پودینگ با پودر ژلاتین

پودر پودینگ و دسر های آماده

گروه غذایی: ژله – انواع ژله
دسر – انواع دسر
کرم – انواع کرم
پودینگ – نکته ها
مدت زمان آماده شدن: سریع
ابزارهای مورد نیاز: ماکروفر – گاز – یخچال
مواد لازم:
پودر پودینگ آماده مارک کنتون: 1 عدد
شیر: 2 لیوان
ورق ژلاتین: 3 تا 4 عدد

  • پودر پودینگ و دسر های آماده


نحوه استفاده از پودر پودینگ آماده به این صورت است:ابتدا پودر پودینگ را
در ظرفی ریخته، 2 لیوان شیر سرد را به آن اضافه کرده و هم می زنید. و روی
حرارت متوسط قرار داده و مرتب هم می زنید تا غلظتی به مانند فرنی پیدا کند.
سپس زیر حرارت را خاموش کرده .و توی ظرف سرو قرار دهید. در صورتی که
بخواهید به صورت قالبی در بیاید لازم است ورق های ژلاتین را داخل پودینگ
داغ انداخته، با قاشق هم بزنید و سعی کنید ژلاتین ها کاملا حل شود. بهتر
است برای یک بسته پودینگ 2 تا 3 ورق ژلاتین استفاده کنید. پودینگ را در
قالب ریخته در یخچال قرار داده بعد از چند ساعت آماده می شود.
نحوه استفاده از دسر های آماده ایرانی  به همین صورت است:پودر دسر را
بريزيد توي يك ظرف 2  ليوان شير سرد به آن اضافه كنيد كاملا حل كنيد. روي
حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوش آيد.وقتي به جوش آمد به مدت يك دقيقه صبر
کنید. سپس گاز را خاموش کنید و کمی صبر کنید تا کف روی شیر فروکش کند، 3
ورق ژلاتين را كه با آب خيس كرده ايد به آن اضافه كنيد. ورق ژلاتين را
كاملا در مايع شير حل كنيد. سپس در قالب بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال
قرار دهید تا آماده شود.

نحوه خارج کردن پودینگ از قالب: کف قالب را
در آب گرم برای چندین ثانیه قرار می دهیم سپس کمی از لبه های قالب  را اگر
قالب از جنس پلاستیک یا سیلیکون بود به جهت های مختلف می کشیم و تکان می
دهیم اگر باز جدا نشد این کار را دوباره تکرار می کنیم. تا کاملا از قالب
جدا شود.اگر فلزی بود با استفاده از آب ولرم و تکان دادن از قالب جدا می
کنیم. 

مرحله 1


  • پودر پودینگ و دسر های آماده

پودر دسر و یا پودینگ را در ظرفی ریخته.

مرحله 2


  • پودر پودینگ و دسر های آماده

 شیر سرد را به آن اضافه کرده و هم می زیند.

مرحله 3


  • پودر پودینگ و دسر های آماده


روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوش آيد.وقتي به جوش آمد به مدت يك دقيقه
صبر کنید. سپس گاز را خاموش کنید و کمی صبر کنید تا کف روی شیر فروکش کند،

مرحله 4


  • پودر پودینگ و دسر های آماده

ورق ژلاتين را كه با آب خيس كرده ايد به آن اضافه كنيد. ورق ژلاتين را كاملا در مايع شير حل كنيد. 

مرحله 5


  • پودر پودینگ و دسر های آماده

  • پودر پودینگ و دسر های آماده


سپس در قالب بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.در
صورت تمایل می توانید انواع ژله و میوه های خرد شده را داخل این کرم
بریزید.

مرحله 6


  • پودر پودینگ و دسر های آماده

  • پودر پودینگ و دسر های آماده


نحوه خارج کردن پودینگ از قالب: کف قالب را در آب گرم برای چندین ثانیه
قرار می دهیم سپس کمی از لبه های قالب  را اگر قالب از جنس پلاستیک یا
سیلیکون بود به جهت های مختلف می کشیم و تکان می دهیم اگر باز جدا نشد این
کار را دوباره تکرار می کنیم. تا کاملا از قالب جدا شود.اگر فلزی بود با
استفاده از آب ولرم و تکان دادن از قالب جدا می کنیم. 

مرحله 7


  • پودر پودینگ و دسر های آماده

  • پودر پودینگ و دسر های آماده




اسموتی انار و موز

1

مواد لازم : ( برای ۶ نفر)

آب انار خنک   ۳ لیوان

موز   ۳ عدد

ماست خنک   یک لیوان

عسل   ۲ قاشق غذاخوری ( با توجه به ذائقه خودتون میتونید مقدار عسل رو بیشتر درنظر بگیرید)

یخ به میزان لازم

طرز تهیه :

موز هاتون رو برش بزنید و حدود یک ساعت داخل فریزر قرار بدین تا یکم یخ بزنن.

2

بعد ماست ، موز و عسل رو به ترتیب داخل مخلوط کن بریزین.

3

آب انار رو هم اضافه کنید .

4

و در نهایت تکه های یخ و به مدت یک تا دو دقیقه مخلوط کنید تا مواد کاملا مخلوط شده و یکدست بشن .

سپس در لیوان ریخته و سرو کنید.

5

6



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top