غذاهائی که مو را سیاه می کنند

غذاهائی که مو را سیاه می کنند

آیا می دانیدسرعت سفیدشدن مودرسیگاری ها،چهار برابر افراد غیر سیگاری است؟


تجربیات نشان می دهد کمبود فلزاتی همچون
منگنز ، روی ، تیتانیوم ، آهن و مس از عوامل اصلی در سفید شدن وشکنندگی
موهابه حساب می آیند.طبق نظر متخصصان تغذیه ، افراد که دچار سفیدی مو هستند
باید میوه هائی همچون سیب،گلابی،هلو و همۀ میوه هائی که سرشار از فلزات
گوناگون خصوصا فلز منگنز هستند و نیز مصرف سبزیجاتی همچون سیر ، پیاز ،
موسیر و تره که دارای منگنز هستند را در برنامۀ غذائی خود بگنجانند.

مصرف مواد غذائی حاوی مس و منگنز در
جلوگیری از سفیدی مو بسیار مؤثر است.یافته های موجود نشان می دهد در میان
داروهای گیاهی ، جوشاندۀ سبوس گندم ، مصرف سنبل الطیب،خوردن روزانه ۱ قاشق
مربا خوری از مخلوط پودر سبوس برنج و شکر یا نبات سائیده شده و قرار دادن
نان جو در دستور رژیم غذائی نیز در حفظ رنگ مو و کاهش موهای سفید مؤثر است.

 

سفیدی مو

 

مس نیز از جمله عناصری است که می تواند بر
پوست و مو تاثیر بگذارد و حتی از سفید شدن مو هم جلوگیری می کند.خوراکی
هائی همچون نخودفرنگی ،قارچ ، آجیل ، لوبیا ،عدس ، گوجه فرنگی ، موز ، آلو ،
سویا و سیب زمینی از جمله غذاهائی هستند که مقدار قابل توجهی مس را در خود
جای داده اند

 

 

 

 

فقط پیری مو را سفید نمی کند

 

 

کمبود ویتامین B12،بیماری تیروئید،سیگار
کشیدن(سرعت سفید شدن مو در سیگاری ها،چهار برابر افراد غیر سیگاری است)،کم
خونی،رژیم های سخت و طولانی مدت،عوامل ارثی،بیماری ها و افزایش گلبولهای
سفید خون نیز باعث سفیدی زود هنگام و بیش از حد موها می شود

 

 

 



اسفناج سلطان گیاهان

بیشتر دانشمندان بر این عقیده هستند که اسفناج از جمله گیاهانی است که در
کاهش میزان مبتلا شدن به سرطان بسیار مؤثر است و برای پیش‌گیری از ابتلای
به سرطان به «سلطان گیاهان» معروف است.

اسفناج ,طبع خرمالو, زندگی سالم

اسفناج,گیاهان,آکاایران,گیاهان,کاهش,سرطان,بیشتر,کاهش,ابتلا,عقیده,مؤثر,کاهش,اسفناج,خنث,بوده

بنابراین اشخاصی که سال‌ها به مصرف سیگار و دخانیات اعتیاد داشته‌اند، باید به خوردن اسفناج توجه ویژه‌ای داشته باشند. اسفناج همراه با هویج از بهترین خوراکی‌های ضدّ سرطان به حساب می‌آید و طبق تحقیقات متخصصان به خصوص در پیش‌گیری از انواع سرطان‌های روده، معده، مری و به ویژه سرطان ریه نقش مهمی دارد.

البته توجه داشته باشید که مصرف مقدار زیاد اسفناج
در رژیم غذایی برای استفاده از خواصّ بالا و سایر فایده‌های دیگر آن،
مستلزم مشاوره با پزشک و کارشناس گیاه‌درمانی است، زیرا ممکن است خوردن اسفناج برای برخی افراد به علت‌های خاص جسمانی همراه با برخی اختلالات و مشکلات جسمی باشد.از جمله فایده‌های دیگر اسفناج می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:اسید و کلسترول خون را کاهش می‌دهد، ورم گلو، ریه و روده کوچک را رفع می‌کند، یبوست را برطرف می‌کند، برای تقویت اعصاب مفید است و تعداد گلبول‌های قرمز خون را افزایش می‌دهد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top