با یک نوشیدنی از بیماری ام اس فاصله بگیرید
بیماری ام اس ! حتی شنیدن نامش هم تن ما عصر تکنولوژی ها
را می لرزاند. در مطالب قبلی دلایل ابتلا به این بیماری را برایتان گفتیم
اما در این بخش جدیدترین یافته ی محققان برای پیشگیری از ابتلا به بیماری ام اس را خواهیم گفت.
بعد از انجام تحقیقات و مطالعات بر روی 2.788 فرد مبتلا به ام اس و 4.000 فرد سالم دانشمندان دریافتند که افرادی که از قهوه استفاده نمی کنند بیشتر در مرض ابتلا به ام اس قرار می گیرند.
محققان سوئدی دریافتند افرادی که اصلا قهوه مصرف نمی کنند یک و نیم برابر بیشتر از افرادی که حداقل 6 فنجان قهوه در طول هفته مصرف می کنند مبتلا به ام اس می شوند.
در مطالعه ایالات متحده، آن دسته از مردم که قهوه نمی نوشند خطر ابتلا به بیماری ام را تا یک و نیم برابر در خود افزایش می دهند.
قهوه خاصیت دفاعی بدن را افزایش می دهد. طبق جدیدترین مطالعات پزشکان دریافتند که افرادی که به هیچ عنوان قهوه مصرف نمی کنند یک و نیم برابر بیشتر در معرض ابتلا به ام اس بیماری عصر تکنولوژی مبتلا می شوند. همچنین دانشمندان بیان کردند که مصرف قهوه به میزان یک فنجان در روز خطر ابتلا به آلزایمر و پارکینسون را تا حد قابل توجهی کاهش می دهند.
سالها پیش نیز محققان دریافتند که مصرف یک فنجان قهوه در روز تا 25 درصد خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.
سازمان جهانی بیماری های مربوط به سیستم عصبی با انجام مطالعات بر روی 2.5 میلیون مبتلا به بیماری ام اس دریافتند که این بیماری بر روی تطلب بافت عصبی به طور مستقیم اثر گذاشته و عملکرد طبیعی ان را مختل می کند.
متاسفانه
سن ابتلا به ام اس در حال کاهش است و هم اکنون بین 20 تا 40 سال بیشترین
مبتلایان را دارد که در بین این بیماران آمار زنان چندین برابر مردان است.
علائم و درمان “کبد چرب”
کبد چرب چیست؟
کبد
دومین عضو بزرگ در بدن انسان است و مسئول به اصطلاح رد کردن تمام مواد
غذایی و نوشیدنی مصرف شده از صافی است که این بدان معناست که کبد فاکتورهای
مضرر مواد غذایی را گرفته و آنها را به صورتی بدون ضرر وارد سیستم های
دیگر بدن می کند. کبد به طور طبیعی خود را توسط سلول هایی ترمیم و پاکسازی
میکند اما اگر فاکتورهای منفی وارد شده بیار باشند در این کار اختلال رخ می
دهد.وجود چربی در کبد هر انسانی طبیعی است اما اگر کبدی دارای 5 تا 10 درصد چربی باشد کبد چرب نامیده می شود.کبد چرب یک موقعیت مخرب را در بدن ایجاد می کند و بدتر اینکه هیچ علامت هشدار دهنده ای در ابتلا ندارد.10 تا 20 درصد مردم آمریکا مبتلا به کبد چرب هستند و این آمار برای ایرانیان چیزی بالغ بر 40 درصد است و این هشدار بزرگی برای مردم ایران محسوب می شود.
علل ایجاد کبد چرب چیست؟
عادات
و رفتارهای غلط بسیاری ایجاد کننده این بیماری هستند که بارزترین و مهم
ترین آنها مصرف الکل و مشروبات الکلی ,مصرف مواد غذایی چرب ، اضافه وزن ،
نداشتن فعالیت بدنی سالم یعنی همان ورزش و تحرک مفید، سوء تغذیه ، فشار خون بالا ، بارداری ، مصرف داروهایی همچون آسپرین و تتراسایکلین هستند.
علائم ابتلا به کبد چرب
علائم و نشانه های کبد چرب چیست؟
خستگی و بی حالیکاهش وزن و اشتهاتهوعضعف عمومیدرد در مرکز و یا سمت راست بخش بالای شکم
روش های درمان کبد چرب
راههای درمان کبد چرب:
داروهایی که مقاومت به انسولین را درمان میکنند مانند متفورمینداشتن رژیم غذایی مناسب به خصوص رژیم غذای حاوی میوه ها و سبزیجات و غذاهای کم چربمصرف سیر و پیاز, چغندر , کلم و..مصرف آب لیمو ترش در آب داغ البته این روش برای افرادی که مشکل معده دارند توصیه نمی شودکاهش وزنخودداری از مصرف خودسرانه دارو در زمان هر نوع بیماریمصرف ویتامین E البته به اندازه و با مشورت با پزشکترک مخدراتورزشخودداری از مصرف مواد غذایی فریز شده – زود پز شده – ترشیجات – رب – سس ها – نمک زیاد – چای پر رنگ – فست فودها – آب همراه غذا – دوغ همراه غذا -تنقلات شور – روغن های سرخ کردنی – لبنیات پر چرب و..