با خوشمزه ترین داروی دیابت آشنا شوید
محققین درجدیدترین تحقیقات خود پی بردهاند که مصرف کاکائوی خالص و
بدون شیرینی میتواند به عنوان یک دارو برای بسیاری از بیماریها ازجمله
دیابت مفید باشد.براساس این تحقیقات، دانشمندان دریافتهاند که مصرف
کاکائوی تلخ و یا مقدار بسیار کمی شکر به عنوان طعمدهنده و شیرینکننده
میتواند باعث رفع مشکل فشارخون بالا به ویژه در سالمندان شود
خواص کاکائو
محققین درجدیدترین تحقیقات خود پی بردهاند که مصرف کاکائوی
خالص و بدون شیرینی میتواند به عنوان یک دارو برای بسیاری از بیماریها
ازجمله دیابت مفید باشد.براساس این تحقیقات، دانشمندان دریافتهاند که مصرف
کاکائوی تلخ و یا مقدار بسیار کمی شکر به عنوان طعمدهنده و شیرینکننده
میتواند باعث رفع مشکل فشارخون بالا به ویژه در سالمندان شود.
گفتنی
است براساس این تحقیق مصرف شکلات تلخ میتواند باعث بهبود حساسیت انسولین
به ترشح مناسب و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به دیابت شود. بررسیها نشان
میدهند پزشکان درصدد آزمایش شیوه جدیدی برای درمان و مقابله با بیماریهای
قلبی عروقی و همینطور دیابت با استفاده از شکلات و کاکائوی تلخ هستند.
پزشکان درصددند از این کشف در درمان بیماریهای مغزی که در یک ارتباط مستقیم با بیماریهای قلبی عروقی است استفاده کنند و مصرف کاکائوی تلخ را به افراد در صورت عدم داشتن منع پزشکی توصیه میکنند
سابقه فامیلی احتمال “دیابت” را در بارداری افزایش میدهد
مرضیه وندا متخصص زنان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: حدود 5 الی 10 درصد از بارداریها به علت عارضه دیابت نیاز به بررسی بیشتری دارند و جزء بارداریهای پرخطر محسوب میشوند.
عضو
هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ادامه افزود: مادران ایرانی به علت
این که در آسیای جنوب شرقی زندگی میکنند یک ریز فاکتور دیابت بارداری را
دارند. علاوه بر این فاکتورهای دیگری مثل سابقه فامیلی به خصوص فامیل درجه
یک که دیابت داشته است، دیابت در بارداریهای قبلی، وزن زیاد مادر که توده
بدنی بیشتر از 30 داشته باشد، مادران بالای 35 سال و بارداریهای 4 و یا 5
ماهگی عوامل خطر برای دیابت بارداری محسوب میشوند.
وی
به علتهای دیگر دیابت بارداری اشاره کرد و گفت: سابقه تولد نوزاد با وزن
بالا، سابقه مواردی از عوارض بارداری گذشته و سقطهای مکرر جنین که بیعلت
باشند میتوانند در ایجاد دیابت بارداری نقش داشته باشند.
وندا
با اشاره به “طرح غربالگری” که از طرف” وزارت بهداشت “در تمام کشور انجام
میشود تصریح کرد: این طرح که مورد تأیید جهانی نیز است برای تمام مادران
انجام میشود تا دیابت عارضه کمتری داشته باشد.
این
متخصص زنان در ادامه افزود: نتایج این تست اگر بین 92 تا 126 باشد به
عنوان دیابت بارداری شناخته میشود و اگر بیشتر و مساوی 120 باشد قند آشکار
است یعنی مادر از قبل دیابت داشته و شناسایی نشده است.
وی
اظهار داشت: مادرانی که سالم شناخته میشوند در هفته 24 تا 28 بارداری
دوباره تحت تست غربالگری قرار گرفته حتی اگر فاکتورهای خطر را نداشته باشد.
وندا
گفت: علاوه بر این به دلیل تغییرات فیزیولوژی بارداری که در سه ماهه دوم و
سوم به وجود میآید و به خاطر هورمونهایی که از جفت ترشح میشود
میتواند قند و گلوکز مادر را به سمت دیابت بارداری ببرد.
این
متخصص زنان در پایان گفت: تمام این مسایل مربوط به مادرانی میشود که از
قبل دیابت نداشتهاند و برای جلوگیری از عارضه دیابت بارداری انجام میشود.