نوشیدنی های لب دوز و لب سوز برای عشاق
در این روزهای سرد زمستانی، خودتان و آقای داماد را مهمان یکی از این نوشیدنی های استثنایی کنید.
همین که هوا سرد می شود، هیچ چیز مثل حلقه کردن دست دور یک نوشیدنی گرم و خوردن آن هنگام تماشای برف و باران نمی چسبد.
چای عسل و شیر با ادویه
گرمای یک چای برای روزهای سرد فوق العاده است.
برای تهیه این چای یک کیسه چای، یک دانه هل، مقداری فلفل سیاه خرد شده، یک
عدد میخک، دو عدد چوب دارچین، مقداری زنجبیل تازه پوست کنده، یک فنجان آب
گرم، یک فنجان شیر، یک قاشق عسل، مقداری جوز و وانیل نیاز دارید. همه مواد
به جز عسل و شیر را در یک ظرف بریزید و بگذارید جوش بیاید. بعد از آن شیر و
عسل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد که دوباره جوش آمد آن را از روی
حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا مواد آن ته نشین شود و بعد آن
را در یک فنجان بریزید و نوش جان کنید.
قهوه کریول بفرما!
این قهوه در نیواورلئان زیاد مصرف می شود. 3 فنجان قهوه،
یک پر پوست پرتقال، یک پر پوست لیمو، مقداری میخک، دو عدد فنجان هویج و یک
چهارم فنجان آب نارگیل آماده کنید. میخک، پوست پرتقال و لیمو را در یک
ماهی تابه بریزید و دارچین، هویج و آب نارگیل را به آرامی روی ماهی تابه با
این مواد حدود پنج دقیقه گرم کنید. حالا دارچین و پوست لیمو را دور
بیندازید. زیر شعله را کم کنید و قهوه را به مخلوط اضافه کنید. بعد از آنکه
قهوه جوش آمد آن را از روی شعله بردارد و در فنجان بریزید و نوش جان کنید.
هات چاکلت مکزیکی را از دست ندهید!
تصور کنید بیرون باران می بارد و هوای خانه هم
خنک است. یکی از پیشنهادهای ما برای این هوا نوشیدن هات چاکلت مکزیکی است. 3
فنجان شیر، 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو، 2 قاشق غذاخوری شربت افرا یا عسل،
یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و کمی دارچین همه چیزی است که شما نیاز
دارید. شیر را در یک ظرف بریزید و بگذارید جوش بیاید. این کار باعث می شود
کاکائو زودتر در شیر ذوب شود. حالا پودر کاکائو، شربت افرا و دارچین را
اضافه و حرارت را خاموش کنید. با یک چنگال خوب هم بزنید. بعد از پنج دقیقه
این نوشیدنی آماده است.
هاتچاكلت مخصوص
شکلات
خورها میدانند شکلات داغ چقدر میچسبد، حالا تصور كنيد اين نوشيدني از
مخلوط چندين ماده شيرين و مقوي هم درست شده باشد، چه ميشود؛ يك معجون فصل
كه براي پذيرايي از مهمانان هم مناسب است.
مواد لازم
- 2 ق س پودركاكائو
- 1 قس شكر
- 1 پيمانه شير
- 1 قس پودر پسته
- 1 قس پودر فندق
- مقداري پودر دارچين
- مقداري خامه فرمگرفته
طرز تهیه:
1.
دارچين، پودر كاكائو و شكر را با شير در يك شيرجوش ريخته و خوب با يكديگر
حل كنيد. شيرجوش را روي حرارت بگذاريد و مواد را بجوشانيد.
2.پودر
پسته و پودر فندق را هم اضافه كرده و شيرجوش را از روي حرارت برداريد.
نوشيدني را داخل ليوان يا فنجان مورد نظرتان بريزيد. در صورت دلخواه با
دارچين، پودر پسته و پودر فندق و يا خامه تزیين كنيد.
نکته : میتوانید با مواد دیگری هات چاکلت مخصوص را تزیین کنید، مثلا با پودر نارگیل و پودر گردو .
فوت و فن
ميتوانيد از اسپري خامه كه در سوپرماركتهاي بزرگ و فروشگاههاي لوازم قنادي به فروش ميرسند، براي تزیين نوشيدنيتان استفاده كنيد.