برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی

برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی

زمان آماده سازی : 35 دقیقه

زمان سرد شدن: یک ساعت

زمان کباب کردن: 10 دقیقه

مواد لازم

425 گرم لوبیای سیاه پخته شده

نصف پیمانه ذرت

یک پیمانه چیپس ذرت، کاملا خرد شود (نصف پیمانه)

نصف پیمانه برنج قهوه ای

¼ پیمانه پیاز قرمز خرد شده

¼ پیمانه سس سالسا

برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی ,طرز تهیه برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی ,روش تهیه برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی ,[categoriy]

برگر
لوبیا سیاه و فلفل چیلی,طرز تهیه برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی,روش تهیه
برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی,طرز پخت برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی,آموزش
پخت برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی,مواد لازم برای برگر لوبیا سیاه و فلفل
چیلی,برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی خوشمزه,دستور پخت برگر لوبیا سیاه و فلفل
چیلی,زمان پخت برگر لوبیا سیاه و فلفل چیلی,آموزش آشپزی,آشپزی,انواع
ساندویچ

 زیره سبز

نصف تا یک قاشق چایخوری فلفل چیلی

یک حبه سیر، رنده شده

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

کلم برگ خرد شده

4 عدد نان همبرگر

سس فلفل

خامه ترش

برگ های گشنیز

تکه های آووکادو

روش تهیه

1.نیمی از لوبیا را پوره کنید و داخل یک کاسه متوسط بریزید. لوبیای باقی مانده، ذرت، چیپس ذرت، برنج قهوه ای، پیاز،  ¼ پیمانه سس سالسا، فلفل چیلی، زیره سبز و سیر را اضافه کنید.

2.
مواد را با هم خوب مخلوط و آنها رابا اندازه گلوله های کوچک 9 سانتی متری
در بیاورید. آنها را داخل سینی بچینید، روی آن را بپوشانید و یک ساعت پیش
از پخت استراحت دهید.

3. گلوله را کف دست صاف کنید. دو طرف آن را روغن زیتون بمالید. در تابه سرخ یا روی زغال کباب کنید تا کاملا سرخ شود.

4. کلم های رنده شده را داخل نان همبرگر قرار دهید، برگر را روی آن بگذارید و روی آن سالسا (یا سس فلفل)، خامه ترش، گشنیز، پنیر و آووکادو قرار دهید.

ارزش غذایی

کالری: 362

چربی: 17 گرم

کلسترول: 6 میلی گرم

چربی اشباع شده: 3 گرم

 کربوهیدرات: 46 گرم

چربی اشباع نشده: 6 گرم

فیبر: 9 گرم

 قند: 3 گرم

پروتئین: 36 گرم

ویتامین A: 340 میلی گرم

ویتامین C: 11 میلی گرم

سدیم: 600 میلی گرم

پتاسیم: 529 میلی گرم

 کلسیم: 232 میلی گرم

آهن: 3 گرم


با کدو برگر، برگری متفاوت را امتحان کنید

وعده غذایی: شام عصرانه

زمان پخت : 45 دقیقه

نوع غذا: لقمه ها

مناسب برای 2 نفر

کدو برگر

مواد لازم

برنج پخته‌شده :
دو قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ و کدو : از هر کدام دو عدد

جعفری و شوید خردشده : از هر کدام یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

آرد سوخاری : سه قاشق سوپخوری

آرد سفید و نان گرد : به میزان لازم

گوجه‌فرنگی کاهو، سس گوجه‌فرنگی : به میزان لازم

دستور پخت

-کدوها را رنده و آب آن را بگیرید.

-شوید، جعفری، برنج، تخم‌مرغ، نمک و فلفل را به کدو اضافه و هم بزنید.

-آرد سوخاری را هم اضافه و آرد سفید را تا جایی بریزید که کمی قوام یابد و با دست کمی ورز دهید.

-به اندازه‌ نان گرد کنید و در روغن سرخ کنید.

-به نان سس گوجه‌فرنگی بزنید و یک ورق از کدو و به ترتیب گوجه‌فرنگی و کاهو بگذارید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top