در افراد سرد مزاج با سردی معده و کبد میباشد.
در خانمهای باردار و کودکان بالای 2 سال به راحتی قابل استفاده است.
دارو در ظرف دربسته، دور از نور و در دمای 15 تا 30 درجه سانتیگراد نگهداری شود.
رفع سرطان با این دانه تلخ
کندر در طب سنتی چه استفاده هایی دارد این
ماده خوراکی که مزه تلخی دارد چه نوع خواص درمانی در خود جای داده است
محققین طب سنتی به تازگی درباره مصرف کندر برای درمان انواع بیماری های
خطرناک مانند سرطان به نتیجه های خوبی دست یافته اند
محمد پناهی، مسئول سلامتکده طب سنتی البرز
(ایسنا)، منطقه البرز، اظهار کرد: صمغ کندر فرآورده گیاهی است که در عطر و
خوشبوکنندهها به کار میرود و هزاران سال است که این صمغ در طب نیز مورد
استفاده قرار میگیرد.
وی افزود: این گیاه برای درمان عفونت کاربرد دارد به طوری که اکنون تحقیقات علمی، صمغ کندر را به درمان سرطان ارتباط میدهد.
پناهی با بیان اینکه غلظت صمغ به زمان برداشت
آن ارتباط دارد، خاطرنشان کرد: نتایج تحقیقات نشان میدهد که این صمغ حاوی
ترکیبهای مهم ضد سرطانی است و این موضوع برای مردم چین تازگی ندارد زیرا
در طب قدیم چین، صمغ کندر برای درمان سرطان استفاده میشد و هنوز هم مورد
استفاده قرار میگیرد.
وی ادامه داد: نتایج تحقیقات سال 2010 نشان
میدهد که ترکیبهای فعال موجود در صمغ کندر، مانع بروز سرطان پروستات
میشود و این ترکیب اسیدی که از درخت صمغ کندر گرفته میشود به طور موثری
سلولهای سرطانی پروستات را از بین میبرد.
مسئول سلامتکده طب سنتی البرز خاطرنشان کرد:
نتایج تحقیقات دیگر نیز نشان میدهد که عصاره صمغ کندر لوسمی حاد ملوئیدی
را درمان میکند به طوری که نتایج آزمایشها نشان میدهد عصاره صمغ کندر به
طور موثری مرگ سلولهای سرطانی را 20 درصد افزایش میدهد.
وی در پایان گفت: نتایج تحقیقات دیگری که در
سال 2009 انجام شد، نشان میدهد عصاره صمغ کندر بدون تاثیرگذاری روی
سلولهای سالم، سلولهای سرطانی در مثانه را از بین میبرد.