5 فایده ی مصرف ژلاتین

5 فایده ی مصرف ژلاتین

گفته می شود که ژلاتین برای تقویت مفاصل و ترمیم غضروف ها مفید
است. بنابراین بهتر است از این دسر در جهت سلامتی خود نیز بهره ببرید.
البته حرف و حدیث در مورد ژلاتین زیاد است. قصد داریم در این مطلب در خصوص
فواید ژلاتین صحبت کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

ژلاتین از چه چیزی تهیه می شود؟

شاید
جالب باشد که بدایند کارخانجات تولید کننده ی دارو از ژلاتین برای پوشاندن
بسیاری از داروهایی که روزانه مصرف می کنیم استفاده می کنند. این کار باعث
می شود که داروها بهتر هضم شوند و آسیب کمتری به معده وارد کنند. ژلاتین
های موجود در کشور به ویژه از کلاژن و استخوان های گاو تشکیل شده اند. بسته
های کوچک ژلاتینی که برای تهیه ی دسر خریداری می کنید حاوی پودر سفیدی است که در آن پروتئین وجود دارد. ترکیبات اصلی هر کدام از این بسته ها به قرار زیر است:
پروتئین بین 84 تا 90 درصد، مواد معدنی بین 1 تا 2 درصد، آب. بهتر است بدانید که ژلاتین فاقد کلسترول و اسیداوریک است.

ژلاتین یک ضدالتهاب مناسب

ژلاتین
حاوی ترکیبی به نام «گلیسین» است که ماده ای ضدالتهاب محسوب می شود و قادر
است با جریان های عفونت زا مقابله کرده و بافت های آسیب دیده را احیا کند.
گلیسین به پیشگیری از خون دماغ شدن و عفونت
های باکتریایی کمک می کند. زمانی که ما از مشکلات مربوط به گردش خون یا
بیماری کبدی رنج می بریم مصرف منظم ژلاتین به داد بدن می رسد و به رفع چنین
مشکلاتی کمک می کند. این دسر ساده با دفع توکسین ها از سلول های کبد باعث
پاکسازی این عضو حیاتی می شود. ژلاتین همچنین برای مقابله با آرتریت و زخم معده مفید است.

ژلاتین برای داشتن موهای زیبا، ناخن های مقاوم و پوستی سالم

ژلاتین
حاوی ترکیبی به نام «گلیسین» است که ماده ای ضدالتهاب محسوب می شود و قادر
است با جریان های عفونت زا مقابله کرده و بافت های آسیب دیده را احیا کند

ژلاتین
تأثیری باورنکردنی در تقویت موها، ناخن ها و شادابی پوست دارد. در رشد
موها و ناخن ها روندی به نام کراتینیزیشن وجود دارد. این جریان باعث افزایش
استحکام پوست، مو و همچنین ناخن ها می
شود. در جریان روند کراتینیزیشن بدن به مجموعه ای از اسیدهای آمینه نیاز
دارد و ژلاتین نیز می تواند به این روند کمک کند. در نتیجه اگر به پوست، مو
و ناخن هایتان اهمیت می دهید می توانید از خواص ژلاتین استفاده کنید.

ژلاتین برای تسریع جریان متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدن

ژلاتین
یک ماده ی غذایی سرشار از پروتئین و ویتامین ها است که به بدن در جهت فعال
کردن متابولیسم یاری می رسانند. توصیه ما این است که ژلاتین
را با میوه های ترش همراه سازید. اگر ژلاتین با پرتقال، گریپ فروت، آلو و
توت فرنگی و برای وعده ی صبحانه مصرف شود تأثیر زیادی در کسب انرژی و
سوزاندن چربی ها خواهد داشت.

ژلاتین برای تقویت سیستم ایمنی بدن

ژلاتین یک منبع غذایی است که می توانید در برنامه ی غذایی خود و همه ی اعضای خانواده قرار دهید. چون این دسر برای
بچه ها و افراد سالمند نیز مفید است. این ماده فاقد چربی و کلسترول بوده و
برای پیشگیری از سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر عمل می کند.
ژلاتین از پروتئین، ویتامین C، D و مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم و فسفر
تشکیل شده است.

ژله پرتقالی

ژلاتین با پرتقال و زنجبیل برای تقویت سیستم ایمنی بدن

مواد لازم
ژلاتین بدون طعم       1 بسته (10 گرم)
آب                          200 میلی لیتر (1 لیوان)
پرتقال                     2 عدد
پودر دارچین             1 قاشق چایخوری
زنجبیل رنده شده      1 قاشق چایخوری

روش تهیه و استفاده
قبل از هر کاری آب پرتقال ها را
بگیرید. بهتر است پوست آن ها را سالم و کامل نگهدارید و ژلاتین را داخل آن
ها بریزید تا زیباتر و جذاب تر باشد. بعد از گرفتن آب پرتقال ها آن را به
ژلاتین اضافه کنید. می توانید آب پرتقال را از صاف کنید تا کاملاً یکدست
باشد. ترکیب را به 200 میلی لیتر آبی که داشتید افزوده و داغ کنید. به طور
مرتب مواد را هم بزنید. زمانی که ترکیب به حالت جوش رسید دارچین و زنجبیل را اضافه کنید. در پایان کافی است که ترکیب به دست آمده را داخل پوست پرتقال ها بریزید.
زمانی که ژلاتین سفت و سرد بشود نتیجه ی زیبا و البته خوش طعمی حاصل می
شود. این دسر سالم برای تقویت سیستم ایمنی بدن اعضای خانواده بسیار مفید
است.



فرنی با بادام و برنج

به نقل از مادربانو، فرنی از جمله دسرهایی است که مورد توجه مادرانی
قرار دارد که فرزند عزیزشان تازه غذاخور شده است. همین طور صبحانه ی مقوی و
خوشمزه ای است برای سایر اعضاء خانواده. البته با توجه به نزدیکی ماه
مبارک رمضان برای افطار نیز توصیه می شود. این فرنی به دلیل داشتن بادام
بسیار مقوی است.

موادلازم:

یک پیمانه برنج

یک ونیم پیمانه بادام پوست گرفته شده

شیر به مقدار لازم

کره به مقدار لازم

نبات، هل و گلاب به مقدار لازم

و اما طرز تهیه:

برنج را به مدت چند ساعت (ترجیحا تا ۱۰ ساعت) بگذارید خیس بخورد تا خوب
نرم شود. در این فاصله بادام ها را در آب جوش ریخته تا پوستشان به آسانی
جدا شود و بگذارید در آب (دو برابر پیمانه بادام ها) بماند. بعد از اینکه
برنج خوب خیس خورد آب آن را خالی کرده و درمخلوط کن بریزید. سپس بادام ها
را با همان آبی که خیس خوردند داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن
کنید تا کاملا برنج و بادام له شود و برنج و بادام مخلوطشان چیزی شبیه به
شیر شود. (اگر به آب بیشتری نیاز داشتید برای مخلوط کردن حتما اضافه کنید)
این مخلوط را در قابلمه ریخته و پس از اضافه کردن شیر، با شعله ملایم هم
بزنید. نکته مهم این است که حتما شیر را به تدریج اضافه کنید تا به غلظت
مورد نظرتان برسد. چون بر اساس جنس برنج و مقدار بادام، مقدار شیر نیز
متغیر است. از هم زدن غافل نشوید به این دلیل که تا قبل ازاینکه مخلوط برنج
و بادام قوام لازم را پیدا کنند، ممکن است سریع گوله شوند. به محض اینکه
فرنی آماده شد و قوام لازم را پیدا کرد، کره را به میزان دلخواهتان و همین
طور نبات، گلاب، هل و یا پودر هل را به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید بر
روی حرارت ملایم جا بیفتد. در این فاصله هر ده دقیقه یک بار فرنی را هم
بزنید. در پایان در صورت تمایل روی آن دارچین ریخته و نوش جان کنید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top