خواص خيار (خيلي جالب)
دارای ویتامینهایی است که روزانه ما بدن نیازداریم. مانند میتامینهای ب
یک ، دو، سه، پنج، شش، اسید فولیک، ویتامین سی، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و
پتاسیم و روی 2. اگر بعد از ظهر خسته هستی
بجای اینکه نوشیدنیهای کافیئن دار بنوشی یک خیار بخور.آنها دارای
ویتامینهای بی و هیدروکربور هستند که شما را سرحال آورده و چند ساعت
نگهمیدارد.
3. اگر آینه حمام بخار میکند آنرا به آینه بمالید تا از بخار کردن جلو گیری کند.
4. اگر حشرات و حیوانات باغچه شما را نابود میکنند یک بشقاب آلومینیومی
خیار لایه لایه برش خورده را بگذارید تا همه آنها را فرار دهد.
مواد خیار با آلومینیوم ترکیب شده و بویی را ایجاد میکند که همه حشرات و… را فراری میدهد. ولی انسان آنرا حس نمیکند..
5. اگر روی پوست خود ناهمواری دارید و میخواهیدکه از شر آن قبل از رفتن به
استخر خلاص شوید خیار برش خورده را به آن محل ها روی پوست خود بمالید. مواد
فتوشیمیایی خیار باعث میشود که کلوژنهای پوست جمع شود و چاله چوله ها از
بین بروند. روی چروکها نیز بسیار موثر است.
6. اگر مشروب خورده اید و سردرد و سرگیجه دارید قبل از خواب چند خیار
بخورید. عطف به ویتامین ب و شکری که دارد و الکترولیتهای موجود سردرد و
سرگیجه را حل میکند.
7. اگر میخواهید بر گرسنگی عصر فائق آئید خیار بخورید.
8. یک ملاقات مهم دارید ولی فرصت واکس زدن ندارید خیار را بمالید روی کفش آنرا براق نموده در مقابل نفوذ آب نیز مقاوم میشود.
9. اگر روغن ندارید، و لولاها سرو صدا میکنند آنرا به آن بمالید روان شوند.
10. اگر دچار استرس هستید، یک خیار را خرد کرده و در آب جوش بگذارید، مواد شیمیایی آن باعث آرامش شما میشود.
11. بعد از غذا آدامس ندارید و میخواهید به یک ملاقات تجاری بروید، یک
برش از خیار را برای سی ثانیه به سقف دهان بفشرید، بوی بد دهان با کشته شدن
باکتریهای بد بو از بین میرود.
12. اگر یک روش سبز برای تمیز کردن وسایل استیل میخواهید، با خیار آنها را تمیز کنید.
13. اگر در حال نوشتن اشتباه کردید از آن میتوانید بعنوان پا ک کن (از قسمت بیرونی آن) استفاده کنید.
خواص خیار
امروز براتون از خواصّ خیار
می نویسم.دوره ی رشد و نمو خیار حدود 50 تا 70 روز است و مناطق جنوبی كشور
ما مانند جیرفت در یكسال دو تا سه بار كشت خیار دارند.خیار دارای ارقام
زیادی است كه متداول ترین آنها در ایران عبارت اند از: خیار بیلانكوه _
خیار دولاب و خیار اصفهان.
خواص:
1.خیار ادرار را زیاد می كند و تبهای صفراوی و یرقان (زردی) را درمان می كند.
2.آب خیار به صورت مالش بر پوست در لطافت آن بسیار مؤثر است.
3.اگر تخم خیار را بسائید و در مقدار كمی آب رقیق نمائید و بنوشید،اثری آرام بخش و خواب آور دارد و تشویش،اضطراب و ناراحتی های عصبی را تسكین می بخشد.
4.خیار
چنبر یا خیار زه،نوع دیگری از خیار است.آن خیاری است دراز و باریك كه در
برخی مناطق طول آن به حدود یك متر می رسد و از خیار زودتر هضم می شود و
خواصّ خیار را دارد و مصرف آن در دفع بعضی از انواع سنگ كلیّه و مثانه مفید
است.
5.خیار به علّت دفع اسید اوریك از بدن،رماتیسم را نیز تخفیف می دهد.
6.خیار
چنبر به علّت داشتن اشعه ی رادیو اكتیو،باعث آشكار شدن بیماریهای پنهان می
شود و از این رو عدّه ای آن را عامل تب نوبه و تب می دانند در صورتی كه
این میوه ی مفید دارای انگل تب نوبه نیست و فقط نوبه ی پنهانی را آشكار می
كند.
7.آب خیار را به عنوان محلول شستشو برای پوستهای چرب؛همچنین ضدّ گال و جرب به كار می برند.
8.بوییدن خیار شدّت هیجان،شهوت و تا حدّی لرزش اندام را تخفیف می دهد و برای درمان درد سر نیز مفید است.
تذكّرات:
1.حتی المقدور خیار را باید با نمك میل نمود.زیرا نمك دفع آب فراوان موجود در خیار را آسان می كند و ناراحتی معده را كاهش میدهد.
2.خیار برای اشخاص سرد مزاج و اطفال مضر است.
3.خیار برای اشخاصی كه معده و روده ی حسّاسی دارند مضر است و باعث خلط و درد پهلو می شود.
4.خیار بزرگ و زرد،كمی ترش است كه این ترشی باعث ایجاد ترس در انسان می شود.« انسان را ترسو می كند.»