5 ماده غذایی ساده برای داشتن انرژی در طول روز روز

5 خاصیت نهفته در غذاهای تند برای دارندگان گروه خون B

بهتر است طعم غذاها را کمی تند کرده تا
از خواص تند آن‌ها بهره‌مند شویم. غذاهای تندی که گاهی اشک و اب بینی ما را
درمی‌آورند دارای خواص فراوانی هستند که در اینجا به 5 مورد از آن‌ها 
برای دارندگان گروه خون B می پردازیم.

1.سلامت بهتر قلب :

 فلفل‌های تند اثرات تخریب حاصله از کلسترول بد
را در بدن افراد دارنده گروه خون B   کاهش می‌دهند می‌توانند خطر ابتلا به
بیماری‌های قلبی عروقی و نیز سکته مغزی را کاهش دهند. کپسایسین (فلفل
قرمز) با التهاب که عامل اصلی بیماری‌های قلبی  می‌کند.

2.کاهش فشار خون :

 نتایج بررسی ها نشان می دهد در فلفل ترکیبی وجود دارد که موجب کاهش فشارخون  دردارندگان گروه خون B می‌شود. در این بررسی مشخص شد که مصرف فلفل موجب آرامش رگ‌های خونی نیز می‌شود.

3.کاهش وزن :

 مصرف زیاد فلفل می‌تواند به کاهش چربی‌ها و در نتیجه کاهش وزن
افراد دارنده گروه خون B شود. تحقیقات می‌گوید،‌ فلفل‌ها دارای ماده‌ای به
نام کپسایسین هستند که دارای خاصیتت ب گرمازایی هستند و پس از هر وعده
غذایی با تولید حرارت بدن را وادار به سوزاندن کالری‌های بیشتری می‌کند.

4.پیشگیری از سرطان:

 مشخص شده که کپسایسین موجود در فلفل‌های تند قابلیت کشتن برخی از سلول‌های سرطانی در
افراد گروه خون B را دارند. و فلفل‌های تند، سرماخوردگی‌های معمولی را
بهبود بخشیده و از ابتلا به چاقی و همچنین سکته مغزی پیشگیری می‌کنند.

5.ارامش  اعصاب :

 گفته می‌شود غذاهای تند تولید سرتونین (هورمون‌های احساس خوبی) را افزایش
می‌دهند و عصبانیت و افسردگی را از بدن  افراد گروه خون B دور می‌کنند.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top