مقابله با سرطان سینه به وسیله این خوراکی ها

مقابله با سرطان سینه به وسیله این خوراکی ها

مقابله با سرطان سینه به وسیله این خوراکی ها

plate-wheatgrass-heart

می خواهیم به برخی از بهترین مواد خوراکی
که در سرکوب سلول های سرطانی نقش دارند اشاره کنیم و باز هترین خواص و
ویژگی های آنان برای پیشگیری از سرطان اطلاع پیدا کنیم می توانید با مصرف
آن ها از شر سرطان سینه در امان بمانید

 برخی افراد فکر می‌کنند که سرطان سینه
تنها در زنان شایع است، در صورتی که این سرطان در مردان نیز وجود دارد. به
علت افزایش این نوع سرطان در میان مردان و زنان، افراد به دنبال راهی برای
پیشگیری از آن‌ هستند. یکی از عوامل‌ مهم به وجودآورنده سرطان، مصرف
محصولاتی است که حاوی سموم سرطان‌زا هستند؛ این سموم گاهی اوقات در محیط
اطراف نیز وجود دارند.

تحقیقات و مطالعات فراوانی تمرکز خود را بر روی کشف مواد طبیعی یا خوراکی‌هایی گذاشته‌اند که از سرطان سینه پیشگیری می‌کنند.

مطالعه‌ای جدید در مرکز علوم بهداشتی واقع
در نیواورلئال 6 ماده غذایی موجود در سبزیحات، میوه‌ها، ادویه‌جات و ریشه
برخی گیاهان را کفش کرده است که 100 درصد از سلول‌های سرطان سینه را از بین
می‌برد. آن‌ها توانسته‌اند با ترکیب این مواد به نتیجه‌ای بسیار مطلوب در
برطرف کردن سلول‌های سرطانی در این نوع سرطان دست یابند.

در اینجا فهرست این مواد را برای شما آماده
کرده‌ایم که با ترکیب آن‌ها می‌توانید 100 درصد سلول‌های سرطانی در سرطان
سینه را از طریق مهار و تهاجم به آن‌ها و در نهایت با توقف چرخه سلولی آن
سلول‌ها از بین ببرید و رشد 80 درصذ از آن‌ها را مهار کنید:

کورکومین و ایزوفلاون موجود در سویا
زردچوبه
ایندول-3-کاربینول موجود در خانواده کلم‌ها
C-فیکوسیانین موجود در اسپیرولینا
رسوراترول موجود در انگور
کورستین موجود در چای و سبزیجات و میوه‌ها


ته دیگ و نان سوخته از عوامل سرطان

ته دیگ و نان سوخته از عوامل سرطان

مطالعات علمی جدید دانشمندان نشان می دهد ته دیگ و نان سوخته از مهم ترین عوامل بروز سرطان به شمار می روند.

ته دیگ و نان سوخته و به طور کلی هر موادی که در ته ظرف باقی می ماند عامل اصلی بروز سرطان به  شمار می رود.

بررسی ها نشان می دهد، ته دیگ  های سوخته
که در رنگ سیاه هستند برای سلامتی مضر هستند و چربی های آن به دور قلب می
نشیند و مشکل های زیادی درست می کنند چربی های  ته دیگ و نان سوخته در ته
دیگ مشکلات گوارشی زیادی ایجاد می کند و باعث نفخ معده نیز می شود.

 ته دیگ باعث بروز سرطان  معده و  روده می
شود و پزشکان توصیه می کنند هیچ گاه مواد غذایی باقی مانده  در ته  ظرف ها و
ته دیگ مانند برنج و نان را نباید خورد زیرا هیچ ارزش غذایی ندارند و بر
عکس درد سرساز و مشکل آفرین هستند
.




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top