نوشیدنی های سرشار از کلسیم

نوشیدنی های سرشار از کلسیم

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه شیر
بادام برای کسانی که بدنشان نیاز به کلسیم دارد مفید است، میان‌وعده‌های
ایده‌آل برای مبتلایان به دردهای مفصلی را تشریح کرد.


تصویر نوشیدنی های سرشار از کلسیم

به گزارش جام جم سرا
به نقل از تسنیم, علیرضا عباسیان درباره میان‌وعده‌های ایده‌آل برای
مبتلایان به دردهای مفاصل اظهار داشت: افراد به‌خصوص کسانی که دچار دردهای
مفصلی هستند نباید همراه غذای خود آب یا مخلفات دیگر مصرف کنند.

بهترین نوشیدنی برای افراد دچار دردهای مفصلی شربت سکنجبین است

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی
تهران گفت: بهترین نوشیدنی برای افراد دچار دردهای مفصلی شربت سکنجبین است و
بهترین سبزی ریحان، گشنیز یا جعفری است، همچنین سالاد کلم از میان انواع
دیگر سالاد بسیار مناسب‌تر است.

وی بیان داشت: مصرف ژله ساده یا خربزه
به‌عنوان دِسر و ترشی کِبر یا سیرترشی بهترین مواد غذایی است که این افراد
می‌توانند گاهی اوقات با غذای خود مصرف کنند.

دمنوش بابونه، بادرنجبویه و اسطوخودوس موجب کاهش دردهای استخوانی می‌شود

عباسیان عنوان کرد: به‌جای چای سیاه افراد
مبتلا به دردهای مفصلی می‌توانند دمنوش بابونه، بادرنجبویه و اسطوخودوس
مصرف کنند چرا که طبع این‌گونه دمنوش‌ها گرم است و برای کاهش دردهای
استخوانی این افراد مفید است.

وی گفت: میان شیرینی‌ها, شیرینی نخودچی یا
نارگیلی و از میان تنقلات انجیر، مویز، گردو، چلغوزه, نخودچی و میان
میوه‌ها سیب، گلابی و “به” بسیار مفید است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی
تهران بیان کرد: در صورتی که این افراد نیاز به کلسیم داشته باشند
می‌توانند اسموتی بادام و انجیر مصرف کنند به این ترتیب که چند عدد بادام
درختی را در آب‌جوش خیس کرده و پوست قهوه‌ای آن را گرفته و با 3 عدد انجیر
تازه یا خشک و یک قاشق عسل و سه‌چهارم لیوان آب داخل مخلوط‌کن بریزید.

شیر داغ و زنجبیل، نوشیدنی مفید برای افراد دچار دردهای مفصلی

عباسیان بیان کرد: شیر داغ و زنجبیل
نوشیدنی مفید برای افراد دچار دردهای مفصلی است به این ترتیب که یک لیوان
شیر داغ و یک قاشق عسل و یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل را با یکدیگر مخلوط
کنند.



نان لواش برای دانش آموزان ممنوع!

یک متخصص تغذیه با تأکید بر لزوم توجه
والدین نسبت به تغذیه فرزندانشان در مدرسه گفت: مصرف نان لواش به دلیل
نداشتن هیچگونه ویتامین و ایجاد چاقی، برای دانش آموزان توصیه نمی‌شود.

بیشترین
رشد جسمی و ذهنی دانش‌آموزان در دوران مدرسه شکل گرفته و به‌طور کلی
می‌توان گفت 90 درصد رشد مغزی و 70 درصد رشد قدی دانش‌آموزان در طی این
دوران انجام می‌گیرد. برای تداوم رشد دانش‌آموزان، تضمین سلامتی و تحرک و
شادابی آنها لازم است، تغذیه این قشر از جامعه مورد توجه قرار گیرد. بر
همین اساس باید به گروه‌های غذایی اصلی در میان دانش‌آموزان توجه داشت.

 نان
و غلات، گوشت، تخم‌مرغ، حبوبات و مغزها، شیر، لبنیات، میوه و سبزی‌ها در
گروه‌های غذایی اصلی دانش‌آموزان حائز اهمیت است و یک گروه متفرقه شامل قند
و چربی که چندان مورد تأکید نیست، نیز مورد توجه قرار دارد.

 مصرف
انواع نان‌های مختلف هم‌چون سنگک، تافتون و بربری به‌ویژه از نوع سبوس‌دار
برای دانش‌آموزان توصیه می‌شود. همچنین نان لواش سبوس ندارد و خوردن آن
هم‌چون مصرف شکر و قند بوده و فرد را دچار چاقی می‌کند؛ ویتامین‌های آن نیز
صفر است، بنابراین مصرف آن برای دانش‌آموزان توصیه نمی‌شود.

 والدین
از نان‌های بدون جوش‌شیرین برای فرزندان دانش‌آموزان خود استفاده کنند.
صفوی با اشاره به اینکه برنج، ماکارونی، رشته، جو و ذرت در گروه نان و غلات
جای دارند،‌ افزود: روزانه دانش‌آموزان 6 تا 11 سهم از گروه‌های نان و
غلات را لازم دارند.

 30 گرم نان سنگک، یک کف دست نان بربری و یک کفگیر برنج، هرکدام یک واحد یا سهم از گروه نان و غلات به‌شمار می‌رود.

 انواع غلات بوداده مثل ذرت بوداده
نیز ارزش غذایی مناسبی برای میان‌وعده دانش‌آموزان دارد، بنابراین مصرف آن
برای آنها به‌صورت روزانه توصیه می‌شود.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top