طرز تهیه مربا پوست پسته

مربای پوست پسته

مواد لازم مربای پوست پسته :



مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

پوست پسته تازه

1 کیلو

100 گرم / 680 کالری

شکر

1 کیلو

100 گرم / 400 کالری

هل یا وانیل

به قدر لازم

نامشخص

آبلیمو

نصف استکان

100 گرم / 5 کالری

گلاب در صورت تمایل

1 فنجان

نامشخص

خلال پسته

1 فنجان

100 گرم / 680 کالری

طرز تهیه مربای پوست پسته :


*. پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود.

*. آن را در آب سرد می ریزیم. یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم. شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم.

*. تا کمی قوام بیاید و پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم.

*. بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.

*. آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.

 

خواص پسته :


*. دردهای کبدی را تسکین ، سموم بدن و یر قان ( زردی ) را از بین می برد ، برطرف کننده اسهال و تشنگی و دهان را خوشبو می کند ، بهترین راه معالجه وسواس بوده ، پسته کال اسهال ر ا درمان و ضد عفونی کننده است ، از پوست سبز و ضخیم پسته مربا تهیه کردن برای تقویت معده به کار می رود ، اگر پوست سبز تازه پسته را جویده و مدتی در دهان نگاه دارید برای تقویت لثه ، خوشبویی دهان و معالجه جوشهای دهان مفید است.



طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ

طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ

توت فرنگی
میوۀ بهاری خوشمزه ای هست که زود می رسد و گلخانه ای آن به خوش طعمی توت
فرنگی بوته ای نیست. کسانی که توت فرنگی دوست دارند، حتما اهل مربای توت
فرنگی هم هستند.

مواد لازم مربای توت فرنگی:
 

توت فرنگی 1 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
 آبلیمو  2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای توت فرنگی روش اول:

دم توت فرنگی ها را بگیرید ، سپس آنها را
شسته و از وسط نصف کنید؛ شکر را لابلای توت فرنگی ها بریزید و بگذارید 24
ساعت در یخچال بمانند تا توت فرنگی ها آب بیندازند.

 

توت فرنگی ها را درون قابلمه بریزید و روی
حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید، هنگام جوشیدن کف روی مربای توت
فرنگی را بگیرید، پس از اینکه شربت مربا قوام آمد قابلمه را از روی حرارت
بردارید.

 

برای آماده شدن مربای توت‌فرنگی به حدود
نیم‌ساعت زمان نیاز است و هر چه این مدت طولانی‌تر باشد مربا تیره تر می
شود؛ در پایان کار آبلیمو را برای جلوگیری از شکرک زدن اضافه کنید و این
کار را حتما در انتهای پخت مربای توت فرنگی انجام دهید تا مربا تیره نشود ،
در قابلمه را در زمان پخت باز بگذارید تا مربای توت فرنگی تیره نشود.

 

طرز تهیه مربای توت فرنگی روش دوم :

برخی ها مربای توت فرنگی را به روش دیگری
آماده می کنند، در این روش پس از شستشوی توت فرنگی‌ ها مقداری شکر را در یک
لیوان آب بریزید و روی شعله اجاق بگذارید تا بجوشد، در مدت زمان جوشیدن آب
و شکر، کف روی آب را بگیرید و پس از آن که شربت کمی غلیظ شد توت فرنگی‌ها
را به آرامی داخل شربت بریزید و بگذارید روی شعله اجاق گاز چند دقیقه
بجوشند تا مربای توت فرنگی پخته شوند.

 

نکته : هیچ گاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربای توت فرنگی استفاده نکنید چون موجب می شود مربا توت فرنگی زود کپک بزند.

 

نشانه قوام آمدن مربا توت فرنگی:

مربا توت فرنگی,پخت مربای توت فرنگی ،کپک مربای توت فرنگی

وقتی مربای توت فرنگی بیش از حد بجوشد شکرک میزند

 

مقداری از شربت مربای توت فرنگی را در قاشقی بریزد ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.

 

دلیل کپک مربای توت فرنگی:

شکر مربا کم باشد، قوام نیامده باشد، مربای توت فرنگی کاملا پخته نشده باشد.

 

دلیل شکرک زدن مربای توت فرنگی:

این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها
دیده می‌شود، وقتی شیره یا مربای توت فرنگی بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی
آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع شکرک مربای توت فرنگی باید در شربت یا
مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا
شکرک آن از بین برود.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top