قرص‌هایی خوشمزه برای افراد در انتظار عمل جراحی

اگر استخوان‌هایتان را دوست دارید، شیر پاستوریزه نخورید!

 شیر تنها نوشیدنی است که به شدت مصرف آن به کودکان توصیه می‌شود در
حالی که همین شیر پاستوریزه ممکن است به بدن کودکان صدمه بزند. نوشیدن شیر
پاستوریزه و یا سایر محصولات لبنی آن‌طور که صنعت لبنیات جلوه می‌دهد برای
سلامتی استخوان‌ها و سلامتی عمومی افراد خوب نیست.
صنعت
لبنیات در 50 ساله اخیر به شدت تلاش کرده است تا مردم را متقاعد کند که
محصولات لبنی پاستوریزه همچون شیر یا پنیر سطح کلسیم آن‌ها را افزایش
می‌دهد که این ادعا کاملا اشتباه است.
در واقع
فرآیند پاستوریزاسیون تنها کربنات کلسیم تولید می‌کند که بدون وجود عامل
کی‌لیت نمی‌تواند به سلول‌ها راه یابد و به همین دلیل بدن برای جذب کربنات
کلسیم به خون، کلسیم استخوان‌ها و بافت‌های خود را می‌کشد و در نهایت بدن
دچار پوکی استخوان و سایر مشکلاتی از این دست می‌شود. علاوه بر این، لبنیات
پاستوریزه حاوی مقادیر کمی منیزیم برای جذب کلسیم است. 
تحقیقی
که در مجله پزشکی بریتانیا منتشر شد و بر روی هزاران فرد سوئدی انجام شد
نشان داد که شیر گاو می‌تواند تاثیری منفی بر سلامتی داشته باشد به خصوص
اگر به مدتی طولانی مصرف شود. این تحقیق که بر روی 61433 زن بین 39 تا 74
سال برای 20 سال و 45339 مرد در همان محدوده سنی برای 11 سال انجام شد نشان
داد که هرچه بیشتر افراد  شیر گاو نوشیده‌اند، بیشتر امکان داشته است که
به پوکی استخوان یا شکستگی یا ترک‌خوردگی استخوان دچار شوند.


قرص‌های خوشمزه برای بیماران در انتظار عمل جراحی

 قرص‌ها بر اساس شکلات توسط محققان استرالیایی ساخته شده‌اند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، دانشمندان امیدوارند این قرص‌ها به درمان وضعیت افسردگی و آرامش بیماران پیش از عمل‌های جراحی کمک کنند. 

در واقع، ایده ساخت این گونه قرص‌ها در پزشکانی که مجبور به عمل های
جراحی کودکان هستند، بوجود آمد. آرام کردن و آماده کردن بیماران خردسال
برای عمل جراحی بسیار دشوار است، زیرا داروهایی که اکنون به افراد پیش از
عمل جراحی می‌دهند، طعم بسیار ناخوشایندی دارند. داروهای جدید دارای طعم
شکلات هستند. 

ضمنا، در کنار این، محققان بر روی ساخت آدامسی که تهوع را متوقف خواهد کرد، کار می‌کنند. 
با کمک این آدامس، غلبه بر احساسات ناخوشایندی که پس از به هوش آمدن ایجاد
می‌شود، امکان پذیر است . این آدامس قادر خواهد بود از بروز حالت تهوع ؛ که
اغلب در بیمارانی که تازه تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند بوجود می‌آید؛
جلوگیری کند.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top