ویزای تضمینی

اخذ ویزای تضمینی شینگن

آیا تا کنون برای ویزای شینگن چندین بار اقدام نموده و رد شدیده اید؟!اخذ فوری ویزای شینگن در کمتر از 1 ماه

ما میدانیم که اخیرا طی چند سال گذشته دریافت ویزای شینگن توسط سفارتها
برای ما ایرانیا به مراتب دشوارتر شده است. چنانچه بعد از طی فرایندی
طولانی که حداقل ۱ یا ۲ ماه به طول خواهد انجامید و بعد از طی این مدت
نتیجه ای برای شما رقم نخواهد خورد. یعنی با توجه به اینکه مداک و اکثر
شرایط شما برای دریافت روادید (ویزا) متناسب و عالی بوده باز هم با درخواست
شما موافقت نشده. کسانی به ما مراجعه کرده اند که چندین بار در سفارتهای عضوه اتحادیه شینگن
رد شده انند اما باز هم مبادرت به درخواست ویزا بدون مشاوره می کنند. توجه
نمائید که تمامی سیستم دریافت ویزا در طی یک سال اخیر بیومتریکی شده و
مشخصات شما به محض ورود به سفارت در تمامی سفارتخانه های دیگر نیز ثبت خواهد شد.

توضیح اینکه در صورت رد شدن اولین درخواست روادید شینگن در یکی از سفارتخانه های حوزه اروپا، در سفارت
دیگر اقدام نکنید چون درصد گرفتن ویزا در دفعات بعدی بسیار مشکلتر از بار
اول خواهد بود، در مواردی می توان گفت که ممکن نخواهد بود. اما متاسفانه سفارتهای
اروپا در تهران این نکات و قوانین را به متقاضیان اعلام نمی کنند تا از
دریافت هزینه ویزا محروم نشوند، توصیه و تجربه شرکت ویزا فل یه شما عزیزان
این است که به محض اینکه بعد از درخواست خود با ردی توسط سفارتخانه مواجه شدید با ما در ارتباط قرار گرفته و توسط شرکت مهاجرتی ویزافل درخواست ویزا نمائید.

مدت زمان و هزینه های دریافت روادید شینگن تضمینی ؟

 مدت زمان لازم برای دریافت ویزا از زمان آغاز حداقل ۲۵ و حداکثر ۳۵ روز بطول خواهد انجامید .

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت روادید شینگن (اتحادیه اروپا) :

  1. اصل و کپی پاسپورت (حداقل ۶ ماه مانده به اعتبار)
  2. اصل و ترجمه شناسنامه به زبان انگلیسی
  3. عکس ۶×۴ چهار قطعه (تمام رخ زمینه سفید )
  4. درصورتی که سوابق شغلی دراید ترجمه به زبان انگلیسی
  5. عدم سوء پیشینه (مهم : در
    صورت داشتن هرگونه پیشینه کیفری مربوط به : سیاسی، اقتصادی، بانکی، و …
    شرکت ویزافل با درخواست شما موافقت نخواهد کرد، لطفا قبل از هرگونه اقدامی قوانین سایت را مطالعه کنید.)

 



اخذ ویزای فوری انگلستان

) ویزای Tier 1 که به ۳ دسته اصلی تقسیم می شود:
۱-۱)investor سرمایه گذاری در انگلستان
سرمایه گذاری در انگلستان به این که شکل است که شما می بایست یک میلیون پوند که ۷۵۰ هزار پوند آن در یکی از موسسات یا شرکت های سهامی انگلستان سرمایه گذاری شده است و ۵۰ هزار پوند آن در هر زمینه ای که خود شما خواستار آن هستید نقدینگی داشته باشد. همچنین می بایست ۵۰% اوقات خود را در کشور انگلستان سپری کنید.

این نوع ویزاهیچ نیازی به داشتن مدارک دانشگاهی نداشته و همه متعلقات شما (
فرزند،همسر و …) می توانند بواسطه ویزای شما به انگلستان سفر کنند.
این ویزا به مدت ۳ سال در ابتدا ( و ۲ سال تمدید آن ) توسط دولت انگلستان
داده می شود و بعد از آن می توانید برای اقامت دایم در انگلستان اقدام
نمایید و همچنین برای دریافت ویزا سرمایه گذاری می بایست در آزمون IELTS
نمره ۶٫۵ را در همه مواد کسب کنید.
با داشتن این ویزا تمامی حقوق و مزایای شما همانند یک شهروند انگلیسی خواهد بود ( از قبیل : خدمات پزشکی و آموزشی و … )و شما قادر هستید برای اقامت دایم در انگستان تمامی شرایط را احراز کنید.

۲-۱)entre prenear : یعنی ویزایی برای تاسیس شرکت در انگلستان است
نحوه ارزیابی صلاحیت متقاضیان گرفتن این ویزا در کشور انگلستان بوسیله self
assessment points calculatorو پر کردن فرم تقاضای شما و اطلاعات شخصی شما
صورت می گیرد. برای گرفتن این ویزای کشور انگلستان می بایست ۲۰۰ هزار
پوند را برای شروع یک فعالیت اقتصادی در انگلستان در یکی از شرکت های تحت
نظارت financial service authority)FSA) در گردش باشد. دانستن زبان انگلیسی
می تواند تا ۱۰ امتیاز شانس شما را در مهاجرت به انگلستان وافزایش دهد. (
کسب نمره ۶٫۵ آزمون IELTSدر این قسمت مورد نیاز است)، عوامل دیگری نیز در
گرفتن امتیاز مورد نیاز جهت مهاجرت به کشور انگلستان از طریق این ویزا
ضروری است که با کمک مشاورین حقوقی ملک پور اقامت موقت یا دایم در انگلستان
به سادگی قابل دسترس می باشد.

۳-۱) post-study work
که برای گرفتن این ویزا جهت ورود و اقامت به انگلستان سابقه گرفتن مدرک تحصیلی از انگلستان و یا بودن تحت ویزای Tier 4 اجباری است.
همچنین در این ویزا نیز موارد بسیار ضروری درخواست می شود که شرح کامل آن نیز به تفصیل گفته خواهد شد.

۲) ویزای TIER 2: نوع ویزا (skiled worker) مهارت شغلی
برای دریافت این ویزای انگلستان داشتن پیشنهاد کاری از یک موسسه یا شرکت انگلیسی
برای کارهای کوتاه یا بلند مدت در این دوره الزامیست.همچنین شرکت های چند
ملیتی واقع در انگلستان می توانند برای کارمندان خود تحت این پوشش ویزای
کاری دریافت کنند. این دسته همچنین شامل رهبران مذهبی و ورزشکاران حرفه ای
نیز می باشد.که می توانند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند.
که در این ویزا شما به یک اسپانسر یا تامین کننده منابع مالی در ضمن اقامت شما در انگلستان نیاز دارید که این مقدار برابر ۸۰۰۰۰۰ پوند برای درخواست کننده ویزا و ۵۳۰۰ پوند دیگر برای هر یک از همراهان وی می باشد که باید ۹۰ روز قبل از درخواست در حسابی قرار بگیرد.
بیشتر امتیازات ویزای کاری در انگلستان مربوط به پیشنهاد شغلی شما در
انگلستان است که تا ۵۰ امتیاز شما را پوشش می دهد و حداقل ساعت کاری ۳۰
ساعت در هفته است.
درآمد آینده شما و مدارک تحصیلی و مدارک زبان انگلیسی
نیز در گرفتن ویزای TIER 2جهت اقامت در انگلستان موثر می باشد. اطلاعات
مربوط به اعضای جوامع مذهبی و ورزشکاران و انتقال کارمندان شرکت چند ملیتی
به انگلستان نیز به تفضیل توسط مشاوران مهاجرت به انگلستان موسسه حقوقی ملک
پور به شما داده می شود.

۳) ویزای Tier 3: مربوط به کارهای موقت و علاقه مندان به مهاجرت کاری به انگلستان به صورت موقت می باشد.

۴) ویزای Tier 4: ویزای دانشجویی انگلستان
که به ۲ دسته دانش آموزانGENERAL (بالای ۱۷) و CHILD(از ۴ تا ۱۷) تقسیم می شود.
شرط اولیه گرفتن این ویزا داشتن پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در
انگلستان می باشد که در این امور موسسه ما می تواند با انتخاب و برقراری
ارتباط با دانشگاه دلخواه شما بهترین گزینه را در جهت تحصیل در انگلستان به
شما معرفی می نماید.
در ویزا دانشجویی ۱۰ امتیاز مربوط به داشتن یک اسپانسر جهت پرداخت پرداخت
هزینه های هتل در انگلستان اختصاص داده شده است که شخص یا یک بورسیه از
دانشگاههای انگلستان نماید.
همچنین ۳۰ امتیاز این ویزا به نوع پذیرش دانشجویی یا دانش آموزی شما از یک
موسسه آموزشی در انگلستان بستگی دارد.گرفتن نمره مناسب در آزمون IELTS نیز
در این ویزا کاملاٌ موثر است. مدت این ویزاها از ۶ تا ۱۸ ماه می باشد و فقط
به مقاطع دکترا و یا دندان پزشکان ویزای ۳ ساله داده می شود.

۵) Tier 5 ویزای موقت کاری جهت کار در انگلستان
مربوط به متقاضیان کار در انگلستان به صورت موقت و طی یک دوره کوتاه می باشد.
در همه موارد زیر مشاوران این موسسه می توانند بهترین راه هایی را جهت
مهاجرت و اقامت در انگلستان و کسب تمامی مدارک لازمه جهت ساختن آینده ای
روشن برای شما علاقه مندان را در اختیارتان بگذارد.

شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی انگلستان :
در گرفتن ویزا جهت مهاجرت تحصیلی در کشور انگلستان داشتن نامه CAS قابل
از اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی الزامی است، این نامه ها صرفا ۶ ماه اعتبار
دارند و شما فقط در این ۶ ماه قادر به اقدام جهت مهاجرت تحصیلی به
انگلستان هستید. به علاوه داشتن هزینه های کافی جهت زندگی در انگلستان
بصورت ماهانه نیز در مهاجرت تحصیلی به انگلستان ضروری می باشد.
لازم به ذکر است افراد از ۴ تا ۱۷ سال شامل این ویزای تحصیلی می باشند.
CASها می بایست از کالج ها و دانشگاه های معتبر در انگلستان صادر شوند تا اقدام برای گرفتن ویزا تحصیلی با مشکل روبرو نشود.
در مورد استطاعت مالی جهت گرفتن ویزای تحصیلی، فرد متقاضی می بایست ماهانه قادر به پرداخت ۸۰۰ پوند و ۶۰۰ پوند به ازای هر یک از متعلقات (همسر، فرزند، …) باشد.
مدت اقامت در انگلستان به وسیله ی ویزای تحصیلی از ۶ ماه تا ۱۶ ماه می باشد
و فقط برای پزشکان و دندانپزشکان مدت اقامت در انگلستان تا ۳ سال قابل
تمدید است.
لازم به ذکر است در صورت داشتن پذیرش تحصیلی از این کشور می توانید به صورت
پاره وقت کار کنید. اجازه کار در انگلستان در این شرایط هفته ای ۲۰ ساعت
می باشد.
در صورتی که ویزای تحصیلی شما مدتی بیشتر از ۶ ماه داشته باشد شما می
توانید همسر و فرزندان خود را به همراه داشته باشید در غیر این صورت همراهی
خانواده ی فرد جهت اقامت در انگلستان مقدور نمی باشد.



    ویدیو : ویزای تضمینی
این مطلب را به اشتراک بگذارید :

a b