با زردچوبه خوشگل شو !
ما امروز روش درست کردن دو ماسک خانگی
را به شما آموزش میدهیم تا با استفاده از آنها با چین و چروکها وداع
کرده لطافت و تازگی را به پوستتان هدیه کنید.
ماسک براقکننده زردچوبه
و آرد نخود
این
ماسک از سرزمین هند آمده. زنان هندی برای زردچوبه
ارزش زیادی قائلند و به
خوبی از تاثیر شگفتانگیز آن بر پوست خبر دارند. آنها از زردچوبه
در مقام
پاککننده پوست استفاده میکنند، زیرا میدانند که این ادویه سلولهای مرده
را میشوید و جا را برای سلولهای جوان و زنده باز میکند. آنها زردچوبه
را با پودر نخود مخلوط میکنند تا بهترین نتیجه را بگیرند و مشکلی نداشته
باشند:
مواد لازم:
آرد نخود: یک قاشق سوپخوری
زردچوبه
: یکچهارم قاشق چایخوری
شیر : دو قاشق چایخوری
مواد
را با هم ترکیب کنید و خمیر بهدست آمده را روی پوست مرطوبتان قرار دهید.
بعد از10دقیقه ماسک را به آرامی با نوک انگشتانتان بردارید؛ سپس صورتتان
را با آب ولرم بشویید و از طراوتش لذت ببرید.
ماسک عسل و زردچوبه
عسل
خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی دارد و به همین دلیل میتواند به بهبود
زخمها و ناراحتیهای پوستی کمک کند. عسل خالص آبرسانی موثر و قوی برای
پوست شماست. آن را به پوست خود بزنید تا طراوت و زندگی در چهره شما موج
بزند.
مواد لازم:
عسل: یک قاشق سوپخوری
زردچوبه
: یک قاشق چایخوری
آنها
را با هم ترکیب کنید و خمیر حاصله را روی پوست صورتتان قراردهید. اجازه
دهید این ماسک به مدت 15 تا 20 دقیقه روی پوستتان باقی بماند. پس از گذشت
این مدت زمان، صورتتان را با آب ولرم بشویید.
شیرموز برای بدن مضر است
یک متخصص طب سنتی توصیه کرد که از مصرف شیر با هر نوع ماده غذایی دیگر مانند موز و سایر میوه ها پرهیز کنید.
به گزارش جام جم سرا
به نقل از فارس، محمدجواد اسلامی پور گفت: در طب اسلامی و ایرانی برای
تغذیه همه افراد جامعه دستورالعملهای دقیق و کاربردی دارد و بسیاری از
توصیههای علما و حکمای گذشته در این خصوص به اثبات رسیده است.
وی ادامه داد: بسیاری از خوراکیها را باید با مکملهای آن مصرف کرد، چراکه
استفاده از مکمل باعث جذب بیشتر و هضم بهتر آن ماده غذایی میشود. در
اینباره توصیه میشود که شیر با عسل، گلاب یا هل مصرف شود. همچنین از مصرف
شیر با هر نوع ماده غذایی دیگر مثل موز یا دیگر میوهها پرهیز کنید. مخلوط
کردن شیر با میوهها باعث ایجاد خلط غلیظ و اختلال در هضم میشود.
این متخصص طب سنتی افزود: همچنین مصرف فرآوردههای لبنی با گوشت موجب
افزایش تولید سودا در بدن شده و در طولانیمدت زمینه بروز بسیاری از
بیماریها همچون واریس، گرفتگیهای عروقی و غیره را ایجاد میکند. مصرف
فرآوردههای لبنی با ترشیها نیز باعث انجماد فرآوردههای لبنی در معده و
فساد غذا میشود؛ از دیگر اثرات مصرف مواد لبنی با ترشی و سرکه میتوان به
دفع و کاهش کلسیم در بدن و ایجاد لک و پیسهای پوستی اشاره کرد.
اسلامی پور با اشاره به مضرات مصرف پنیر نیز گفت: مصرف پنیر برای کسانی که
در طول روز کار فکری انجام میدهند مثل دانشاموزان و دانشجویان و غیره،
بهطور کل در وعدههای روزانه ممنوع است و تنها موارد مصرف آن میتواند در
وعده شام و آنهم با گردو یا زبره باشد. مصرف پنیر برای کسانی که در
خانواده سابقه بیماری آلزایمر یا فراموشی دارند میتواند زمینه ابتلا به
کاهش حافظه را فراهم کند.
وی مصرف میوه، همزمان با غذا را مضر دانست و گفت: مصرف همزمان تخممرغ با
ترب یا شیر نیز برای قلب و مغز مضر است. مصرف میوه بعد از هر غذای گوشتی
مانند کباب، باعث فساد میوه در معده خواهد شد و تنها مصرف زیتون با غذا
مجاز است.