چگونه بیماری‌های چشمی را به موقع تشخیص دهیم؟ چگونه بیماری‌های چشمی را به موقع تشخیص دهیم؟

اینقدر زهر نخورید!

مسئله اینجاست که میزان بالای آرسنیک باعث ابتلا به سرطانهای پوست، ریه و
مثانه و همچنین بیماری‌های دیابت و قلبی و عروقی می‌شود. در نتیجه باید
حواستان به غذاها و نوشیدنی‌هایی که ممکن است این ماده را به بدنتان منتقل
کند باشد.

 
آرسنیک هم به صورت طبیعی از فرسایش سنگ و خاک به وجود می‌آید و هم
در قالب حشره‌کشها توسط بشر تولید می‌شود. به آرسنیک طبیعی، آرسنیک
ارگانیک گفته می‌شود و تصور می‌شود که غیر سمی است و به صورت طبیعی بدن
می‌تواند آن را دفع می‌کند. اما آرسنیک صنعتی، آرسنیک غیرارگانیک نام دارد و
کارسینوژنی شناخته شده است.

 
یک نکتۀ دیگر دربارۀ آرسنیک این است که طول عمر بسیار بالایی
دارد، و حتی با این وجود که در حال حاضر مصرف این ماده در آفت کشها ممنوع
شده، اما بقایای آن حالا حالاها در خاک باقی خواهد ماند.

در واقع
گریزی از آرسنیک نیست، اما با تغییر رژیم غذاییتان می‌توانید میزان تماستان
با آرسنیک را کاهش دهید. کاترین کاتینگهام، متخصص تغذیه می‌گوید: “سعی
کنید رژیم غذایی متنوع و سالمی داشته باشید و خود را به تنها چند غذا
وابسته نکنید. بدین ترتیب حتی اگر چند غذا هم به آرسنیک آلوده باشند، در
مجموع تماس خود را با این مادۀ سمی کاهش داده‌اید.”

در زیر با چند
خوراکی‌ای که اگرچه نباید ناگهان به کل از رژیمتان حذف کنید، اما در عین
حال نباید هر روز آنها را بخورید، آشنا می‌شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top