تاثیر آبلیمو در کنار چای سبز
تاثیر آبلیمو در کنار چای سبز
پیشنهاد می کنیم برای افزایش خاصیت چای سبز
به آن مقداری آبلیمو اضافه کنید و در افزایش تاثیرات مثبت آن برای بدنتان
سهیم باشید سعی کنید همیشه آبلیمو در کنار چای سبز قرار دهید و باعث سم
زدایی بهتر بدنتان شوید
چای سبز می تواند تاثیر مثبتی در لاغری
افراد به خصوص افراد باردار داشته باشد و همچنین در افزودن لیمو به چای می
تواند خاصیت ضد سرطانی آن را افزایش دهد.
ریختن آب لیمو در چای سبز باعث پیشگیری از بیماری های زیادی می شود و
همچنین برای افراد باردار هم مفید است به همین دلیل توصیه هایی در خصوص
زمان مصرف آن می شود.
دکتر نیستانی متخصص تغذیه گفت: ریختن آب لیمو در چای سبز باعث افزایش خواص سودمند این نوع چای می شود.
آب لیمو در چای سبز باعث پیشگیری از بیماری های قلبی و سرطان و دیابت می شود.
ویتامین c موجود در آب لیمو باعث خارج شدن مواد آنتی اکسیدان از برگ های چای سبز می شود.
چای سبز می تواند تاثیر مثبتی در لاغری افراد به خصوص افراد باردار داشته
باشد و همچنین در افزودن لیمو به چای می تواند خاصیت ضد سرطانی آن را
افزایش دهد.
توصیه می شود زمانی که چای خنک شده است از آب لیمو استفاده شود تا ویتامین c موجود در آب لیمو در اثر گرمای چای تخریب نشود.
خطاهای رایج در حین غذا خوردن
خطاهای رایج در حین غذا خوردن
گاهی اوقات در زمینه غذاخوردن اشتباهات
زیادی مرتکب می شویم و حواسمان نیست چه آسیبی به سلامتی مان میزنیم می
خواهیم به برخی از این اشتباهات رایج و شایع اشاره کنیم
در اینجا به 10 اشتباه در غذا خوردن اشاره میکنیم که باعث مضر و سمی شدن غذاهای سالم و یا منجر به از بین رفتن خواص آنها میشود.
1-توت فرنگی را خرد میکنید. توت فرنگی را
هنگام خوردن نبرید و آن را کامل بخورید زیرا برخی مواد مغذی و ویتامینهای
موجود در آن به خصوص ویتامین C به اکسیژن و نور حساس است. زمانی که شما
توتفرنگی را میبرید، برخی مواد مفید آن را از بین میبرید.
2-سیر را در فضای آزاد قرار نمیدهید. سیر
دارای آنزیمی به نام آلیسین است که ضدسرطان است و هنگامی که در معرض اکسیژن
قرار گیرد، فواید آن موثرتر میشود. به همین دلیل بهتر است قبل از اینکه
سیر را به غذا وارد کنید آن را خرد کنید و به مدت 10 دقیقه در فضای باز
قرار دهید تا آلیسینهای موجود در آن بهخوبی فعال شود.
3-آب ماست را بیرون میریزید. آبی که بر
روی ماست جمع میشود سرشار از پروتئین و ویتامین B12 و مواد معدنی همچون
کلسیم و فسفر است و نباید دور ریخته شود. به جای دور ریختن آن، ماست را هم
بزنید.
4-گوجه فرنگی خام را بیشتر ترجیح میدهید.
گوجه فرنگی پخته یا کبابشده بسیار مفیدتر از گوجه فرنگی خام است. گوجه
فرنگی پخته یا کبابشده خاصیت ضدسرطانی دارد و با مشکلات قلبی مبارزه
میکند و آنتیاکسیدان بیشتری دارد.
5-گوشت را با شعله یا دمای بالا کباب یا
بریانی میکنید. بریان کردن یا کباب کردن بیش از حد گوشت، خطر ابتلا به
سرطان را افزایش میدهد. گوشت پخته و یا گوشتی که در شعلهای کم کباب یا
سرخ میشود، مفیدتر و بهتر است.