آموزش نکاتی برای انتخاب و خرید لباس عروس
قبل از انتخاب زمان و مکان مراسم عروسی سراغ خرید لباس نروید
در مدل سبک لباس عروسی خود فکر کنید و برای آن برنامه ریزی کنید. نوع لباس عروس را بر اساس فصلی که مراسم شما در آن برگزار می شود انتخاب کنید و یا محل برگزاری و تالار عروسی می تواند در انتخاب شما تاثیر گذار باشد. به عنوان مثال اگر شما عروسی خود را در فضای باز برگزار می کنید لباس عروسی تان بهتر است از زرق و برق زیادی برخوردار باشد که چشمگیر باشد و جلوه لباس عروسی شما را به حد اعلی برساند.
لباسی که دوست دارید ممکن است مناسب فصل و مکان عروسی ای که رزرو کرده اید نباشد. برای مثال یک لباس ابریشمی برای عروسی در یک شهر جنوبی در تابستان اصلا مناسب نیست و به محض پوشیدن لباس شروع به عرق کردن می کنید.
صادق ترین افراد را برای پرو و انتخاب لباس عروس با خودتان ببرید
بیشتر فروشگاهها تنها به شما اجازه آوردن 2 و نهایتاً سه همراه را برای انتخاب لباس می دهند. پس یک جمعیت 12 نفری خوشحال و خندان که زمانی که از اتاق پرو با لباس عروس بیرون می آیید با گریه خوشحالی از دیدن شما جیغ و فریاد می کنند وجود ندارد. بنابراین صادق ترین و احساسی ترین افرادی را که می شناسید همراهتان ببرید. مادرتان ( به عنوان صادق ترین ) اگر لباسی به شما نیایید صادقانه می گوید ( چون پس از امتحان کردن چندین لباس دیگر به اندازه کافی دید واقع بینانه نخواهید داشت) و عمه تان ( به عنوان حساس ترین ) به شما می گفت که در هر لباسی زیبا هستید. و دوستانتان که در خانه می ماندند.
از نظر دیگران استفاده کنید و بشنوید اما نگذراید که نظر آنها تحمیلی باشد. اگر شما لباس عروس خود را بر اساس علایق دیگران نه سلیقه خود انتخاب کنید ممکن است در آینده پشیمان شده و حسرت گذشته را بخورید. همچنین می توانید از نظر داماد هم در این مورد آگاه شوید. بیشتر عروس ها تمایل دارند که داماد عروس و لباس عروس را تا زمان مراسم و حضور در تالار پذیرایی نبینند اما ممکن است ایده او باعث تغییر نظر شما و در نتیجه انتخاب لباسی با سلیقه و نظر طرفین انجام شود.
اگر در زندگی روزانه خود لباس دکلته نمی پوشید برای روز عروسی هم این کار را نکنید
در انتخاب لباس عروس بر اساس مد روز و مقطعی دقت کنید. زمانی که در آینده به لباس عروس خود از میان عکس ها نگاه می کنید اگر لباس شما با مد زمان خود طراحی شده باشد و بسیار خاص باشد عکسی دموده شده و منقضی شده به نظر می رسد. پس لباسی که انتخاب می کنید سعی کنید نا متعارف نباشد.
90 درصد لباس عروسهایی که می بینید دکلته هستند و زمانی که فکر می کند چند درصد از لباسهای معمولی که روزانه می پوشید دکلته هستند ارتباط معقولی بین این دو پیدا نمی کنید. به شما گفته شده بود که امروزی باشید و لباس دکلته انتخاب کنید. اگر چه هرگز در کل زندگیتان لباس این مدلی نپوشیده اید. روز عروسی روز امتحان کردن سبک جدید لباس نیست.
اگر لباسی که در فروشگاه می پوشید مناسب نیست، تصور نکنید که اگر سایز خودتان را بپوشید بهتر خواهد شد
زمانی که شما یک مدل لباس را برای امتحان پوشیدید به شما گفته شد که اگر همان لباس را اما سایز خودتان بپوشید برایتان بسیار متناسب خواهد بود. اما زمانیکه لباس دکلته سایز شما به دستتان رسید شوکه می شوید برای اینکه در قسمت بالای لباس دقیقا سایز شما نبود و روی تنتان گشاد بود. به همین دلیل شما مجبور به ایجاد تغییراتی در لباستان می شوید.
در انتخاب لباس عروس دقت لازم را انجام دهید. لباسی که انتخاب می کنید باید کاملا اندازه شما باشد و با بدن شما فیت شود. از این جهت سعی کنید در روزهایی لباس عروس را انتخاب کنید که به مراسم خود نزدیک باشد. چرا که ممکن است تا زمان مراسم در اثر احساسات و استرس ها تغییر سایز داشته باشید و هنگامی که لباس عروس را می پوشید زیبایی لازم را نداشته باشد و زمان لازم جهت تغییر در آن را از دست داده باشید.
از فروشگاه های خرید کنید که خیاط داشته باشند
اگر لباس سفارشی تان به دستتان رسید و مناسب نبود می توانید از فروشگاهی که لباس را به شما فروخته بخواهید که لباس را سایز شما کند. به علاوه اینکه خیاطهای خود فروشگاه معمولاً با لباسهایی که می فروشند آشنا بوده و بدون اتلاف وقت می توانند به شما بگویند که چه اقداماتی می شود برای سایز کردن و اصلاح لباس انجام داد و چه کارهایی قابل انجام نیست.
در عین حال لباس شما باید راحتی لازم را داشته باشد. چرا که شما با این لباس زمان زیادی را سپری می کنید. از باغ و آتلیه عروس گرفته تا قدم زدن و رقصیدن در تالار عروسی، یک لباس عروس راحت و سبک باعث می شود شما در طول روز احساس خستگی کمتری کنید و در نهایت باعث کاهش استرس شما و بهتر بودن شما در مراسم می شود. این یکی از کلیدی ترین نکات در انتخاب لباس عروس است.
لباسهای یک بار پوشیده شده عالی هستند
برای میزان هزینه و بودجه ای که برای خرید لباس عروس محاسبه کرده اید برنامه ریزی کنید. شما کل بودجه را برای خرید لباس عروس خود صرف نکنید چرا که ممکن است نیاز باشد تغییراتی در لباس عروس داشته باشید. به عنوان مثال تغییر اندازه، مدل، انجام کار دست روی لباس عروس یا اضافه کردن ملحقات در مراسم عروسی. چنانچه این برنامه ریزی را نداشته باشید ممکن است از موارد مهمی که احتمال می رود در آینده نیاز شود باز بنمایند.
می توانید از لباس هایی که یکبار پوشیده شده اند و قیمت آن ها بسیار پایین آمده است استفاده کنید.
اگر از لباسی که خریده اید متنفرید، وحشت نکنید
همیشه می توانید یک لباس دیگر بخرید و لباس اولی را به صورت آنلاین بفروشید.
برای خرید تور و سایر لوازم جانبی از سالنهای عروس خود را تحت فشار نگذارید
می توانید از سایر مکانها لوازم جانبی را خرید کنید. به طور مثال یک فروشگاه لوازم عروس در نیویورک قصد داشت یک تور عروس را به قیمت 1100 دلار به من بفروشد عکس تور را گرفتم و به یک پارچه فروشی بردم و آنها همان تور را به قیمت 375 دلار برای من درست کردند.
برای خرید لباس عروس فقط به عکس لباس ها بسنده نکنید
به فروشگاههایی بروید که بتوانید در میان رگال لباسها قدم بزنید به لباس ها دست زده و جنس آنها را لمس کنید. عکس لباسها با خود واقعی لباسها بسیار متفاوت است.
به حس خود اطمینان کنید
وقتی از مدل لباسهای زیادی خوشم آمد شگفت زده شدم! و خیلی از آنها می توانستند مناسب باشند اما تنها یکی است که ذهن شما را درگیر خودش می کند. پس از امتحان کردن تعدادی لباس، کمی قدم بزنید انتخابهای دیگر را از ذهن خود پاک کنید و تنها یکی را که دائم به آن فکر کرده و خودتان را در آن تصور می کنید انتخاب کنید. این یک امر درونی است.
قبل از رفتن به خرید یک غذای خوب بخورید
حتی اگر فکر می کنید تا جایی که ممکن است می خواهید لاغر شوید. اگر گرسنه باشید عصبی می شوید و در این صورت همه چیز بدتر می شود. با معده خالی من تبدیل به یک آدم مردد، احساساتی و افتضاح می شوم. پس قبل از رفتن به خرید لباس عروسی یک غذای عالی بخورید.
از خرید لباس یک سایز کوچکتر و تحت فشار قراردادن خود برای لاغر شدن خودداری کنید
فروشگاه جی کرو تنها یک سایز 2 از مدل لباس انتخابی من داشت. من سایز 2 نیستم و هرگز هم نبوده ام اما خودم را متقاعد کردم که با خوردن آب سبزیجات و ورزش هر روزه سایز 2 خواهم شد. حدس بزنید چه اتفاقی افتاد؟ روز عروسی رسید ولی من به سایز 2 نرسیدم و سخت ترین کارم در لباس عروسی نفس کشیدن بود. اگر لباستان آستین دار است مطمئن شوید که می توانید به راحتی دستتان را بالا بیاورید.
************
هنگامی که برای خرید لباس عروس به بازار می روید ، ممکن است با مشکلات و مسایلی روبرو شوید که قبلا فکر آن را نکرده بودید و این باعث می شود بخش زیادی از وقت شما هدر برود و از طرفی استرس و نگرانی شما نیز بیشتر شود.
لباس عروس را به سه طریق می توان تهیه کرد. در روش اول شما لباس عروس را سفارش می دهید تا برایتان بدوزند و سپس این لباس را از مزون می خرید. این روش اگرچه از قدیم مرسوم بوده اما این روزها دیگر به صرفه نیست. اولا چون هزینه زیادی برایتان خواهد داشت و ثانیا چون در سال های آینده نگهداری از لباس عروس تان دشوار خواهد بود.
روش دوم این است که سفارش دوخت لباس عروس را بدهید اما لباسی که برای شما دوخته شده را اجاره کنید. هزینه این روش کمتر از خرید لباس عروس است اما این مزیت را دارد که متناسب با اندام شما و درست طبق سلیقه خودتان تهیه شده است. این لباس بعدها به عنوان لباس آماده به عروس خانم های دیگر اجاره داده می شود.
در روش سوم هم که این روزها مرسوم تر و به صرفه تر است، لباس عروس های آماده را اجاره می کنید و هزینه یک شب آن را می پردازید.
راهنمای خرید لباس عروس – ساده و راحت اما شاد و زیبا
لباس عروس هایی که دامن آنها A شکل است و یا دامن پف دار دارند، برای عروس خانم هایی که قسمت های پایین بدن آنها چاق است و اصطلاحا اندامی گلابی شکل دارند، مناسب است. مدل های پری دریایی برای عروس خانم هایی که از اندامی متناسب برخوردارند مناسب تر است
لباس عروس هایی که دامن آنها A شکل است و یا دامن پف دار دارند، برای عروس خانم هایی که قسمت های پایین بدن آنها چاق است و اصطلاحا اندامی گلابی شکل دارند، مناسب است. مدل های پری دریایی برای عروس خانم هایی که از اندامی متناسب برخوردارند مناسب تر است.
اگر قدتان بلند نیست، لباس پرنسسی نپوشید
لباس های پرنسسی بیشتر برای عروس خانم های قد بلند مناسب اند چون دامن این لباس ها خیلی پف دار است و خودبه خود قد شما را کوتاه تر جلوه می دهد. بنابراین اگر شما ریزنقش هستید یا قد چندان بلندی ندارید، بهتر است به کمک خانم صاحب مزون به دنبال مدل هایی بگردید که به اندام شما مثل شمع بنشیند. اگر کسانی که قد کوتاهی دارند، در شب عروسی لباس های پف دار بپوشند، کوتاه تر به نظر می رسند. اگر خیلی ظریف و کوچک باشید، در لباس عروس های حجیم و پف دار گم خواهید شد. اگر ریزنقش و چندان قدبلند نباشید، لباس عروس های بلند و ماکسی شما را قدبلندتر نشان می دهد.
سایز لباس ، بین تولید کنندگان مختلف متفاوت است و یک روش استاندارد بری تعیین سایز لباس وجود ندارد. منظورم این است که مثلا ممکن است سایز 40 یک لباس مارک “الف” ، با یک لباس سایز 40 مارک “ب” از نظر اندازه متفاوت باشد. بهتر است لباس را بپوشید و یا اگر از طریق اینترنت خرید می کنید ، اندازه دورسینه ، دور کمر و دورباسن خود را با لباس تطبیق بدهید تا اطمینان حاصل کنید که لباس اندازه شماست و بعد نسبت به خرید آن اقدام کنید.
برخی از مدل های لباس عروس، یک قسمت تزئینی وجود دارد، نظیر یک پاپیون و یا چیزی شبیه به یک روبان یا کمربند و… که جهت جلوه دادن به لباس عروس استفاده می شود. در هنگام انتخاب لباس عروس، دقت کنید که این قسمت تزئینی، در کجای لباس است. اگر شما ریزنقش هستید این قسمت تزئینی نباید در قسمت های پایین تنه شما باشد چرا که شما را کوتاه تر نشان می دهد. برای خانم های ریزنقش هرچه این قسمت بالاتر از کمر لباس عروس باشد کمک می کند که شما قدبلند تر به نظر برسید.
در مقابل اگر شما چاق هستید، بهتر است قسمت تزئینی لباس عروس در حوالی کمر آن باشد. این موضوع می تواند تاثیر زیادی در انتخاب شما داشته باشد.
قسمت مهم دیگر در لباس عروس، یقه آن است. شکل یقه را باید قبل از هرچیز با توجه به فرم هیکل تان انتخب کنید. به عنوان مثال لباس عروس های یقه هفت برای عروس های کوتاه قد که کمی هم چاق هستند مناسب تر است. عروس هایی که بازوهای پُر دارند بهتر است از مدل های دکلته استفاده نکنند.
از قدیم ها در ذهن بیشتر ما لباس عروس سفید بوده است ولی خیلی هم به این قانون نانوشته اعتماد نکنید. اگر سری به مزون های دوخت لباس عروس بزنید، می بینید که بدتان نمی آید، لباس عروس هایی با رنگ کرم، نباتی و حتی بژ سفارش دهید. بد نیست رنگ این لباس عروس ها را هم روی پوست تان امتحان کنید. شاید شما در یک لباس عروس کرم خیلی زیباتر از یک لباس عروس سفید به نظر برسید. دقت کنید اگر لباس عروس تان را در این رنگ ها انتخاب می کنید، حتما باید تورتان را هم در همین مایه ها و تونالیته های رنگی انتخاب کنید.