طرز تهیه خوراک قارچ و مرغ

خورش قارچ و مرغ

خورشت قارچ و مرغ

 

سینه مرغ 3 عدد  .  پیاز 1 عدد  .  سیر 2 حبه  .  قارچ 200 گرم  .  زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

آرد 1 قاشق چایخوری  .  زرده تخم مرغ 1 عدد  .  آبلیمو 1 قاشق چایخوری .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

خورش قارچ و مرغ

 

طرز تهیه : داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه روغن داغ شد قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها کمی نرم شوند ( فقط باید کمی تفت دهید و سرخ نکنید ).

 

پس از اینکه قارچ ها نرم شدند آرد و نمک و فلفل اضافه کنید ، خوب مخلوط نمایید و از روی حرارت بردارید.

 

خورش قارچ و مرغ

 

پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سینه های مرغ
خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند ، پس از اینکه
رنگ مرغ ها تغییر کرد 1 لیوان آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را
بگذارید تا سینه های مرغ با حرارت ملایم به مدت 30 – 40 دقیقه بپزند و نرم
شوند.

 

پس از اینکه آب قابلمه نصف شد و سینه های
مرغ نرم شدند قارچ سرخ شده ، زعفران دم کرده و آبلیمو را اضافه و مخلوط
کنید ، 10 دقیقه اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بجوشند.

 

زرده تخم مرغ را
بزنید و پس از 10 دقیقه به خورشت اضافه و خوب مخلوط کنید ، 15 دقیقه دیگر
بگذارید با حرارت ملایم خورش بجوشد و جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه
نان یا برنج سرو کنید.

 



پیری پیری چیکن

غذای آفریقایی,مرغ سوخاری,مرغ کبابی

غذای آفریقایی,مرغ سوخاری,مرغ کبابی,کبار مرغ در فر,کباب مرغ کامل,غذای رژیمی,پخت مرغ رژیمی

پیری پیری چیکن

مواد لازم

مرغ بزرگ

1 عدد

سیر خرد شده

8 حبه

زنجبیل تازه رنده شده

1 ق غ

فلفل چیلی پیری پیری یا فلفل قرمز

1 ق چ

روغن

3 ق غ

شیر نارگیل

1 عدد حدود 400 میلی لیتر

آب و رنده پوست لیمو

2 عدد بزرگ

فلفل سفید

1 ق چ

 

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه پیری پیری چیکن
که طبخ مرغ به روش آفریقایی و با فلفل پیری پیری که البته میتوانید فلفل
قرمز را جایگزینش کنید  آشنا میکنیم .

در دستور ا صلی این غذا از روغن پیری پیری استفاده شده که شما میتوانید انواع دیگر روغن را جایگزین نمایید .

مرغ را از قسمت سینه روی سطحی تمیز بگذارید . با قیچی تیز آشپزخانه از قسمت دم مرغ در امتداد ستون فقرات برشی ایجاد کنید . همین کار را در سمت دیگر ستون فقرات مرغ انجامدهید .

مرغ را برگردانده و بازش کنید و با فشار دست به پایین مرغ را صاف کنید .

سیر ، زنجبیل ، چیلی ، شیر نارگیل، روغن ، فلفل سفید ،  آب و رنده پوست لیمو ترش را با هم مخلوط نمایید .

مرغ را داخل ظرفی کم عمق گذاشته و تما سطحش را با این ترکیب
آغشته کنید  و در ظرف را گذاشته و حداقل نیم ساعت تا یک شب در یخچال
بگذارید تا مزه دار شود . اگر زمان کمی برای مزه دار کردن مرغ داشتید نیازی
نیست مرغ را در یخچال نگهداری کنید . یک ساعت قبل از پخت مرغ را از یخچال
خارج کنید تا به دمای اتاق برسد.

میتوانید قبل از پخت روی مرغ نمک بپاشید که این قسمت جزو دستور پخت نیست ولی ذائقه ی ایرانی غذای بدون نمک را نمیپسندد.

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و مرغ را به
همراه باقیمانده سس داخل ظرف مخصوص فر گذاشته و سس را رویش بدهید و در فر
بگذارید . بعد از 10 دقیقه دما را به 180 درجه کاهش دهید و به طبخ ادامه
دهید تا روی مرغ طلایی شود .

پیری پیری چیکن را میتوانید با برش های سیب زمینی آغشته به فلفل سیاه ، برش های لیمو و برش های فلفل و چند ساقه گشنیز سرو نمایید .



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top